Harcamalarım

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67,423 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Harcamalarım, kişisel ya da üyesi olduğunuz hanenin kişisel harcamalar kaydını tutabileceğiniz özellik kısıtlamalı ücretsiz bir programdır.

Harcamalarım programı, kişisel harcamalarınızı kayıt altında tutarak ekonomik giderlerinizi daha rahat kontrol etmenizi sağlayan bir programdır.

Harcamalarım programı ile ana gider türlerinizi belirleyebilirsiniz. Belirlediğiniz ana gider türlerinin alt türlerini oluşturarak aylık/yıllık harcamalarınızı net bir şekilde takip edebilirsiniz.

Günümüzde çok sık kullanılan bir ödeme türü olan kredi kartı kullanarak gerçekleşen harcamaları da Harcamalarım programında belirtebilir ve gelecek taksitlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Harcamalarım programı çerçevesinde oluşturduğunuz verileri rapor olarak dışarı aktarabilirsiniz. Programın "Plus" isimli ücretli ek özellikleriyle, bulunduğunuz yere özel tavsiyeler edinebilirsiniz. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından desteklenen bu tavsiyelerle daha avantajlı bir ev ekonomisine sahip olabilirsiniz.

Harcamalarım programına gidereceğiniz tüm veriler bilgisayarınızın "Belgelerim" klasörü altında saklanır ve bilgileriniz hiçbir harici bilgisayarla paylaşılmaz.

Onur Şendere

Harcamalarım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,401 TOPLAM İNDİRME

Kişisel harcamalarınızı takip etmeniz gerektiğine inanıyorsanız Harcamalarım uygulamasını Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Ülkemizde üretilen ve Türkçe dil desteğine sahip kişisel finans uygulamaları oldukça kısıtlı sayıda. Yurtdışında oldukça popüler diyebileceğim harcama takip programlarının da pek fazla olduğunu söyleyemem. Harcamalarım programı bu eksiği tamamlamak için üretilmiş ücretsiz bir Android uygulaması.

Uygulamayı kullanarak kişisel harcamalarınızın takibini yapabilir ve kendi muhasebenizi tutabilirsiniz. Ayrıca tarih aralıklarına göre hangi ürünleri aldığınızı, nasıl ödeme yaptığınızı ve para biriminizi de takip edebiliyorsunuz. Ayrıca TÜİK verileri kullanarak oluşturulan istatistiklerle harcamalarınız karşılaştırılacak size sunulan harcama tavsiyelerini de kolayca görebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Harcamalarım

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
252 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Harcamalarım ile tüm harcamalarınızı takip edebilirsiniz.

Tüm harcamalarınızı tek bir yerden görmenize sağlayan Harcamalarım uygulaması ile nereye ne kadar harcadığınızı rahatça takip edebilirsiniz. Benzer uygulamalardan farklı olarak yaptığınız tüm harcamaları kategorilere ayırarak, hangi kategoride ne kadar harcadığınızı görebilirsiniz.

Harcamalarınızı doğru kategorilerde kaydetmenize ve tasarruf alanlarınızı belirlemenize imkan tanıyan Harcamalarım uygulaması ile harcama raporu çıkarabilir, gelirlerinizi ekleyebilir, son bir haftada yaptığınız harcamaları görebilirsiniz. Ödeme şekli, para birimi ve ülke ayarlarını da içerisinde barındıran uygulama, Türkçe dil desteği sunmaktadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MoneyMe

    MoneyMe kişisel finans işlemleriniz için kullanabileceğiniz sezgisel bir finans yazılımıdır.
  • MSN Money

    MSN Money, dünyanın en iyi finans haberlerini, verilerini takip edebileceğiniz tamamen Türkçe finans uygulaması.
  • Finans Partner (Standart)

    Finans Partner ile büronuzu ilgilendiren müvekkil, personel, genel gider hesaplarını takip edebileceğiniz gibi, kişisel hesaplarınızı da takip edebilirsiniz
  • Budget

    Kişisel finans yöneticisi..
  • FreeMoneyGuard

    FreeMoneyGuard, gelir ve gider yönetimi için kullanılabilecek olan oldukça kullanışlı bir finans programıdır.
  • jGnash

    Kişisel finans işlemlerinizi ücretsiz bir program olan jGnash ile kolayca düzenleyerek, takip edebilirsiniz.
  • Etfiny-SYS

    Etfiny-SYS Sigorta Acentelerine yönelik bir finans programıdır
  • MoneyLine

    MoneyLine, kişisel finans yönetimi yapabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.