GunFinger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
218 TOPLAM İNDİRME
205 MB DOSYA BOYUTU

GunFinger, Dead Trigger 2'den sonra en iyi zombi öldürme oyunu.

GunFinger, bence Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınız üzerinde Dead Trigger'dan sonra oynayabileceğiniz en iyi zombi vurma oyunu. Fazla yüksek boyutlu olmadığından hızlı bir şekilde indirilebilen oyun hem görsel hem de oynanış olarak oldukça başarılı. Kendinizi gerçekten zombi öldürüyormuş gibi hissediyorsunuz.

Kana aç zombilerle geçen 70’den fazla bölümün yer aldığı oyunda amacınız karşınıza çıkan zombileri bir an bile düşünmeden öldürmek. Bazen tabancanızla bazen tüfeğinizle, bazen de keskin nişancı tüfeğinizle zombilerin kafalarını paramparça yaparak ilerliyorsunuz. Her bölümde farklı bir görev veriliyor. Bazen doğrudan zombilerin cirit attığı bir mekana gidiyor ve zombi avcısı görevini üstleniyorsunuz. Bazen de kasabanızı saran zombileri tek başınıza etkisiz hale getirmeye çalışıyorsunuz. Görevlerin kolaylık derecesi bölümden bölüme farklılık gösteriyor. Oyunun başlangıcında hiç zombi görmüyor, sadece atış yaparak geçiriyorsunuz. Sonraki bölümlerde zombiler karşınıza çıkıyor ve sayıları katlanarak artıyor.

Her gün yeni bir görevin eklendiği oyunda seviye atlayabiliyorsunuz. Çaylak olarak başladığınız oyunu profesyonel bir zombi avcısı olarak tamamlıyorsunuz. Görevler esnasında birçok silah kullanabiliyorsunuz ve en güzeli de silahları yükseltebiliyorsunuz. Silahların yanında zor anlarda hayatınızı kurtaracak özel aletleri de çantanıza koyabiliyorsunuz.

Oyunun oynanışına baktığımızda son derece basit olduğunu görüyoruz. Zombileri öldürmek için ekranın herhangi bir noktasına dokunmanız yeterli. Ayrıca zombileri aramanız gerekmiyor. Oyun zombileri karşınıza kendisi çıkarıyor. Keşke Dead Trigger’daki gibi zombilerle daha etkileşime geçebileceğimiz bir oynanış sunsaydı. Bu haliyle bence oldukça basit ve keyif vermiyor.

Erkan Calp

GunFinger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
241 TOPLAM İNDİRME
188 MB DOSYA BOYUTU

GunFinger bolca aksiyon içeren bir zombi oyunudur

GunFinger bolca zombi ile karşılaşarak hayatta kalmaya çalıştığınız FPS türünde bir mobil oyundur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS oyunu olan GunFinger'da oyuncular yaşayan ölüler tarafından istila edilmiş bir dünyaya konuk oluyorlar ve nişan alma yeteneklerini konuşturarak bu dünyadan kurtulmaya çalışıyorlar. 90'dan fazla bölüme ye veren zombi oyununda zombilerin ortaya çıkmasına neden profesörün peşinden koşuyoruz ve onu yenmeye çalışıyoruz.

GunFinger kendine has bir kontrol sistemine sahip. Alışmanın çok zor olmadığı bu sistemde kombolar yapabiliyorsunuz. Farklı zombileri arka arkaya vurarak kombolar oluşturabiliyor, daha yüksek puan kazanabiliyorsunuz. Oyunda bize birçok farklı sialh seçeneği sunuluyor ve silahları geliştirmemize imkan veriliyor. Bunun yanında farklı mermi türleri ve patlayıcılar gibi ekipmanlar da kullanabiliyoruz.

GunFinger'in çizgiroman tadındanki grafikleri oldukça renkli ve yüksek kaliteye sahip. Bunun yanında gerçek zamanlı yansımalar ve gölgeler gibi görsel efektler de oldukça başarılı. Eğer zombi oyunlarını seviyorsanız GunFinger denemeye değer bir oyun.

