GTA 5 Haritası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
1,706 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

GTA 5 Haritası mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir Los Santos haritası ve rehberidir

GTA 5 Haritası, 2014 yılında oyun konsollarında, 2015 yılında bilgisayarlarda çıkmış olan en iyi video oyunu ünvanına sahip GTA 5 için geliştirilmiş bir harita uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize tamamen ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan GTA 5 Haritası, Grand Theft Auto 5 oyununun geçtiği Los Santos bölgesinin haritasını mobil cihazınız üzerinden takip edebilmenizi mümkün kılıyor. Google Maps'a benzer bir yapıyla hazırlanan bu harita uygulaması ile Los Santos haritası üzerinde yer alan 2000'den fazla yer harita üzerinde gösterilebiliyor. Kullanıcılar 50 kategori altına toplanan bu mekanlara oyunu oynarken telefonları veya tabletleri üzerinden göz atabiliyorlar. Böylece oyunu durdurup harita açma ve gidilecek yeri belirleme derdinden kurtulabiliniyor.

GTA 5 Haritası üzerinde kullanıcılar zoom yapabiliyor ve haritayı döndürebiliyorlar. Oyundaki gizli toplanabilir eşyalar harita üzerinde görülebiliyor ve bu toplanabilir eşyalardaki gelişiminiz kaydedilebiliyor. Nereden hangi silahı toplayabileceğiniz, hangi arabanın nerede bulunabileceği, zırha nereden ulaşabileceğiniz ve diğer gizli öğeler GTA 5 Haritası uygulamasında bir arada bulunmakta.

GTA 5 Haritası uygulamasında arama fonksiyonu da bulunuyor. Arama çubuğunu kullanarak gitmek istediğiniz yeri harita üzerinde daha kolay ve hızlı bir şekilde bulabiliyorsunuz. Harita görünümü kişiselleştirilebilmekte. Atlas türü, uygu görüntüsü, yol görüntüsü gibi harita görünüm seçenekleri kullanılabiliyor. Dilerseniz harita üzerine kendiniz notlar ekleyebiliyorsunuz. GTA 5 Haritası uygulaması çevrimdışı olarak kullanılabiliyor. 

Uygulama resmi bir GTA 5 uygulaması olmasa da iş görüyor ve oldukça kullanışlı olabiliyor.

Can Erdil Şentürk

GTA 5 Haritası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
513 TOPLAM İNDİRME
47.1 MB DOSYA BOYUTU

GTA 5 Haritası mobil cihazları için geliştirilmiş Google Maps benzeri Los Santos haritasıdır

GTA 5 Haritası eğer bilgisayarlarınızda GTA 5 oynarken haritaya erişmek pratik gelmiyorsa oldukça işinize yarayabilecek bir mobil Los Santos haritası.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan GTA 5 Haritası temel olarak GTA 5'in geçtiği harita olan Los Santos'u Google Maps benzeri bir arayüzle mobil cihazlarınıza taşıyor. Bu sayede oyunu oynarken oyunu durdurarak haritaya göz atma derdinden kurtulabiliyorsunuz.

GTA 5 Haritası içerisinde Grand Theft Auto 5'te yer alan silah dükkanları, araba modifiye garajları, kıyafet mağazaları, avlanma alanları, gizli öğeler, silah toplama yerleri gibi 2000'den fazla özel mekanın yeri işaretlenmiş durumda. Bu 2000'in üzerindeki yer kategorilere ayrılmış duurmda. Bu sayede kullanıcılar aradıkları yerleri kolayca bulabiliyor. Uygulama içerisindeki arama özelliği ise aranlan yere daha da hızlı bir şekilde erişim imkanı veriyor.

GTA 5 Haritası, GTA 5 oynarken topladığınız gizli eşyaların takibini yapmanızı mümkün kılıyor. Harita görünümünü klasik harita tarzı tercih edebileceğiniz gibi, uydu görünümü veya yol görünümü gibi farklı tarzları da tercih edebiliyorsunuz. Haritada zoom yapmanıza ve haritayı döndürmenize de izin veriliyor. Eğer aradığınız yer ile ilgili olarak özel notlar bırakmak isterseniz haritaya notlar ekleyebiliyorsunuz.

