Head Soccer La Liga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
718 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Head Soccer La Liga, İspanya Ligi için hazırlanan resmi, ücretsiz ve eğlenceli bir Android kafa topu oyunu.

Head Soccer La Liga, İspanya Futbol federasyonu tarafından hazırlanan resmi İspanya Ligi kafa topu oyunu. Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek oynayabileceğiniz oyunun iPhone ve iPad versiyonu da bulunuyor.

Oldukça eğlenceli oyun yapısı ve oynanışa sahip olan kafa topu oyunları, özellikle son zamanlarda çok daha popüler hale geldi. Mobil cihazlar üzerinde oynanabilen en keyifli futbol oyunları arasında yer alan Head Soccer La Liga, İspanya Ligi 2014- 2015 sezonu için hazırlandı ve içerisinde bu sezon La Liga'da mücadele eden takımlar bulunuyor.

Karşılıklı birer futbolcu ile oynanan kafa topu oyunundaki amacınız, maç süresi içerisinde rakibinize daha fazla gol atabilmek. Yani galip gelmeniz gerekiyor. Normal ve turnuva oyun modu bulunan Head Soccer La Liga'da kendi favori takımınızı seçerek hemen oynamaya başlayabiliyorsunuz.

Oyunda futbolcunuzun kullanabileceği özel yetenekler bulunuyor. Bunlar hız, sert şut çekme, daha yüksek zıplama, depar ve güçlendirmeler.

Dostluk maçları, kupa maçları ve turnuva maçlarına katılabileceğiniz oyunda favori oyuncunuzu seçerek oyuna başlamak mümkün. Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, James Rodriguez, Suarez ve daha bir çok yıldız oyuncunun bulunduğu İspanya Ligi'nde kafa topu oyunu oynamak isterseniz, oyunu Android telefon ve tabletlerinize hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Head Soccer La Liga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
87.4 MB DOSYA BOYUTU

Head Soccer La Liga, İspanya Ligi takımlarından favorinizi seçerek oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir iOS kafa topu oyunu.

Head Soccer La Liga, Dünya'nın en hareketli futbol liglerinden bir tanesi olan İspanya Ligi için hazırlanan resmi ve eğlenceli bir kafa topu oyunu. iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabildiği oyunu Android telefon ve tablet sahipleri de indirerek oynayabiliyor.

Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia, Sevilla ve diğer İspanyol takımlarını seçerek oynayabildiğiniz oyunda 2014 - 2015 sezonunda La Liga'da yer alan tüm takımlar bulunuyor. Resmi oyun olduğu için tüm isimler ve kulüpler de gerçek şekilde oyuna yansıtılmış.

İspanya Futbol Federasyonu tarafından çıkartılan oyun, kısa sürede başarıya ulaşarak milyonlarca oyuncu tarafındna indirildi. Mobil cihazlar üzerinde oynarken en çok keyif veren oyunlar arasında yer alan kafa topu oyunlarını oynamayı seviyorsanız, Head Soccer La Liga ile keyifli vakit geçirebileceğinizi düşünüyorum.

Dostluk maçı, turnuva ve kupa olarak oynayabileceğiniz oyunda hedeflerinizi yüksek tutarak online olarak diğer rakipleriniz ile karşılaşabiliyor ve rekabet içerisine girebiliyorsunuz.

Seçtiğiniz takıma göre alacağınız oyuncu ile sahada mücadele ederken hız, depar, zıplama ve sert şut çekme gibi özel yetenekleri kullanarak avantaj sağlayabilirsiniz. Fakat bu özellikleri güçlü rakipler karşısında kullanmanız sizin için daha yararlı oluyor.

Kaliteli grafikleri ve rahat oynanışı ile oldukça eğlenceli bir oyun olan Head Soccer La Liga'yı ücretsiz olarak indirip mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Head Soccer LaLiga 2016

    Head Soccer LaLiga 2016, Android cihazlarınızda zevkle oynayabileceğiniz resmi bir online kafa topu oyunudur.
  • EURO 2016 Head Soccer

    EURO 2016 Head Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kafa topu oyunudur
  • Head Soccer - Brazil Cup 2014

    Head Soccer – Brazil Cup 2014 flash oyun olarak karşılaştığımız Kafa Topu oyununun eğlenceli bir mobil versiyonu.
  • Tiny Striker La Liga 2018

    Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir futbol oyunu
  • Head Soccer APK

    Head Soccer APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kolay kontrollere sahip kafa futbolu oyunu.
  • Head Soccer Cup 2014

    Android cihazlar için dünya kupasına özel futbol oyunudur.
  • Big Head Soccer

    Koca kafalı futbolcularla eğlenceli maçlar yapacağınız sıra dışı bir futbol oyunudur.
  • Punch My Head

    Punch My Head, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir boks oyunudur.