Hello Vino

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

Hello Vino, şarap severlerin en lezzetli ve en uygun şarabı bulmaları için onlara yardım etmek amacıyla geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Hello Vino, hem Android hem de iOS cihaz sahipleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabilen bir şarap asistanı uygulamasıdır.

Şarap severlerin ve gerçekten şarap içmekten büyük keyif alanların kullanabileceği uygulama, damak tadınıza en uygun şaraplarını bulabilmeniz için size önerilerde bulunarak yardımcı olmaya çalışmaktadır. Yediğiniz yemeğe göre en uygun şarapları listeleyen ve yemeğinizi mükemmel bir şarapla süslemenizi sağlayan uygulama oldukça pratik ve yararlıdır.

Şarap şişelerinin üzerlerindeki etiketlerin fotoğraflarını çekerek uygulama üzerinden aratabilir ve daha önce bu şarabı kullanmış kişilerin şarap hakkında yaptığı yorumu ve puanlamayı görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca kendi içtiğiniz şarapların etiketlerini tarayarak uygulama üzerinde değerlendirme yaparak diğer kullanıcılara yardımcı olabilirsiniz.

Özel durumlar, akşam yemekleri ve hediye olarak şarap seçimi yapmanızı kolaylaştıracak bu uygulama sayesinde damak tadınıza en uygun şarapları istediğiniz an bulabilirsiniz. Şarap içmekten keyif alan kullanıcıların beğenerek kullanıcağını düşündüğüm uygulama, Android ve iOS kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak kullanılabilmektedir.

Sizde yemek seçimlerinize göre farklı şarap önerilerini görmek ve seçiminizi buna göre yapmak isterseniz Hello Vino uygulamasını hemen indirerek kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Hello Vino

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
26.9 MB DOSYA BOYUTU

Hello Vino, özel durumlar veya normal akşamlarda içebilmek için size şarap önerilerinde bulunan yararlı ve etkileyici bir iOS uygulamasıdır.

İyi pişmiş bir bifteğin yanına sanırım şaraptan daha iyi eşlik edecek başka bir şey bulmak imkansız. Eğer pizzanız yada peynirinizle birlikte şarap keyfi yapmayı sevenlerdenseniz Hello Vino tam size göre bir uygulama. iOS cihazlar üzerinden ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz uygulama size şarap rehberliği ederek, en iyi şarapları bulmanız için size önerilerde bulunacak olan yardımcı bir uygulamadır.

Genel anlamda şarap bir sanat işi olarak görülür ve bir çok kişi işin derinliklerini bilmez. Fakat bu işi anlayanlardansanız ve şarap içmekten büyük keyif alıyorsanız Hello Vino, iOS cihazlarınızda mutlaka olması gereken uygulamalardan bir tanesidir.

Uygulama içerisinde bulundurduğu bir çok yararlı özellik sayesinde, şarap içmeyi sevenler tarafından beğenilerek kullanılıyor. Özel durum ve etkinlikler için en iyi şarapları seçebilmenizde size yardımcı olacak olan Hello Vino, size bazı önerilerde bulunmaktadır. Yediğiniz yemeğe göre hangi şarapların daha uygun olabileceğini gösteren uygulama üzerinde genel tat ve öneriler bölümüne de bakarak yardım alabilirsiniz.

Şarapların etiketlerini tarama özelliği bulunan uygulama üzerinde, daha önce kullanılan şaraplar hakkında bırakılan ufak notlara, yorumlara ve puanlamalara göz atabiliyorsunuz. Ayrıca uygulama sahip olduğu sosyal medya entegrasyonu sayesinde kullanıcıların seçtiği şarapları Facebook ve Twitter üzerinden paylaşmasını sağlıyor.

Şarap içmeden önce size önerilerde bulunarak en uygun şarabı bulmanızda size yardımcı olacak olan Hello Vino uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hello Neighbor

    Hello Neighbor Android, gizliliğe dayalı mobil korku oyunu.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Hello Hero

    Hello Hero, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Hello Pal

    Hello Pal, yabancı dil öğrenmek amacıyla kullanabileceğimiz mükemmel bir uygulama.
  • Hello Space

    Hello Space, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir retro uzay oyunu.
  • Hello Yogurt

    Hello Yogurt, zıplayarak giden bir bakteriyi kontrol ettiğiniz Android oyunu.
  • hello sms

    hello sms, kısa mesaj gönderdiğiniz kişileri sekmeler halinde görmenize izin veren ücretsiz bir sms uygulamasıdır.
  • Hello Launcher

    Hello Launcher uygulamasını kullanarak akıllı telefonlarınıza yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.