GunFleet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
405 TOPLAM İNDİRME
7.79 MB DOSYA BOYUTU

GunFleet, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz MMO türünde tarihi savaşlara yer veren bir deniz savaşı oyunudur

GunFleet oyunculara 1. Dünya Savaşı ve 2. Dünya Savaşı döneminde kullanılan savaş gemilerine ve denizaltılarına komuta etme imkanı veren MMO türünde bir savaş oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan GunFleet'te oyunculara tarihi savaşlara katılabilme şansı verilmekte. Oyunda kendi filomuzu kuruyoruz ve diğer oyuncuların filolarına karşı savaşabiliyoruz. Oyunda 40'tan fazla gemi seçeneğine sahibiz. Bu gemiler arasında hücum botları, denizaltılar, bombardıman gemileri ve zırhlı nakliye gemileri gibi gemi seçenekleri yer almakta. Farklı gemi sınıfları farklı savaş dinamikleri anlamına geliyor. Kimi gemiler hızlı hareket edebiliyor ve manevra kabiliyetiyle düşman ateşinden kaçabiliyor. Kimi gemiler de yavaş olmalarına rağmen kalın zırhları sayesinde düşman ateşine karşı ayakta durabiliyor.

GunFleet'te gemilerimizi farklı silahlarla kuşatabiliyorsunuz. Roket atarlar, ağır makinalı silahlar, torpedolar ve mayınlar kullanabileceğimiz silah seçenekleri arasında yer alıyor. Oyunda seçebileceğimiz ülkeler ise Rusya, Almanya, Amerika ve Japonya. Bu ülkelere özel gemiler ile dünyanın 15 farklı noktasındaki arenalarda çarpışabiliyoruz.

GunFleet içinde farklı oyun modları da bulunmakta. Oyuna gelecek güncellemelerde daha fazla ülkenin, gemilerin, turnuva ve klan sisteminin, yeni oyun modlarının, silah ve ekipman seçeneklerinin eklenmesi de planlanıyor.

GunFleet'in grafikleri göze hoş görünüyor. Buna rağmen oyun makul minimum sistem gereksinimlerine sahip. GunFleet minimum sistem gereksinimleri şu şekilde: 

- Windows 7 işletim sistemi

- x86 altyapısını destekleyen 2 GHz işlemci

- 2 GB RAM

- DirectX 9.0c desteğine ve 1 GB video belleğe sahip ekran kartı

- DirectX 9.0c

- 2 GB boş depolama alanı

- İnternet bağlantısı

- DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Hades

    Hades Steam'de! 2020'nin en iyi PC oyunları arasında gösterilen Hades, Supergiant Games imzalı aksiyon rpg oyunu.
  • A Way Out

    Oldukça farklı bir oyun olan A Way Out’u arkadaşlarınız ile birlikte deneyimlemek için hemen oyunu indirin.
  • Assassin's Creed

    İlk Assassin's Creed oyununu oynadınız mı? Pek çok kişinin ilk göz ağrısı olan bu oyunu oynayın ve Assassin's Creed serisinin doğuşuna tanıklık edin.