HALauncher

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME
0.43 MB DOSYA BOYUTU

HALauncher, bilgisayarınızda bulunan .exe uzantılı dosyalar için klavye kısayolları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.

HALauncher, bilgisayarınız üzerinde yer alan .exe uzantılı dosyaları hızlı ve kolay bir şekilde çalıştırmak için klavye kısayolları atayabileceğiniz küçük dosya boyutlu ve kullanışlı bir yardımcı programdır.

100'den farklı uygulama için farklı klavye kısayolları atayabileceğiniz HALauncher, özellikle çok sık kullanmakta olduğunuz programları pratik bir şekilde başlatmanıza olanak tanır.

Programın tek pencereden oluşan kullanıcı dostu arayüzü üzerinde, klavye kısayolu atadığınız tüm programlar listelenecektir ve programların yanlarında hangi klavye kısayol tuşlarıyla başlatılacağı görüntülenecektir.

Çalıştırmak istediğiniz programlara ve uygulamalara çok daha zahmetsizce ve hızlı bir şekilde ulaşmanıza olanak sağlayacak olan HALauncher'ı denemenizi tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • Antispam Scanner

    E-maillerinize sık sık gelen ve çeşitli reklam vs. konular içeren, ama aslında çeşitli virüslerle dolu e-postalar dan bıktınız mı?