Guestbook Generator

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8,232 TOPLAM İNDİRME
1.32 MB DOSYA BOYUTU

Guestbook Generator sahip olduğunuz blog veya kişisel web sitenize ASP veya HTML bilginiz olmadan ziyaretçi defteri hazırlayabileceğiniz küçük bir araç.

İnternetin günümüzde yaygınlaşması ile neredeyse bir sitesi veya blog'u olmayan bilgisayar kullanıcısı kalmadı diyebiliriz. Bu modaya uyup hazır bir şeyler kullanmadıysanız birçok modülükendiniz yazmak ya da bir yerlerden bulmak durumunda kalmışsınızdır.

Sahip olduğunuz siteye veya blog'a bir ziyaretçi defteri hazırlamayı düşünüyorsanız Guestbook Generator işinizi büyük ölçüde kolaylaştıracak diyebiliriz. Basit bir ziyaretçi defteri uygulaması oluşturmak için yapmanız gereken tek şey yazılımı kurmak ve adımları izleyerek kişiselleştirdiğiniz ve kendinize özel olarak kodu oluşturmak.

Programda basit birkaç adım sonrasında siteniz veya blog'unuz hoş bir ziyaretçi defterine kavuşmuş olacak. Veritabanı ihtiyacı olmayan yazılımdan ASP ya da HTML olarak çıktı alabiliyorsunuz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Keyword List Generator

    Free Keyword List Generator, kullanıcıların yazdıkları kelimeleri kullanarak farklı anahtar kelime kombinasyonları oluşturan ücretsiz bir programdır.
  • SX MD5 Hash Generator

    Bilgisayarınızdaki dosyaların MD5 hash hesaplamalarını yapmak ve onları kontrol etmek artık oldukça kolay ve ücretsiz.
  • Vcf Generator

    Telefonunuzda kullanmak üzere hazırlayacağınız VCard bağlantılarınızı yani kişi listelerinizi yaratıp, kızıl ötesi veya farklı iletişim seçenekleriyle telefonunuza aktarabileceğiniz bir yazılım.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, hazırlanan web sitelerinin marketteki tüm mobil cihazlarda test edilebilmesi için hazırlandı.
  • Microsoft Silverlight

    Silverlight kullanarak hazırlanan uygulamaları en iyi şekilde deneyimlemeniz için sunulan bir programdır.
  • CoffeeCup Flash Blogger

    CoffeeCup Flash Blogger web sitenize Flash blog ve günlük sistemi eklemenize yardımcı bir programdır. Sitenize uğrayan ziyaretçilerinizle blog yazılarınızı paylaşmanıza yardımcı olur. Blog yazılarınızın arkaplanlarını, rengini veya d
  • D Password Generator

    D Password Generator sayesinde bilgisayarınızda en karmaşık şifreleri hemen oluşturabilirsiniz.