Hangman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
190 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Hangman, adam asmaca oyununu tek başınıza veya arkadaşınızla birlikte oynamanıza izin veren popüler bir Windows 8.1 oyunu.

Hangman, Windows tabanlı tablet ve bilgisayarınızda kelime oyunu oynamaktan keyif alıyorsanız kesinlikle indirip oynamanız gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Eskiden çocukların en çok oynadıkları oyunlardan biri olan adam asmaca oyununu Windows cihazımızda oynamamızı imkan tanıyan yapımın ücretsiz olması ve de reklam içermemesi ise harika.

Windows Mağazası’nda kelime oyunları arasında oldukça popüler olan Hangman için bir zamanlar oynadığımız adam asmaca oyununun geliştirilmiş hali diyebilirim. Hem kelime hem de cümle tahmin etmeye dayanan oyunda yiyecek, gizem, hayvan, coğrafya gibi ilginç kategorilerde de yarışabiliyoruz. Kurallar bildiğimiz adam asmaca oyunundan farklı değil. Yanlış bildiğimiz her kelime sonrası sonumuza daha da yaklaşıyor, tüm kelimeleri yanlış açtırdığımız çöpten adamamız asılmış oluyor ve oyuna baştan başlıyoruz. Tabii ki oyunun hemen sonlanmasını önleyen yardımcı öğeler de mevcut. Ancak ipuçları çok uzun kelimelerde fazla işe yaramıyor ve de bir kere kullanabiliyoruz.

Tek kişilik ve aynı cihaz üzerinde iki kişilik oynama seçenekleri sunan Hangman’de dünya genelinde adam asmaca oyununu en iyi oynayanlarun gösterildiği liderler tablosu ve istatistik bölümü de mevcut. Ancak İngilizce dil kelime bilgisiniz fazla iyi değilse en iyiler listesine bakmamanızı öneririm.

Hangman, çocukluğumuzda en çok oynadığımız oyunu adama asmacayı Windows cihazımıza taşıyan tek popüler yapım. Kelime bulma oyunlarını oynamaktan hoşlanıyorsanız bu klasik yapıma hayır diyeceğinizi zannetmiyorum.

Hangman Özellikleri:

  • Hem kelime hem de cümle tahmininde bulunma
  • Klasik adam asmaca kuralları
  • Birçok kategori
  • Üç farklı zorluk düzeyi
  • Online en iyiler listesi
  • İstatistikler bölümü
  • İki kişi oynama
Erkan Calp

Hangman

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Adam asmaca oyunu oynayacağız.

Yıllardır oyuncuların hafızasına kazınan adam asma oyunu artık mobil platformda karşımıza çıkıyor. Senior Games imzası ile geliştirilen ve iki farklı platformda oyuncuların beğenisine sunulan Hangman eğlenceli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Bulmaca ve zeka oyunları arasında yer alan Hangman ile oyuncular karşılarına çıkan bulmacaları çözmeye çalışacak ve asılmadan bölümü geçmeye çalışacaklar. Her yanlış yanıtta oyuncular adam asma efektleri ile karşılaşacaklar.

Ücretsiz olarak iki farklı mobil paltformda oynanan yapım her yaştan oyuncu tarafından oynanıyor. Yüzlerve farklı kelimenin ve seviyenin yer aldığı oyunda ilerledikçe daha zorlu seviyeler ile karşılaşacak ve sürükleyici bir oynanışa sahip olacağız. Çekici ve renkli tasarımlar ile oyuncular farklı dillerde kelimeler ile karşılaşacaklar. İyi oyunlar dileriz.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Hangman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Hangman, tek başınıza veya arkadaşınızla oynayabileceğiniz adam asmaca oyunu.

Hangman, tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz adam asmaca oyunu. Diğerlerine göre daha fazla tahmin hakkı sunan kelime oyununda çıkan kelimelerin ne anlama geldiği de gösteriliyor. İngilizce kelime bilginize güveniyorsanız oynarken keyif alacağınız, kelime eksiğinizi de eğlenerek kapatabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyun.

