Halotea Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,156 TOPLAM İNDİRME
33.73 MB DOSYA BOYUTU

Windows için Halotea programı, dinlenmek ve sinirleri yatıştırmak için ihtiyacınız olan ses atmosferini oluşturur.

Windows için Halotea programı, dinlenmek ve sinirleri yatıştırmak için ihtiyacınız olan ses atmosferini oluşturur.

Halotea yazılımı, sinirlerini yatıştırmak ve işinden biraz uzaklaşmak ve rahtça uyumak isteyenler için idealdir. Ses yardımıyla insanların sinir sistemine etki eden ve sakinleştiren bu program, çocuğu olanlara da yardımcı olacaktır. Çünkü deneyler sonucunda bu seslerin çocukları da yatıştırdığı görülmüştür.

Programı açarak dinlemek istediğiniz ses temasını seçmeniz ve açmanız yeterli olacaktır. Artık doğa seslerini içeren CD’leri satın almak zorunda kalmayacaksınız. Bu yüksek kalitede örnek koleksiyonlar içeren yazılım, son derece gerçekçi sesler içerir ve yenilikçi tasarımıyla programı kullanmanızı kolaylaştırır.

Halotea; ofis, ev, çocuk odası, kreş ve rahatlatıcı ses atmosferi yaratmak istediğiniz diğer alanlarda kullanıma uygundur. Meditasyon ve konsantrasyon istediğiniz her zaman bu seslerle sakinleşebilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Perfect Diet Tracker

    Perfect Diet Tracker, sizin için en uygun beslenme düzenini bulan ödüllü bir diyet yazılımıdır.
  • JXCirrus CalCount

    JXCirrus kalori hesaplama programı, kilo kaybetme sürecine olanlar, egzersizlerini takip etmek isteyenler ya da sadece ne yediğini izlemek isteyenler için tasarlanmış beslenme ve egzersiz günlüğüdür.
  • Easy Calorie Counter

    Windows için Easy Calorie Counter programı, USDA beslenme veri tabanını kullanarak bulut tabanlı kullanıcı gönderilerinde arama yapmanızı ve kendi girişlerinizle veri tabanını popüler hale getirmenizi sağlayan bir programdır.
  • Health Tracker

    Health Track yazılımı sağlık durumunuzu takip etmenizi sağlayan bir programdır.
  • BMI Calculator

    BMI Calculator vücut kitle endeksinizi hesaplayarak ideal kilonuzu öğrenebileceğiniz yararlı bir uygulamadır.
  • Rhythm & Bio 2.1

    Vücudunuzdaki hücreleri kontrol edererek bioritminizi size açıklayan yararlı bir program.
  • Genel Hasta Takip Programı

    Genel Hasta Takip Programı, hastalarınızın muayene ve reçete takibi rahatlıkla yapmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir yazılım.
  • GSağlık

    GSağlık, koşarak zayıflamak isteyen ve vücut kitle endeksini öğrenerek sağlıklı diyatler uygulamak isteyen kullanıcılara sunulan yararlı bir program.