İnternet olmadan kullanabileceğiniz GTA 5 Haritası resmi bir GTA 5 uygulaması olmasa da oldukça kullanışlı bir yazılım.

Can Erdil Şentürk

GTA 5 Haritası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,433 TOPLAM İNDİRME

GTA 5 Haritası tarayıcınız üzerinden çalıştırabileceğiniz bir Los Santos haritasıdır

GTA 5 Haritası eğer GTA 5 oynarken oyundaki özel yerlere ve gizli eşyalara daha hızlı ve kolay bir şekilde erişmek isterseniz kullanabileceğiniz tarayıcı tabanlı bir Los Santos haritası.

İnternet tarayıcınız üzerinden ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bu Grand Theft Auto 5 haritası oyunu oynarken bulmakta güçlük yaşadığınız yerleri size görsel olarak sunuyor ve bu sayede oyunda daha hızlı ilerlemenizi mümkün kılıyor. Google Maps benzeri bir arayüz ile tasarlanmış GTA 5 Haritası'nda haritada istediğiniz noktaya zoom yapabiliyorsunuz. GTA 5 Haritası'nın üst panelindeki simgeleri kullanarak aradığınız silah dükkanı, araba modifiye dükkanı, giyim mağazası, dövme atölyesi, berber, restoran gibi yerleri haritada işaretleyebiliyorsunuz. 

GTA 5 Haritası içerisinde 2000'den fazla özel yer listelenmekte. Bu özel yerler kategoriler altına toplanıyor. Böylece aranılan şeyin bulunması kolay hale getiriliyor. Daha da pratik bir kullanım için servise arama bölümü de yerleştirilmiş. Bu bölüme aradığınız yerin, gizli eşyanın veya silah gibi öğelerin adını yazarak harita üzerlerinde nerede olduklarını görebiliyorsunuz.

GTA 5 Haritası oyunda topladığınız gizli eşyaların takibini yapmanızı da mümkün kılıyor. Dilerseniz kendiniz haritaya özel mekanlar ve notlar ekleyebiliyorsunuz. Kullanıcılara klasik harita görünümünün yanında uydu görünümü ve yol görünümü gibi farklı seçenekler de sunuluyor.

GTA 5 Haritası, GTA 5 oynarken 2. monitörünüzde veya dizüstü bilgisayarınızda oyun haritasını takip edebilmek için kullanabileceğiniz kullanışlı bir araç.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guide for GTA 5

    Guide for GTA 5 ücretsiz bir GTA 5 kılavuzudur.
  • Grand Theft Auto: iFruit

    Grand Theft Auto: iFruit ile GTA 5 içeriklerini yönetebilirsiniz
  • Guide for GTA San Andreas

    Guide for GTA San Andreas mobil cihazlarınızda faydalanabileceğiniz bir San Andreas rehberidir
  • GTA 5 APK

    GTA 5 APK, hayranlar tarafından çok sevilen Grand Theft Auto 5 isimli oyununun Android'e uyarlanmış, biraz eksik sürümüdür.
  • Los Angeles Crimes APK

    Los Angeles Crimes APK GTA 5 mobile oyununa benzer oynanışa sahip ücretsiz Android oyunu.
  • Data ON-OFF

    Data ON-OFF telefonunuzun internet akışını düzenleyen, daha az internet harcamanıza yarayan yardımcı mobil bir uygulama.
  • Internet Booster & Optimizer

    Internet Booster & Optimizer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın internet gezintisi hızını maksimuma ücretsiz olarak çıkarabiliyorsunuz.
  • Internet Speed Booster

    Internet Speed Booster uygulaması sayesinde Android cihazınızın internet hızını gözle görülür derecede arttırabiliyorsunuz.