Grey Cubes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME

Grey Cubes, tamamen ücretsiz olarak sunulan, kaliteli ve sürükleyici bir tuğla kırma oyunu.

Grey Cubes, Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli bir oyun. Popüler tuğla kırma oyunu konseptini farklı bir şekilde önümüze koyan oyunu tamamen ücretsiz olarak oynayabiliyoruz. Açıkçası bu denli bir kaliteye sahip olmasına rağmen ücretsiz sunulması takdirimizi kazandı.

Oyundaki temel amacımız kontolümüze verilen dış bükey platformu kullanarak seken topları karşılamak ve küplere doğru fırlatmak. Bunu yapması pek kolay olmuyor çünkü bölümler git gide komplike hale gelen bir yapıda sunuluyor. Neyse ki ilk birkaç bölümde oyun atmosferine ve fizik motoruna alışmak için yeterli zamanı buluyoruz. İşin geri kalan kısmı becerilerimiz ve reflekslerimiz üzerine biniyor.

Oyunda tam tamına 60 farklı bölüm bulunuyor. Her geçen bölüm zorluk seviyesi bir tık yükseliyor. Oynarken yaptığımız her aksiyonun bir etkisi var. Bu yüzden topu fırlatacağımız noktaları iyi hesaplamalı ve yaptığımız hareketin ne gibi sonuçlar doğurabileceğini düşünmeliyiz.

Tek dokunuş üzerine kurulu olan kontrol mekanizması verdiğimiz komutları sorunsuz bir şekilde yerine getiriyor. Hassasiyetin ve zamanlamanın çok önemli olduğu bu oyunda kullanılan yüksek hassasiyetli kontrol mekanizması yerinde bir tercih olmuş.

Fütüristik tasarımı, akıcı atmosferi ve kaliteli fizik motoruyla dikkatleri üzerine toplayan Grey Cubes tuğla kırma oyunları oynamaktan keyif alan herkesin denemesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

Grey Cubes

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Grey Cubes'ta fütüristik bir tuğla kırma oyunu deneyimine ortak oluyoruz.

Grey Cubes, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz muhteşem bir oyun. Android versiyonunun tersine iOS için ücretli olarak sunulan bu oyunda daha önce yaşamadığımız türden bir tuğla kırma oyunu deneyimi yaşıyoruz. Karşımıza farklı formlarda çıkan tuğla kırma konsepti bu oyunla birlikte gelebileceği en tatmin edici seviyeye ulaşmış.

Grey Cubes'ta seken topları kontrolümüze verilen dış bükey parçayı kullanarak sektirmeye ve kutuları vurmaya çalışıyoruz. Alıştığımız tuğla kırma oyunlarından biraz daha farklı bir çizgide ilerleyen oyunda kaliteli bir fizik motoruna yer verilmiş. Bu da oyundan alınan keyfi artırıyor.

Oyunda zorluk seviyeleri git gide artan 60 farklı bölüm var. İlk birkaç bölüm çok sade bir atmosfere sahip. Bu bölümlerde oyuna alışıyor ve fizik motorunun etki-tepki dinamiklerini öğreniyoruz. Gelecek bölümlerde ise komplike tasarımlar arasında öğrendiğimiz dinamikleri uygulamaya koyuluyoruz. Topun sekme hareketleri, açısal farklılıklar ve zamanlama gibi bileşenleri aynı anda hesaplayarak görevlerimizi tamamlamaya çalışıyoruz.

Grey Cubes'ta en fazla dikkatimizi çeken detaylar arasında kontrol mekanizması yer alıyor. Hassasiyetin önemli bir yere sahip olduğu bu oyunda ihtiyaçlarımıza cevap vermekte zorlanmayan bir kontrol sistemi kullanılmış olması hoşumuza gitti.

Özet olarak Grey Cubes farklı bir deneyim yaşamak isteyen her yaştan oyunseverin mutlaka denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Collect Cubes

    Renkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu
  • Cubes World : Star

    Cubes World : Star, labirentte çıkış noktasını bulmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Juice Cubes

    Juice Cubes, bulmaca ve eşleştirme oyunu olarak geçen hem eğlenceli hem de ücretsiz bir Android oyunu.
  • Jungle Cubes

    Jungle Cubes'da aynı renkteki küpleri en kısa sürede eşleştirmen gerekiyor.
  • Planet of Cubes: Multi Craft

    Planet of Cubes: Multi Craft, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • OneL+ Grey CM11 Theme

    Android Lollipop ve KitKat arayüzlerini bir araya getirerek modern bir görünüm kazandırılan OneL+ Grey temasıdır.
  • Grey Hola Launcher Theme

    Grey Hola Launcher Theme, Android cihazını kişiselleştirmek isteyenlere hitap eden bir tema.
  • Grey Skies Hola Theme

    Grey Skies Hola Theme, Hola Launcher kullanıcıları için özel olarak hazırlanan güzel ve sade bir tema uygulaması.