Sadece iPhone’da oynanabilen adam asmaca oyununda klasik kurallar geçerli. Harf söyleyerek ilerliyorsunuz. Yanlış çıkan her harf sonrası adamın bir bölgesi kopuyor. Sadece kafası kalana dek kelimeyi bilmeniz gerekiyor. Kelime listesi kabarık olduğundan özellikle uzun kelimeleri bulmak çok kolay olmuyor. İki kişilik oynamayı seçerseniz arkadaşınız sizin belirlediğiniz kelimeyi bulmayı çalışıyor.

Erkan Calp

Hangman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Hangman, Windows Phone cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi adam asmaca oyunu.

Hangman, çocukluğumuzda severek oynadığımız kelime oyunları arasında yer alan adam asmaca oyununu mobile taşıyor. Mobil tarafta sadece Windows Phone platformunda indirilebilir olan oyun klasik adam asmaca oyununa farklı bir boyut kazandırıyor.

Windows Phone cihazımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz adam asmaca oyununda alışık olduğumuz cümle tahmin etmenin dışında yiyecek, hayvan, coğrafya, gizem gibi ilginç kategoiler yer alıyor. Bu kategorilerden birini seçtikten sonra zorluk düzeyini de seçerek oyuna başlıyoruz. Kurallar yine aynı; Sol üst köşedeki çöpten adam asılmadan kelimeyi bulmamız gerekiyor. Yanlış tahmin ettiğimiz her kelime sonrası kelimenin üzeri kırmızı ile çiziliyor ve kendi sonumuza bir adım daha yaklaşmış oluyoruz. Bulmakta zorlandığımız kelimeler için ipuçu kullanabiliyoruz. Ancak harf açtıran ipuçları üç ile sınırlandırılmış.

Adam asmaca oyununu tek başımıza veya arkadaşımızla birlikte oynamamıza izin veren Hangman’de oyun esnasında kazandığımız puan boşa gitmiyor. Adımızı en iyiler listesine yazdırabiliyoruz. Öte yandan oyunu kaç kez oynadığımız, kaç kez kazandığımız gibi bilgileri gösteren istatistikler bölümü de bulunuyor.

Rahatsız edici reklamlarla karşılaşmadan oynayabileceğiniz nadir kelime oyunlarından biri olan Hangman’in tek beğenmediğim yanı dil desteği oldu. Sadece İngilizce dilde oynandığından yabancı dil sorunu olanların hiç indirmemesini öneririm.

Hangman Özellikleri:

  • Kelime ve cümle tahmininde bulunma
  • Çok sayıda kategori
  • Doğru harfleri açtıran ipucu
  • Tek veya iki kişi oynama
  • Dünya genelinde en iyiler listesi
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pic Star

    Pic Star, Windows platformuna özel resimli kelime bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Word Search

    Word Search, bulmaca eklerinde sunulan kelime arama oyunları Windows 8.1 üzeri cihazlara taşıyor ve de ücretsiz.
  • Shuffle

    Shuffle, tek başınıza yabancı kelime bilginizi test ederken eğlenebileceğiniz yapıda bir bulmaca oyunu.
  • Kelime Oyunu+

    Kelime Oyunu+'da en kısa sürede yanıtlanması gereken yüzlerce soru sizleri bekliyor.
  • Kelime Avı

    Kelime Avı, gazetelerin bulmaca eklerinde çözmeye alışkın olduğumuz basit ama eğlenceli bulmacalardan olan kelime bulma oyunudur.
  • Pic Combo

    Pic Combo, iki farklı görselden tek bir kelime bulmaya dayanan bir bulmaca oyunu ve Windows 8 platformunda da oldukça popüler.
  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word diğer adıyla 4 Resim 1 Kelime oyunu, dikkat ve kelime bilgisi gerektiren harika bir Windows 8 oyunu.
  • Ruzzle

    Ruzzle, Facebook ve Twitter arkadaşlarınıza veyahut dünya genelinde oyunculara karşı oynayabileceğiniz ücretsiz, Türkçe kelime oyunu.