Can Erdil Şentürk

GunFinger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
148 TOPLAM İNDİRME
196 MB DOSYA BOYUTU

GUNFINGER oldukça eğlenceli bir nişan alma ve zombi avlama oyunudur

GUNFINGER eğer zombi avlama oyunlarını seviyorsanız ve nişan alma yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz bir oyun arıyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz FPS türünde bir aksiyon oyunu olan GUNFINGER'da kahramanımızın bakış açısından üzerimize akın akın gelen zombilere karşı mücadele veriyoruz ve hayatta kalmaya çalışıyoruz. Bu iş için kullanabileceğimiz silahlar için bize birçok farklı seçenek sunulmakta. Pompalı tüfeklerden keskin nişancı tüfeklerine kadar uzanan farklı silahları kullanarak zombilerin elinden sivilleri kurtarma görevleri gibi farklı görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Kullandığımız silahları oyunda ilerledikçe geliştirebilmemize de imkan tanınıyor.

GUNFINGER kolay bir şekilde oynayabileceğiniz bir oyun. Oyunda ateş etmek için tek yapmanız gerek ekranda ateş etmek istediğiniz noktaya dokunmak. Şarjörünüzü doldurmak ve el bombası gibi ekipmanları kullanmak için ise parmağınızı ekrandaki belli yerlerde sürüklemeniz gerekmekte. GUNFINGER oldukça kaliteli grafiklere sahip. Zombilere final vuruşlarını yaptığınızda ise araya özel animasyonlar giriyor.

GUNFINGER genel olarak eğlenceli ve kaliteli bir yapım. Eğer bu türde oyunları seviyorsanız GUNFINGER hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

GunFinger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
193 MB DOSYA BOYUTU

GunFinger, Windows Phone cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz zombi vurma oyunlarından biri.

GunFinger, kana susamış zombileri öldürmeye çalıştığımız ücretsiz bir Windows Phone oyunu. FPS türünde oyunları oynamak keyif veriyorsa biraz da kanlı canlı olsun diyorsanız Dead Trigger’a alternatif olarak gösterebileceğim bu oyunu kesinlikle kaçırmayın derim.

Dead Trigger, tartışmasız mobildeki en iyi zombi vurma oyunu ancak daha geride kalan kaliteli alternatifleri yok ta değil. GunFinger da hem görsel hem de oynanış açısından son derece başarılı. Oyunda amacınız diğer tüm zombi oyunları gibi önünüze çıkan zombileri tereddüt etmeden kafalarına nişan alarak paramparça yapmak. Her ne kadar oyunun başlangıcında bu duyguyu tadamasanız da ilerleyen bölümler zombilerin de çoğalmasıyla fazlasıyla coşkuyu yaşayabiliyorsunuz.

Tabancadan keskin nişancı tüfeğine kadar birçok silahı kullandığınız ve seviye atladıkça silahlarınızı upgrade edebildiğiniz zombi oyununda bir hikaye modu yok; her bölümde verilen farklı görevleri yerine getirerek ilerliyorsunuz. İlk bölümde silahınızı nasıl kullanacağınızı ve dolduracağınızı öğreniyorsunuz. Alışma evresinden sonra zombilerle yavaş yavaş karşılaşıyorsunuz.

Her gün yeni bir görev oynadığınız ve farklı mekanlarda geçen 70’den fazla görevle karşılaştığınız oyunun oynanışı son derece basit. Ateş etmek için tek yapmanız gereken ekranın herhangi bir yerine dokunmak. Bunun dışında zombilerin yanına gitmek, onları öldürmek için ekstra çaba sarf etmeniz gerekmiyor. Dead Trigger oyunundaki gibi zombilerin ayağına kendiniz gidemiyor ve dilediğiniz noktaya nişan alamıyorsunuz. Bence oyunun en büyük eksiği bu olmuş.

GunFinger, kolay oynanışa sahip zombi oyunları arasında. Eğer daha hareketli, zombilerle etkileşime geçebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Dead Trigger’ı oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Hades

    Hades Steam'de! 2020'nin en iyi PC oyunları arasında gösterilen Hades, Supergiant Games imzalı aksiyon rpg oyunu.
  • Hyper Light Breaker

    Hyper Light Drifter'ın devamı geliyor! Hyper Light Breaker ile 3 boyutlu bir maceraya hazır olun.
  • Conqueror's Blade

    Conqueror's Blade ile savaş alanına hükmedin. Taktiğinizi ve stratejinizi kullanarak aksiyonun içine dalın.