Habitica

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Habitica ilginç bir rol yapma oyunudur

Habitica eğer günlük işlerinizi yapmakta güçlük çekiyorsanız veya kötü alışkanlıklarınızı yenmeye çalışıyorsanız size yardımcı olabilecek bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir RPG olan Habitica'nın hikayei bizzat oyuncuların hayatları. Yani Habitica oynarken kendi hayatınızı oyunun hikayesi yapıyor, hayatınızdaki ilerlemeleri Habitica içerisinde takip edebiliyorsunuz.

Oyuncular Habitica'ya başlarken bir kahraman yaratıyorlar ve bu kahramanın nasıl görüneceğini belirliyorlar. Bu kahraman sizi temsil ediyor. Oyundaki temel amacımız ise bu kahramanı geliştirmek. Bu iş için de oyun içerisindeki çeşitli görevleri tamamlamamız gerekiyor. Bu görevler ise bizim gerçek hayattaki günlük işlerimiz. Örnek olarak; bulaşık yıkamak. Bu eylemi gerçekleştirdiğimizde Habitica'da tecrübe puanı, para ve ödüller kazanabiliyoruz. Bu tür rutin günlük işleri gerçekleştirmediğimizde ise kahramanımız sağlık kaybediyor. Benzer şekilde kötü alışkanlıklarımız da oyunda yer almakta. Örnek olarak; sigara içtiğimizde Habitica'da kahramanımız sağlık kaybediyor.

Habitica içerisinde görevleri tamamlayarak ve egzersiz yapma gibi iyi alışkanlıklarınızı gerçekleştirerek kazanacağınız parayı avatarınızı daha iyi hale getirmek, evcil hayvanlar satın almakgibi işler için kullanabiliyorsunuz.

Habitica tarayıcınız üzerinde çalışmakta. Yani oyunu eski bir bilgisayarda bile kolayca oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Habitica

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Habitica, günlük yaptığınız işleri kaydedip kendinizi motive etmenize yardımcı olan bir Android uygulaması.

Habitica, hayata bir oyun gibi bakmanızı isteyerek günlük yaptığınız işleri daha eğlenceli hale getirebileceğinizi gösteren bir Android uygulaması. Uygulamanın çıkış amacı hem motive etmek hem de arkadaşlarınıza ne kadar sorumluluk sahibi bir kişilik olduğunuzu göstermek.

Verimliliği artırmaya yönelik hazırlanmış bir uygulama olarak karşımıza çıkan Habitica’da alışkanlarınızı, günlük hedefinizi ve yapılacaklar listenizi giriyorsunuz ve ardından profilinizi oluşturuyorsunuz. İşlerinizi yaptıkça çentik atıyorsunuz. Zamanında yaptığınız her iş için uygulama size rozet veriyor, tebrik mesajı alıyorsunuz. Herkesin sizin gibi profili olduğundan arkadaşlarınızın her gün neler yaptıklarına ne kadar sorumluluk üstlendiklerine göz ucuyla bakma şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

Habitica

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Habitica, kendi kendinizi motive etmenin en kolay yolunu sunan bir iOS uygulaması.

Habitica, her gün yaptığınız işleri kayıt altına alarak işlerin yüzde kaçını tamamladığınızı görmenize imkan tanıyan, kendi kendinizi motive etmek için kullanabileceğiniz bir iOS uygulaması.

Hayatı oyun gibi görüp rutin işlerinizi daha eğlenceli hale getirmenize yardımcı olan verimlilik uygulamasının işleyişi çok basit. Alışkanlarınızı, ardından günlük hedefinizi ve yapılacakları listesini giriyorsunuz. Tamamladığınız işler için check atıyorsunuz. Yapacaklarınız arasında atladığınız olursa eksi puan, tüm işlerinizi zamanında tamamlarsanız ödül alıyorsunuz. Ne kadar sorumluluk sahibi biri olduğunuz profilinize yansıtılıyor. Aynı şekilde siz de arkadaşlarınızın günlerini ne kadar verimli geçirdiklerini görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!