HELI-X

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,838 TOPLAM İNDİRME
166 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir RC model uçak simülasyonu

HELI-X, bilgisayarlarınıza indirip oynayabileceğiniz eğleceli ve keyifli bir RC model uçak simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Kaliteli grafikleri ve gerçekçi atmosferiyle ön plana çıkan oyunda farklı uçakları kontrol edebiliyorsunuz.

Model uçaklara ilgisi olanları yakından ilgilendirebilecek bir oyun olan HELI-X, gerçekçi fizik motoru ve kontrolleriyle dikkat çekiyor. Oyunda gerçek bir RC model uçağını kontrol ediyormuş gibi hissedebiliyorsunuz. Farklı uçaklara sahip olan oyunda helikopterlerde yer alıyor. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunda tıpkı gerçek bir uçağı uçuyormuş gibi dikkatli olmanız gerekiyor. Profesyonellere hizmet sunan HELI-X, aynı zamanda antreman yapmanızı da sağlıyor. Bu tarz bir oyun arayışınız varsa sakın kaçırmayın. Ayrıca oyunu daha geniş kapsamlı oynamak isterseniz paralı sürüme de geçebiliyorsunuz.

HELI-X oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

HELI-X

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
380 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir uçak simülasyonu

HELI-X, Mac OS işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve gerçekçi bir uçak simülasyonudur.

Model uçakları kontrol ederek keyifli anlar yaşayabileceğiniz ve kendinizi geliştirebileceğiniz bir oyun olan HELI-X, kaliteli grafikleri ve gerçekçi fizik motoruyla dikkat çekiyor. Farklı uçakları kontrol edebileceğiniz oyunda hem antreman yapabiliyor hemde boş vakitlerinizi değerlendirebiliyorsunuz. Model uçaklara ilgisi olanları yakından ilgilendirebilecek bir oyun olan HELI-X, gerçek kontrolleri barındırıyor. Bu nedenle son derece dikkatli olmalı ve uçakları düşürmeden uçurmalısınız. Oyunda gerçek bir RC model uçağını kontrol ediyormuş gibi hissedebiliyorsunuz. Farklı uçaklara sahip olan oyunda helikopterlerde yer alıyor. Profesyonellere hizmet sunan HELI-X, aynı zamanda antreman yapmanızı da sağlıyor. Bu tarz bir oyun arayışınız varsa sakın kaçırmayın.

HELI-X oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Flight Simulator X

    Microsoft Flight Simulator X, bilgisayarda oynayabileceğiniz en gerçekçi uçuş simülatörü, simülasyon oyunu.
  • Stardew Valley

    Stardew Valley’i duymayan kaldı mı? Hemen Stardew Valley indirin ve en iyi çiftçilik simülasyonlarından biri olan bu oyunu deneyimleyin.
  • Police Simulator: Patrol Officers

    Police Simulator: Patrol Officers, bir polis memurunun yerine geçtiğiniz açık dünya simülasyon oyunu.
  • Slime Rancher

    Slime Rancher ile daha önce hiç görmediğiniz tarzda bir çiftlik oyunu oynayın ve slime toplamaya başlayın.
  • Township

    Township, hayalinizdeki şehir ve çiftliği kurup yönetebileceğiniz bir simülasyon oyunu.
  • Surgeon Simulator 2

    Surgeon Simulator 2 İndir: PC'deki en iyi ameliyat simülasyon oyunu
  • Slime Rancher 2

    Slime Rancher bir devam oyununa kavuştu. Slime Rancher 2 ile birlikte uzaylı yaratıkları toplamaya ve çiftlik oluşturmaya devam edin.
  • Soccer Simulation

    Soccer Simulation, simülasyon türünde bir futbol oyunu