Gülşen - Şarkıları Bulmaca

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME

Gülşen - Şarkıları Bulmaca, son şarkısı Dan Dan'la yaza damga vuran Gülşen'in şarkı sözleri ile oynayacağınız bir Android şarkı sözü oyunu.

Gülşen - Şarkıları Bulmaca, güzel, seksi ve popüler şarkıcı Gülşen'in şarkı sözlerini doğru şekilde tamamlamanız gereken ücretsiz bir Android müzik oyunu. Gülşen hayranlarına özel olarak geliştirilen bu oyunda Gülşen'in en popüler şarkılarını bulabilirsiniz fakat şarkıların sözlerinde bazı kelimeler eksik şekilde ekrana yansıyor ve sizin bu eksikleri seçeneklerden bularak tamamlamak göreviniz.

Arkadaşlarınızla aynı ortamdayken birlikte oynayabileceğiniz oyunda kimin Gülşen'i daha çok sevdiğini ve şarkılarını ezbere bildiğini görebilirsiniz. Oynarken son derece keyif veren bu oyunun tamamen ücretsiz olarak sunulması ise en büyük artılarından bir tanesi. Diğer yandan oyunun grafik kalitesi de oldukça iyi.

Şarkı sözlerindeki eksiklikleri altta yer alan seçeneklerden birini belirleyerek tamamlamanız gereken oyun sayesinde ister yalnız başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli vakir geçirmek mümkün.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hadise - Şarkıları Bulmaca

    Hadise - Şarkıları Bulmaca, adından da anlayacağınız üzere Hadise şarkılarından oluşan bir Android müzik oyunu.
  • Demet Akalın-Şarkıları Bulmaca

    Demet Akalın-Şarkıları Bulmaca, Demet Akalın şarkılarının sözlerindeki eksik kelimeleri bulmanız gereken ücretsiz bir Android müzik oyunu.
  • Ebru Gündeş -Şarkıları Bulmaca

    Ebru Gündeş -Şarkıları Bulmaca, Ebru Gündeş'in en popüler şarkılarının sözlerindeki eksik kelimeleri tamamlamaya çalışacağını eğlenceli ve ücretli bir Android müzik oyunu.
  • Murat Boz - Şarkıları Bulmaca

    Murat Boz - Şarkıları Bulmaca, Murat Boz'un şarkı sözlerindeki eksik kelimeleri doğru tahmin edip puanları kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyun.
  • SongPop 2

    SongPop 2, dinlediğiniz şarkıları tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli bir Android müzik oyunu.
  • Song Pop Free

    Müzik bilginize güveniyorsanız ve eğlenmek istiyorsanız bu oyun tam sizlere göre. Müzik bilginizi konuşturabileceğiniz bu oyunda dinlediğiniz şarkıları tahmin edip arkadaşlarınızın önüne geçin.
  • Dekundo

    Dekundo, şarkıları tahmin etmeniz gereken eğlenceli bir müzik oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • İrem Derici Şarkıları

    İrem Derici Şarkıları, adından da anlayacağınız üzere popüler şarkıcılarımızdan İrem Derici'nin şarkılarını dinleyebilmenizi sağlayan ücretsiz bir müzik uygulaması.