GridinSoft Backup

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,722 TOPLAM İNDİRME
1.41 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki belge ve dökümanları yedekleyebileceğiniz, olası veri kayıplarını önleyebileceğiniz başarılı bir sistem yedekleme aracı.

Bilgisayarınızda çok önemli dosyalarınız veya da asla kaybetmek istemediğiniz program, belge vs. dökümanlarınız var ve bunları asla kaybetmek istemiyor musunuz? GridinSoft Backup, dosya yedekleme programı ile bu mümkün.

GridinSoft Backup, dosyalarınızı Ftp ve yerel ağa dosyalarınızı yedeklemeyi sağlayarak, olası dosya kayıplarınız da aynı dökümanlarınıza tekrar ulaşabilmenizi sağlar ve sizi risklerden alıkoyar.

Türkçe de dahil olmak üzere tam 12 dili destekler ve bu sayede kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlar. Programı indirdikten sonra buradan Türkçe dil eklentisini indirebilirsiniz.

ümit kaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Memeo Premium Backup

    Memeo Premium Backup dosya kurtarma, yedek alma ve geri yükleme işlemleri için profesyonel destek sağlayan bir programdır. Program gelişmiş özellikleriyle veri ve zaman kaybını önler.
  • GridinSoft Anti-Malware

    GridinSoft Anti-Malware ile bilgisyaarınızdaki virüsleri temizleyebilirsiniz
  • Areca Backup

    Areca Backup, bilgisayarınızdaki tüm dosya ve belgeleri yedekleyerek istediğiniz zaman kullanmanızı sağlayan ücretsiz bir yedekleme aracıdır.
  • GridinSoft Notepad

    GridinSoft Notepad ile HTML, ASP, PHP, Perl, Pascal, C++ başta olmak üzere en yaygın ve daha birçok programa dilinde kodlar hazırlayabilir, renklendirebilir ve normalden daha etkin çalışmalar hazırlayabilirsiniz.
  • Iperius Backup

    Iperius Backup, dosya ve klasörlerinizin yedeğini alabileceğiniz ve istediğiniz zaman geri yükleyebileceğiniz kullanışlı ve güvenilir bir programdır.
  • Everyday Auto Backup

    Everyday Auto Backup sayesinde istediğiniz aralıklarla dosya ve dizinlerinizin yedeklenmesini ücretsiz olarak sağlayabilirsiniz.
  • Windows File Recovery

    Windows File Recovery İndir: Ücretsiz dosya kurtarma programı ile kaybolan verileri geri getirmek çok basit!
  • R-Studio

    FAT12/16/32, NTFS, NTFS5 ve Ext2FS gibi pek çok dosya sistemini destekleyen R-Studio ile zarar gören dosyaları bile kurtarmak mümkün.