Hair Pro 2010 Light

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
65,577 TOPLAM İNDİRME
5.52 MB DOSYA BOYUTU

Resimlerinize değişik saç modelleri ekleyerek kaydedebilirsiniz.

Hair Pro 2006 programı ile resimlerinize değişik saç modelleri ekleyerek kaydedebilirsiniz. Programda 1730 saç modeli bulunmaktadır. Light sürümü 56 saç modeli ile geliyor. Tam sürüm kullanıcısı iseniz üretici sitesinden değişik saç modelleri indirebilirsiniz. Resimlerinizi yeniden boyutlandırarak saç modellerinin tam oturmasını sağlayabilirsiniz. Resim efektleri ile gerçekçi saç modelleri oluşturabilirsiniz. Resimlerinizi yazdırabilir ve baskı önizlemesi yapabilirsiniz. Programın yeni sürümünde 33 yeni saç modeli eklenmiştir. Programın içerisinden güncelleme yaparak yeni saç modelleri indirebilirsiniz.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Light Artist 1.5

    Light Artist ile fotoğraflarınızı ışıklandırarak canlandırabilir ve yeni efektler verebilirsiniz.
  • Light Image Resizer

    Bilgisayarınızdaki resim dosyalarını ister tek tek istersenizde çoklu olarak yeniden boyutlandırmanıza yarayan güzel bir program.
  • Mosaizer Pro

    Mosaizer Pro, bir mozaik resim hazırlama programı olmasının dışında, aynı zamanda yaratıcı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • SnapaShot Pro

    SnapaShot Pro çok fonksiyonlu bir ekran görüntüsü alma programıdır
  • Photo Pos Pro

    Photo Pos Pro sayesinde resimlerinizi kolayca yaratabilir, düzenleyebilir, zenginleştirebilir, yazdırabilir ve işleyebilirsiniz.
  • Corel Paint Shop Pro

    Profesyonel fotoğrafçıların tercih ettiği resim düzenleme programı olan Corel Paint Shop Pro ile artık çok daha kolay ve eğlenceli şekilde resimlerinizi düzenleyebileceksiniz.
  • WaveL Pic2Pic Pro 2.7

    WaveL Pic2Pic Pro programı ile image dosyalarınıza dışarıdan yeni bir image dosyası ekleyebilir, görünüşlerini, renk ayarlarını, ışık şiddetlerini değiştirebilirsiniz.
  • ScreenHunter 5 Pro

    ScreenHunter, profesyonel ve üstün özelliklere sahip bir ekran görüntüsü alma ve düzenleme programıdır.