GS Preschool Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
519 TOPLAM İNDİRME
29.2 MB DOSYA BOYUTU

GS Preschool Games, küçük çocuklara yönelik hazırlanmış, eğitici oyunlar içeren bir uygulamadır.

GS Preschool Games, 3 – 6 yaş aralığındaki çocukların öğrenme ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olan birbirinden eğlenceli ve renkli oyunların yer aldığı bir eğitim uygulamasıdır. Çocuklar için tasarlandığından basit ve rengarenk menülerle süslenen uygulamada farklı yetenekleri öne çıkarmak amacıyla tasarlanmış 10’dan fazla oyun bulunuyor.

GS Preschool Games, okul öncesi çocuklar için özel olarak geliştirilmiş ücretsiz bir uygulamadır. Eğer henüz okula başlamamış küçük bir kardeşiniz veya çocuğunuz varsa bu uygulamayı gönül rahatlığıyla kullanmasına izin verebilirsiniz. Çocukların sıkılmadan oynayabilecekleri, özenle hazırlanmış oyunlar arasında yok yok. Eksik parçayı bulma, nesneleri sayma, hafıza oyunları, doğru nesneyi bulma, şekiller, farklılıkları bulma gibi hepsi birbirinden eğlenceli ve renkli oyunlar...

Puan sisteminin de bulunduğu GS Preschool Games (Okul Öncesi Oyunlar) adlı eğitim uygulaması Windows 8 tablet ve masaüstü bilgisayarlarla uyumlu olduğundan hem dokunmatik kontrolleri hem de fareyi destekliyor.

Erkan Calp

GS Preschool Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME
39.3 MB DOSYA BOYUTU

GS Preschool Games, 3 - 6 yaş arası çocukların oynayabilecekleri oyunları bir araya getiren eğlenceli bir uygulamadır.

Henüz okula başlamamış bir kardeşiniz veya çocuğunuz varsa ve de akıllı telefon veya tablette oyun oynamaya meraklıysa GS Preschool Games (Okul Öncesi Oyunlar), adlı uygulamaya kesinlikle göz atmalısınız. 3 – 6 yaş arası çocuklar için özenle hazırlanmış eğlenceli ve rengarenk toplam 20 oyun bu uygulamada. Çocuklar bu uygulama ile hem eğleniyor, hem de öğreniyor.

GS Preschool Games, renkli arayüzü ve sevimli müzikleriyle çocukların ilgisini çekecek harika bir eğitim uygulaması. Alfabe, rakamlar, renkler, şekiller, bulmacalar, boyamalar ve daha onlarca okul öncesi çocukların oynayabilecekleri temel oyunları içeriyor.

Kazanma ve kaybetmenin olmadığı uygulamanın arayüzü de cıvıl cıvıl. Gölge eşleştirme, boyama, nesne karşılaştırma, farklı nesneleri bulma, balon oyunları, yapboz, hafıza oyunları, sayma oyunları, şekillerden oluşan oyunlar ekranın üst bölümünde bulunuyor. Sol üstte başarıyla tamamlanan oyunlar sonrası kazanılan yıldız bulunuyor. Sağ üst bölümden müzikleri kapatmak mümkün olsa da bunu kullanmamanızı öneririm.

Hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu olan GS Preschool Games’te şu anda 10 farkı oyun çeşidi bulunuyor. Sürekli güncellemelerle yeni oyunların dahil edildiği uygulamayı çocuğu veya kardeşi olan herkese öneririm.

Erkan Calp

GS Preschool Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

GS Preschool Games, 3 - 6 yaş arası çocukların oynayabileceği eğitici oyunlar içeren bir uygulamadır.

GS Preschool Games, çocukların okula başlamadan önceki dönemde sıkılmadan oynayacakları oyunlar içeren rengarenk bir uygulamadır. Küçük yaştaki çocuğunuz veya kardeşiniz bu uygulama sayesinde sayıları, alfabeyi, şekilleri, boyutları, renkleri sıkılmadan ve kolayca öğrenebilecek.

3 – 6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik hazırlanmış bir eğitim uygulaması olan GS Preschool Games (Türkçe adıyla Okul Öncesi Oyun), çocukların görsel algılarını, mantıklarını, tanıma ve yaratıcılıklarını geliştirmeleri amacıyla hazırlanmış 20 oyun içeriyor. Bu oyunlar arasında boyama, objelere karşılaştırma, şekil oyunları, balon oyunları, sayma oyunları, labirent çözümleri, farklı nesneyi bulma, eksik parçayı tamamlama, matematik oyunları bulunuyor. Çocuklar tamamladıkları her bölüm sonrası puan kazanıyor. Kazandıkları puanı sevimli çıkartmalardan birini almak için kullanabiliyor.

GS Preschool Games, şimdiye kadar 200.000’den fazla indirmeye ulaşmış, her ay 5 milyondan fazla oynanıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LinguaLeo

    LinguaLeo, İngilizcenizi ilerletmenize yardımcı olan uygulamalar arasında bulunuyor ve dünya genelinde oldukça popüler.
  • TED

    TED uygulaması ile konferansa katılan kişilerin konuşmalarını canlı olarak izleyebilir veya dinleyebilirsiniz.
  • Wikipedia

    Wikipedia Windows 8.1 uygulaması ile çevrimiçi ansiklopedi içeriğine hızlıca ulaşabilirsiniz.
  • Audible

    Audible, 100.000'den fazla kitaba ulaşabileceğiniz ve dinleyebileceğiniz bir Windows uygulaması.
  • iFixit: Repair Manual

    iFixit: Repair Manual uygulaması sayesinde zarar görmüş cihazınızı kendiniz tamir edebilirsiniz.
  • Try Lumia

    Try Lumia, Windows Phone işletim sistemine geçiş yapmak isteyenler için hazırlanmış videolu rehber uygulama.
  • Duolingo

    Duolingo, İngilizce, Almanca başta olmak üzere en yaygın yabancı dilleri ücretsiz öğrenebileceğiniz en iyi uygulama.
  • DynEd

    DynEd indirin, en iyi İngilizce dil öğrenme programına sahip olun.