Gravit Designer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
960 TOPLAM İNDİRME
65.12 MB DOSYA BOYUTU

Başarılı ve ücretsiz bir vektörel tasarım uygulaması

Gravit Designer, parmaklarınızın ucunda tüm özelliklerini kullanabileceğiniz başarılı bir vektörel tasarım uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Windows 10 işletim sistemine sahip cihazlarda kullanabileceğiniz bu uygulamada, ister pazarlama materyalleri, ister web siteleri için görseller, ister arayüz tasarımı ve hatta yaratıcı konsept tasarımlara kadar her şeyi yapabilirsiniz. 

Öncelikle Gravit Designer uygulamasının temiz ve sezgisel bir arayüzünün olduğunu söylemem gerekiyor. Üretme aşamasından çıktı alma aşamasına kadar gerçekten pek çok işlemi rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Gerçek katmanlarla ve sembollerle güçlü tasarımlar hazırlayabildiğiniz Gravit Designer uygulamasında, paylaşılan stillerle birlikte birden fazla dolgu, efekt ve modları kullanmanız mümkün. Ayrıca metin, web yazı fontları, stiller ve daha fazlası için güçlü bir metin motoru da bulunuyor. Tüm bunlar gelişmiş arayüz, gelişmiş performans ve gelişmiş kararlılıkla birleşince en iyi araçlardan birine sahip olduğunu hissediyorsunuz. Oluşturduğunuz vektörel tasarımı PDF, SVG, PNG ve JPG formatlarında dışarıya aktarmanız da mümkün. 

Gravit Designer uygulamasının en güzel yanı ise tamamen ücretsiz olması. Dolayısıyla tercih etmek için doğrudan bir nedeniniz var. Kullanmanızı kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CoffeeCup Shopping Cart Designer

    CoffeeCup Shopping Cart Designer, CoffeeCup Shopping Cart Creator programında oluşturduğunuz online alışveriş dükkanlarınız için tema oluşturma programıdır. Bu program sayesinden birden çok tema tasarlayıp, online alışveriş dükkanların
  • Google Web Designer

    Google Web Designer, Google tarafından acemi kullanıcılar ve profesyonel web geliştiriciler için hazırlanan resmi web tasarım programıdır.
  • CoffeeCup Visual Site Designer

    CoffeeCup Visual Site Designer hazır şablonlar sunarak hızlı ve kolay bir şekilde web sitesi oluşturmanıza yardımcı olan profesyonel bir site tasarım programıdır.
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • Ashampoo Home Designer Pro 3

    Ashampoo Home Designer Pro 3, Windows bilgisayarınıza ücretsiz indirebileceğiniz ev tasarımı programı.
  • 3uTools

    3uTools ile Windows bilgisayarınızda müzik, resim vb. dosya boyutlarının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • MorphVOX

    MorphVOX ile Windows bilgisayarınızda sesinizi değiştirebilir, insanların farklı ses tonu ile sizi tanımasını sağlayabilirsiniz.
  • Abact Studio

    Abact Studio, grafik ve web tasarım, programlama, ses ve video düzenleme programı.