Hacked?

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
398 TOPLAM İNDİRME
10.74 MB DOSYA BOYUTU

Hacked?, Windows 10 cihazlarınızda kullandığınız hesapların hacklenip hacklenmediğini öğrenebileceğiniz bir güvenlik uygulamasıdır.

Hacked?, bilgisayarlarınızda kullandığınız hesapların hacklenip hacklenmediğini öğrenmek için kullanabileceğiniz bir güvenlik uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulama, kolay anlayabileceğiniz yapısı sayesinde e-postalarınızın güvenliği sağlıyor. Bir sıkıntıyla karşılaşıldığında haber veren Hacked? uygulamasını her kullanıcının denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Son zamanlarda büyük sistemlerde görülen güvenlik açıklarının sayısı bir hayli artıyor. Bu açıklar şirketler dahil pek çok kullanıcıyı mağdur ediyor ve markaların güvenilirliği azalıyor. Hal böyle olunca kullanıcılar kişisel bilgisayarlarında güvenliği iki katına çıkarmak durumunda kalıyorlar. Hacked? uygulaması da e-posta hesaplarınızın güvenliğini ikiye katlayan bir yapım ve kolay kullanımı sayesinde işinizi epey kolaylaştırıyor. Hacked?'da eklediğiniz hesaplarda bir sıkıntı tespit edilirse size hemen bildiriliyor ve şifrenizi değiştirmeniz için gerekli zamanı sağlıyor. Bu bağlamda denemenizi mutlaka öneriyorum.

Hacked? Özellikleri

  • Kolay kullanım
  • E-posta adreslerinin geçmiş kayıtlarını görme
  • Güvenilir Troy Hunt firmasının haveibeenpwned veritabanını kullanma
  • Gizlilik unsurları (HTTPS Protokolü)
Hacked? uygulamasını ücretsiz indirebileceğinizi de unutmayalım. 
Gökhan Abay

Hacked?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
292 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

Hacked, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde hem bulmaca çözüp hemde hacklemeyi öğrenebileceğiniz bir oyunudur.

Hacked, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde hack yapmayı öğrenebileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hack yapmaya merakı olan kişilerin dikkatini çekecek bu oyun ile hacklemenin temellerine sahip olabilirsiniz.

Eğer kod yazmaya merakınız varsa veya kod yazmayı öğrenmek istiyorsanız Hacked sizin yardımınıza koşuyor. Kod yazmanın sıkıcı kısmınıbir tarafa atan Hacked, işin eğlenceli kısmına dikkat çekerek oyun ile kod yazmayı birleştirmiş. İster profesyonel ister amatör olun Hacked oyununu çok seveceksiniz. Oyun sırasında sürekli olarak programlama dilleriyle uğraşıyorsunuz ve böylece dillerin yapısına da aşina oluyorsunuz. Oyunu oynarken küçük oyunlar geliştirebilir dilerseniz de size verilen problemleri çözebilirsiniz. Farklı bir yapısı bulunan bu oyunu çok seveceğiniz kesin.

Programlama dillerine güzel bir giriş yapmak istiyorsanız bu oyun ile eğlenceli bir başlangıç yapabilirsiniz. Hacked oyununu Android işletim sistemine sahip cihazarlarınıza ücetsiz olarak indirip kodlamaya başlayabilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SpyWall Antispyware

    Casus yazılımları temizleyebileceğiniz ve web güvenliği sağlayabileceğiniz bir yazılım.
  • Webroot Spy Sweeper

    Bilgisayarınıza bulaşan veya girmeye çalışan casus yazılımları engellemek ve temizlemek istiyorsanız kullanabileceğiniz en iyi casus yazılım temizleme programlarından birisi de Spy Sweeper'dır.
  • Malwarebytes Anti-Rootkit

    Bilgisayarlarınızdaki casus yazılımları kaldırmak için kullanabileceğiniz bir program.
  • RemoveIT Pro

    RemoveIT Pro, virüs, truva atı ve casus yazılım gibi kötü niyetli yazılımları tanıyarak bunları sizin adınıza etkisiz hale getirir.
  • SpyCatcher 2007

    SpyCatcher Express internette dolaşırken sizi güvende tutar. Programı kullanan tüm kullanıcılar için casus yazılımlara karşı kesin bir casus koruması sağlar.
  • Riot Isolator

    Riot Isolator ile bilgisayarınızda bulunan casus yazılımların farkında varabiliyor ve daha güvenli bir ortam sağlayabiliyorsunuz.
  • SpyDLLRemover

    SpyDLLRemover adlı ücretsiz program ile bilgisayarınızda bulunan casus yazılımları ortadan kaldırabilirsiniz.
  • CounterSpy

    Sistem kaynaklarını zorlayan güvenlik programlarının aksine Counter Spy ile artık bilgisayarınızı yavaşlatmadan casus yazılımlara karşı koruyabileceksiniz.