Grid Preview For Google Reader

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
342 TOPLAM İNDİRME

Google Reader'da liste görünümü, işinizi yaparken pek kolaylık sağlamayabilir. Bunun yerine ayrıntıların ve resimlerin de görüldüğü ve sizi yormayan bir görünüm daha rahat çalışmanızı sağlayacaktır.

Google Reader'da liste görünümü, işinizi yaparken pek kolaylık sağlamayabilir. Bunun yerine ayrıntıların ve resimlerin de görüldüğü ve sizi yormayan bir görünüm daha rahat çalışmanızı sağlayacaktır. 

Google Reader kullanıcı arayüzü, birkaç ayrıntı dışında, Gmail'in arayüzüne benzer. Sütunlar ve menü öğeleri arasında geniş boşluklar bazen daha yararlı olmasından çok, dikkat dağıtıcı olabilir. Google Reader için Izgara Görünümü Eklentisi burada alternatif bir görünüm sunarak Google Reader kullanmayı zevkli hale getirecek.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chrome Reader Plus

    Google Reader hesabınıdan izin vererek kullanıma başlayabileceğiniz, 30+ tema seçeneği ile abone olduğunuz websitelerini tarayıcınız üzerinden takip etmenizi sağlayan rss takip eklentisidir.
  • Chrome Feedly

    Google Reader ile senkronize olabilen, Chrome web tarayıcınız üzerinden kullanabileceğiniz, abone olduğunuz web sitelerini hem çok güzel hem de kullanışlı bir arayüzde takip etmenizi sağlayan rss takip eklentisi.
  • Shortcuts for Google

    Shortcuts for Google eklentisi ile Chrome'unuzdan Google web hizmetlerine en kolay yoldan erişebilirsiniz.
  • Checker Plus for Google Drive

    Checker Plus for Google Drive, etkili ve başarılı bir Chrome eklentisi olarak tarayıcınız üzerinden Google Drive kullanımınıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
  • Clock For Chrome

    Clock For Chrome Google Chrome için saat görüntüleme uygulamasıdır
  • Clock Icon for Chrome

    Clock Icon for Chrome ile Google Chrome tarayıcınızda kolayca saati görüntüleyebilirsiniz.
  • Chat for Google

    Google Sohbet uygulamasını yönetmek için kullanabileceğiniz resmi Chrome eklentisi.
  • Hola! For Chrome

    Hola For Chrome, Google Chrome tarayıcı üzerinde kullanarak internet üzerinde daha hızlı gezebileceğiniz ve engellenen sitelere girebileceğiniz yararlı bir eklentidir.