HARDiNFO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
301 TOPLAM İNDİRME
23.85 MB DOSYA BOYUTU

HARDiNFO, bilgisayarınız üzerinde yer alan donanımlarla ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabileceğiniz ücretsiz bir programdır.

HARDiNFO hem küçük işletmeler hem de büyük şirketler tarafından kullanılmakta olan oldukça profesyonel bir sistem bilgisi görüntüleme çözümüdür.

Farklı kategoriler altında sisteminiz üzerinde yer alan tüm donanımlar hakkında ayrıntılı bilgi alabileceğiniz program, tüm donanımlar için hızlı tarama yapar ve kolay anlaşılabilir bilgiler vermektedir.

En kolay kullanılan ve anlaşılabilir olan sistem bilgisi görüntüleme programları arasında yer alan HARDiNFO, aynı ağ üzerinde bulunan bilgisayarlar üzerindeki sistem özelliklerini bile öğrenmenize olanak sağlar.

Yeni bir versiyona güncellemeye gerek duymadan sisteminiz üzerinde yer alan ve sisteminiz üzerine yeni yüklenen tüm donanımları algılayabilen yazılım, dünya üzerinde birçok büyük şirket ve askeri alanlarda da kullanılmaktadır.

Sisteminizle ilgili her türlü donanımsal bilgiye en hızlı ve en kolay yoldan ulaşabileceğiniz programların başında gelen HARDiNFO'yu mutlaka denemenizi öneriyorum

Can Çevrim

HARDiNFO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

HARDiNFO, Android telefon ve tablet için donanım bilgisi uygulaması.

HARDiNFO, Android telefon ve tabletinizin donanım bilgisini hızlıca öğrenmek için kullanabileceğiniz uygulamalardan biri. Bellek, işlemci, kamera, batarya, depolama alanı, sensör kısacası bir mobil cihazı oluşturan tüm parçalar hakkında detaylı bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Üreticiler cihazlarının donanım bilgilerini bizlerle paylaşsalar da detay vermekten kaçınıyorlar. Bu noktada HARDiNFO gibi karşımıza çıkan sistem bilgisi uygulamaları cihaz hakkında merak edilen noktaları açıklığa kavuşturuyor. “Kaç RAM?”, “Grafik işlemcisi ne?”, “Bataryası kaç mAh?” “Batarya sağlığı ne durumda?” “Hangi sensörlerle donatılmış?” ve daha nice bilgiyi hızlıca alabildiğiniz uygulamayla internette arama yapmadan cihazınıza dair tüm merak ettiklerinize tek dokunuşla ulaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.
  • PerformanceTest

    Bilgisayarınızı çeşitli sistem araçlarıyla test ederek, bilgisayarınızın ne durumda olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Glary Utilities

    Bilgisayarınızda belli bir kullanım sürecinden sonra gereken optmizasyon işlemlerini kolaylıkla yapabilme imkanı sağlayan ücretsiz bir sistem bakım aracı.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • SmartClose

    SmartClose programı bilgisayarınızda çalışan tüm programları kapatmak istediğinizde size yardımcı olan ücretsiz bir sistem aracı.
  • Norton Utilities

    Norton Utilities, bilgisayarınızın ilk günkü gibi çalışmasına yardımcı olan tüm araçları içeren bir optimizasyon programıdır.
  • Remo MORE

    Remo MORE oldukça zengin özelliğe sahip bir bilgisayar bakım aracıdır
  • Potential

    Potential uygulamasını kullanarak Windows 8 ve 8.1 cihazlarınızın pil durumunu uzaktan kontrol edebilirsiniz.