Grand Theft Seagull

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Grand Theft Seagull eğlenceli bir mobil sonsuz koşu oyunudur

Grand Theft Seagull eğer aksiyon ve heyecan dolu bir mobil oyun oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akılı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Grand Theft Seagull'da ipini kopararak şehre terör salan bir martının hikayesi konu alınıyor. Biz de oyunda bu ipini koparan martıyı yönetiyoruz ve pislik yaparak eğlenceli anlar yaşayabiliyoruz. Oyunda yoldaki insanların yiyeceklerini, çocukların şekerlerini araklıyoruz ve bütün şehri peşimize takıyoruz. Gökyüzünün hakimi olarak havada süzülürken bir yandan karşımıza çıkan engelleri aşıyoruz ve bir martının en büyük silahını, yani pisleme silahını, kullanarak yolumuzu açıyoruz.

Grand Theft Seagull klasik sonsuz koşu oyunlarından küçük bir farklılığa sahip; o da kahramanımızın uçuyor olması. Bu farklılık küçük olsa da oyuna büyük bir değişiklik kazandırıyor. Havada süzülürken alçalıp yükselebiliyoruz ve önümüze çıkan engelleri aşmak için bu yeteneğimizden faydalanmamız gerekiyor. Oyunda karşımıza arabalar ve otobüsler gibi engellerin yanısıra inşaat araçları gibi engeller de çıkıyor. Altınları toplamak için ise dar alanların içinden geçmemiz gerekebiliyor.

Güzel grafiklere sahip olan Grand Theft Seagull eğer Subway Sufers tarzı oyunları seviyorsanız hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Grand Theft Seagull

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Grand Theft Seagull ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyundur

Grand Theft Seagull şehri birbirine katarak eğlenmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Grand Theft Seagull'da ana kahramanımız bir martı. Bu martımız sıradan bir martı değil; hayatının durağanlığından sıkılan martımız bir gün ipini koparıyor ve şehre terör etmek için gökyüzüne açılıyor. İşe yolda yürüyen insanlardan yiyeceklerini çalarak başlıyor. Bunun çocukların şekerlerini çalmak ve etrafa pislemek istiyor. Biz de ona bu garip ama eğlenceli macerasında eşlik ediyoruz.

Grand Theft Seagull bize güzel grafikler ve canlı renkler sunarken keyifli bir oynanışı da beraberinde getiriyor. Oyunda havada süzülürken alçalıp yükselebiliyoruz. Bu oyuna farklılık kazandırıyor ve heyecanı artırıyor. Kimi zaman karşımıza çıkan engelleri aşmak için yükselmemiz veya alçalmamız gerekiyor. Benzer şekilde borular ve tüneller içerisindeki altınları toplamak için de yükselip alçalabiliyoruz.

Grand Theft Seagull'da karşımıza birçok farklı engel çıkarken en uzun süre yol almaya çalışıyoruz. Ne kadar yol alırsak o kadar yüksek puan kazanmaktayız. Toplayacağımız altınlar da puanımızı etkiliyor.

Can Erdil Şentürk

Grand Theft Seagull

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Grand Theft Seagull hızlı ve heyecanlı bir sonsuz koşu oyunudur

Grand Theft Seagull eğer boş zamanalrınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlar için geliştirilmiş olan bir oyun olan Grand Theft Seagull'da ana kahramanımız bir martıı. Kahramanımız olan martı biraz alışılmışın dışında bir karakter. Martıları genel olarak vapurlarda yolculuk ederken simit attığımız sevimli hayvancıklar olarak tanırız; fakat Grand Theft Seagull'da durum böyle değil. Kahramanımız olan martı tam bir terörist. Kahramanımız yolda yürüyen insanlardan simitlerini araklıyor ve hatta daha da ileriye giderek hiç utanmadan çocukların şekerlerini ellerinden alıyor. Grand Theft Seagull'da biz bu martıyı yönetiyoruz ve sıradışı bir eğlenceye konuk oluyoruz.

Grand Theft Seagull klasik sonsuz koşu oyunlarına göre görünüşte küçük, oynanış açısından büyük bir farka sahip. Oyunda uçarak ilerleyen kahramanımız yükselip alçalabiliyor. Bu yeteneğimizi engelleri aşmak için kullanmanın yanısıra tüneller ve borular içerisindeki altınları toplamak için de kullanmaktayız. Oyunun kontrollerinin kolay olduğunu söyleyebiliriz.

Eğer Windows Phone cihazınızda daha eğlenceli vakit geçirmek isterseniz renkli ve güzel grafiklere sahip olan Grand Theft Seagull'u deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grand Theft : Crime Miami FREE

    Grand Theft : Crime Miami FREE ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu
  • Grand Theft Auto 3

    Android yüklü cihazlarınız artık bir zamanların efsane oyunu GTA3 için hazır!
  • Grand Theft Auto Liberty City Stories

    Grand Theft Auto Liberty City Stories Android telefonlarda oynanabilen açık dünya oyunu. GTA Liberty City APK oyunu daha kısa ve kolay akışlı görevler içeriyor.
  • Grand Theft Auto: San Andreas

    Grand Theft Auto: San Andreas klasik oyunun Android versiyonudur
  • Grand Theft Auto: Chinatown Wars

    GTA: Chinatown Wars, ilk GTA oyunlarının klasik yapısına sahip olan bir mobil oyundur
  • Grand Theft Auto: iFruit

    Grand Theft Auto: iFruit ile GTA 5 içeriklerini yönetebilirsiniz
  • GTA 5 APK

    GTA 5 APK, hayranlar tarafından çok sevilen Grand Theft Auto 5 isimli oyununun Android'e uyarlanmış, biraz eksik sürümüdür.
  • City theft simulator

    City theft simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur