Günlük Dualar ve Zikirler

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
799 TOPLAM İNDİRME

Günlük edilmesi gereken dualara kolayca ulaşabilirsiniz.

Günlük Dualar ve Zikirler uygulaması, çeşitli günlerde ve hallerde edilmesi gereken dualara Android işletim sistemli cihazlarınızdan ulaşabilmenizi sağlıyor.

Çeşitli isteklerimiz için yahut şükretmek için zaman zaman dualar ediyoruz. Belirli zamanlarda veya hallerde de edilmesi gereken çeşitli dualar bulunuyor. Bu duaları ezbere bilmiyorsanız endişe etmenize gerek yok. Günlük Dualar ve Zikirler adlı uygulamada günlük okunacak dualar, namazdan sonra okunacak dualar, Cuma namazından sonra okunacak dualar, kandil duaları, bayram duaları, zorlukla karşılaşıldığında okunabilecek dualar gibi pek çok duayı sizlere sunuyor.

Oldukça basit bir tasarıma ve kullanım kolaylığına sahip olan Günlük Dualar ve Zikirler uygulamasında, Dualar menüsüne giderek liste halinde sıralanmış olan dualara ulaşabilir, merak ettiğiniz duaya kolayca ulaşabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sesli Namaz Sureleri ve Dualar

    Sesli Namaz Sureleri ve Dualar, namazda okunan sure ve duaları dilediğiniz kadar sesli dinleyebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Şifalı Dualar

    Çeşitli durumlarda okuyarak şifa bulabileceğiniz duaları görüntüleyebilirsiniz.
  • Dualar

    Android cihazınızdan hemen dualara ulaşabilmek ve nasıl okunacaklarını görmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Ramazan Duaları

    Ramazan Duaları, yaklaşan ramazan ayında okuyabileceğiniz dualar ve zikirlere kolayca ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Sure ve Dualar

    Sure ve Dualar uygulamasıyla namazda okunacak sure ve duaları sesli ve yazılı şekilde inceleyebilirsiniz.
  • Günlük Burçlar

    Günlük Burçlar ile günlük burç yorumlarınızı takip edebilirsiniz.
  • Günlük Burç Yorumları

    Günlük Burç Yorumları, burcunuzun günlük yorumlarını Android cihazlarınız ile kolayca takip etmenizi sağlayan oldukça başarılı bir uygulamadır.
  • Horoscope HD Free

    Android için günlük yıldız falı uygulaması ile Android telefonunuzda ve tabletinizde her sabah günlük falınızı okuyabilirsiniz.