Halı Saha Programı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,782 TOPLAM İNDİRME
0.64 MB DOSYA BOYUTU

Halı Saha Programı ile işlettiniz halı sahayı çok daha iyi bir şekilde kontrol edebilirsiniz

Halı Saha Programı, halı saha işletmecilerinin temel hedefleri göz önünde tutularak geliştirilen bir halı saha yönetim programıdır.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz halı saha yazılımı olan Halı Saha Programı ile hesaplarınızın karışmasını engelleyebiliyorsunuz. Halı Saha Programı birçok kullanışlı özelliğe sahip.

Halı Saha Programı ile açtığınız hesaplar farklı renklerle görüntülenebilmekte. Bu sayede karışıklıklar önlenebilmekte. Programa sınırsız sayıda halı saha tanımlayabilirsiniz ve bu sahalara sınırsız sayıda rezervasyon kaydı açabilirsiniz. Halı Saha Programı'nın en kullanışlı yönlerinden biri sizi oynanan maçların bitiş zamanından dakikalar önce sesli olarak uyarması. Böylece maçların bitimlerini kaçırmazsınız ve hesaplarınızı kapatabilirsiniz.

Halı Saha Programı ile günün değişen saatlerine göre özel fiyatlandırma tarifeleri oluşturabiliyorsunuz. Bu farklı fiyat tarifelendirilmesi saha tabanlı olarak da yapılandırılabiliyor. Eğer halı sahanızda yiyecek ve içecek gibi ek ürünler de satıyorsanız adisyon ve sipariş yönetim sisteminden faydalanabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hursoft Hal Yönetim Programı

    Çok kullanıcılı Müstahsil otomasyonu, sebze hali, meyve hali ve kap giriş - çıkışı yapan işletmelere hitap etmektedir.
  • Halı Yıkama Programı(CallerID)

    Müşteri bilgilerini saklayabileceğiniz ve arayan kişinin bilgilerini bilgisayar ekranından takip edebileceğiniz halı yıkama işletmeleri için hazırlanmış bir bilgi kaydı programıdır.
  • Hursoft Spor Klüp Yönetim Programı

    Hursoft Spor Klübü Programı spor salonları, futbol ve basketbol klüpleri, jimnastik salonları, halı saha işletmeleri gibi ve tüm üyelik sistemi ile çalışan tesisler için özel olarak hazırlanmış kapsamlı bir yönetim programıdır. Progr
  • 2008 Vergi Takvimi

    2008 Yılı vergi takvimini djital ortama taşınmış hali...
  • NetCafe DS

    NetCafe DS, cafe yönetim programıdır.
  • Easy Station

    Bir play station yönetim proğramı
  • Hursoft Oto Galeri Takip Programı

    Oto Galeri firmaları için hazırlanmış, kullanışlı bir yönetim programı.
  • PSP Sigorta Acente Programı

    Sigorta Acente Programı