Hello Yogurt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Hello Yogurt, zıplayarak giden bir bakteriyi kontrol ettiğiniz Android oyunu.

Hello Yogurt, yoğurdun yaşlanmaya olan etkisini bizlere hatırlatan mobil oyun. Yaşlanmayı durdurma üzerine deneyler yapan bir profesörün laboratuvarına konuk olduğumuz oyunda lactobacillusu kontrol ediyoruz. Android platformunda eşi benzerine rastlamadığım ilginç bir oyun.

Vücut dokularının yaşlanmasını hızlandıran toksinler üreten bir tür zararlı bakteriyi durdurabilmenin diğer deyişle yaşlanmaya son vermenin yolunu arayan bir profesörle tanışıyoruz oyunda. Kolonlarda yaşayan bu zararlı bakteriyi yine bir bakterinin (lactobacillus) durdurabileceğine inanan profesörümüz deneylerine başlıyor.

Yoğurtta bulunduğunu bildiğimiz lactobacillusun bağırsaklara güvenli şekilde ulaşmasını sağlama görevini üstlendiğimiz oyunda villus üzerinde zıplayarak ilerliyoruz. Asla durmamamız, ara sıra gücümüzü yenilemek adına yolumuza çıkan ilaçları toplamamız gerekiyor. Profesörün uyarılarını da kulak vermemiz önemli.

Erkan Calp

Hello Yogurt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
260 MB DOSYA BOYUTU

Hello Yogurt, yoğurdun yararını hatırlatan eğlenceli bir mobil oyun.

Hello Yogurt, yoğurdun yaşlanma üzerine etkisini gösteren, animasyonlarıyla çekici harika bir mobil oyun. Yaşlanmayı önleyebilmek adına deneysel çalışmalar yapan bir profesöre yardımcı oluyorsunuz. Hem iPhone hem de iPad'de oynanabilen oyun, tamamen ücretsiz.

Kick Hero, Devil Eater, Lonely One gibi birçok popüler mobil oyun geliştiren Macaron Studio’nun Hello Yogurt adını verdiklerini oyunda yaşlanmayı durduran besinlerden yoğurdun vücuda inanılmaz etkisine dikkat çekiliyor. Oyunda kontrol ettiğiniz karakter de bir hayli ilginç; Lactobacillus. Bildiğiniz üzere yoğurt yapımında kullanılan bakterilerden biri olan lactobacillusun bağırsaklara ulaşmasını sağlayarak profesöre önemli derecede yardımcı olmuş oluyorsunuz. Villus üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz. Ara sıra çıkan ilaçları almanız, profesör uyardığında yükseltme yapmanız önemli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hello Cats

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Hello Stars

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Hello Neighbor

    Hello Neighbor Android, gizliliğe dayalı mobil korku oyunu.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Hello Hero

    Hello Hero, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Hello Pal

    Hello Pal, yabancı dil öğrenmek amacıyla kullanabileceğimiz mükemmel bir uygulama.
  • Hello Space

    Hello Space, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir retro uzay oyunu.
  • hello sms

    hello sms, kısa mesaj gönderdiğiniz kişileri sekmeler halinde görmenize izin veren ücretsiz bir sms uygulamasıdır.