Grand Theft Auto: Chinatown Wars

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,261 TOPLAM İNDİRME
882 MB DOSYA BOYUTU

GTA: Chinatown Wars, ilk GTA oyunlarının klasik yapısına sahip olan bir mobil oyundur

GTA: Chinatown Wars, video oyunları tarihinin en başarılı oyun serilerinden olan GTA - Grand Theft Auto serisini mobil cihazlara taşıyan bir oyundur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize satın alarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Grand Theft Auto: Chinatown Wars'da bizi bilgisayarlarımızda oynadığımız GTA oyunlarından farklı bir senaryo bekliyor. GTA: Chinatown Wars, Çin mafyası içerisindeki hakimiyet mücadelelerini konu almakta. Oyundaki ana kahramanımız Huang Lee adında mafya ailesine mensup olan bir kahraman. Şımarık bir zengin çocuğu olan Huang Lee'nin babası diğer mafyalar tarafından katledilmiştir. Bu olayın ardından Triad mafyalarının kontrolünün kimde kalacağını belirleyecek şey antik bir kılıçtır. Bu sebeple Huang Lee'nin bu kılıcı amcası Kenny'e ulaştırması gerekmektedir. Fakat Huang kılıcı amcasına götürürken yolda diğer mafyaların saldırısına uğrar ve ölüme terk edilir. Artık Huang'ın herşeye sıfırdan başlaması ve antik kılıcı geriye alarak ailesinin onurunu kurtarması gerekmektedir. Biz de oyuna bu noktada dahil oluyoruz ve aksiyon dolu bir maceraya atılıyoruz.

Açık dünya yapısına sahip olan GTA: Chinatown Wars'da ilk 2 GTA oyunundan alışık olduğumuz kuşbakışı oyun yapısı kullanılmakta. Hem nostalji yapmamıza imkan veren, hem de mobil cihazlarda kontrolleri kolaylaştıran bu oyun yapısı cell-shade türündeki çizgi roman tadında grafiklerle birleşiyor. Oyunda yine gördüğümüz araçları gasp edebiliyor, görevler dışında sağa sola sataşabiliyor ve pislik yapabiliyor, şehri birbirine katarak polisleri ve hatta askerleri peşimize takabiliyoruz.

GTA: Chinatown Wars Android versiyonu geniş ekran desteğine sahip. Bunun yanında oyun Android TV'leri de destekliyor. Oyunu Android ile uyumlu belli USB ve Bluetooth oyun kumandalarıyla oynamanız mümkün.

Can Erdil Şentürk

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,000 TOPLAM İNDİRME
524 MB DOSYA BOYUTU

Grand Theft Auto: Chinatown Wars Lite ile klasik GTA heyecanını yaşayabiliyoruz

Grand Theft Auto: Chinatown Wars bize iOS işletim sistemini kullanan iPhone'larımızda klasik Grand Theft Auto eğlencesini yaşama imkanı veren bir mobil GTA oyunudur.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars'da Amerika'nın en tehlikeli şehri olan Libert City'de suç kariyerimize adım atıyoruz. Oyunda Wu "Kenny" Lee Amca'ya yardım ederek Liberty City'de yer alan Çinli çetelerin üzerinde kontrol sağlamaya ve Liberty City'nin hakimi olmaya çalışmaktayız.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars bize Grand Theft Auto serisinin ilk iki oyunundaki klasik yapıya benzer bir yapı sunuyor. Hatırlanacağı üzere bu iki oyun kuşbakışı görüntü açısıyla oynanmaktaydı ve bu özel yapı bu oyunları benzerlerinden farklı kılmaktaydı. İşte Grand Theft Auto: Chinatown Wars'da da bu bakış açısını mobil cihazlarımıza taşıyor ve bize oldukça eğlenceli bir oyun yapısı sunuyor. Oyun dokunmatik kontroller ve sanal analog çubuklar yardımıyla oynanmakta. Bunun yanında oyuncfulara farklı kontrol seçenekleri de sunuluyor.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars kaliteli grafiklerle süslenmiş ve görsel olarak oldukça başarılı. Eğer GTA oyunlarını seviyorsanız bu versiyonu denemelisiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grand Theft Auto 3

    Android yüklü cihazlarınız artık bir zamanların efsane oyunu GTA3 için hazır!
  • Grand Theft Auto Liberty City Stories

    Grand Theft Auto Liberty City Stories Android telefonlarda oynanabilen açık dünya oyunu. GTA Liberty City APK oyunu daha kısa ve kolay akışlı görevler içeriyor.
  • Grand Theft Auto: San Andreas

    Grand Theft Auto: San Andreas klasik oyunun Android versiyonudur
  • Grand Theft Auto: iFruit

    Grand Theft Auto: iFruit ile GTA 5 içeriklerini yönetebilirsiniz
  • GTA 5 APK

    GTA 5 APK, hayranlar tarafından çok sevilen Grand Theft Auto 5 isimli oyununun Android'e uyarlanmış, biraz eksik sürümüdür.
  • Grand Theft : Crime Miami FREE

    Grand Theft : Crime Miami FREE ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu
  • Dude Theft Wars APK

    Android cihazlarınızda çevrimiçi veya çevrimdışı oynayabileceğiniz Dude Theft Wars APK, çeşitli oyun modlarını açık dünyasıyla birleştiren bir aksiyon oyunudur.
  • Grand Theft Seagull

    Grand Theft Seagull eğlenceli bir mobil sonsuz koşu oyunudur