Hero Force: Galaxy War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Hero Force: Galaxy War, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay savaşıdır.

Hero Force: Galaxy War, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay savaşı olarak dikkatimizi çekiyor. Yüksek kaliteli grafiklere ve harika savaş sahnelerine sahip olan oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Yıldızlararasında geçen bir strateji tabanlı aksiyon oyunu olan Hero Force: Galaxy War, kendi uzay üssünüzü kurup diğer oyuncularla mücadeleye giriştiğiniz bir oyundur. Yeni gezegenler keşfedip hayat arayışına girdiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Gerçek zamanlı mücadelelerin de gerçekleştiği oyunda farklı savaşçılara sahip olabiliyorsunuz. Kendi yerleşim alanınızı oluşturmaya çalıştığınız Hero Force: Galaxy War'da benzersiz silahları da kullanabiliyorsunuz. Liderlik tablolarına sahip olan oyunda günlük ve haftalık olarak yarışabiliyorsunuz. Eğer uzay oyunlarından zevk alıyorsanız Hero Force: Galaxy War tam size göre bir oyun diyebilirim.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir oyun olan Hero Force: Galaxy War'ı mutlaka denemelisiniz. Hero Force: Galaxy War oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Hero Force: Galaxy War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Hero Force: Galaxy War, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay savaşıdır.

Hero Force: Galaxy War, uzayın derinliklerinde geçen bir uzay savaşı olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden hoş görsellere ve animasyonlara sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve krallığınızı geliştirmelisiniz.

Kendi yaşam alanınızı bulup geliştirmeye çalıştığınız bir oyun olan Hero Force: Galaxy War, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir oyundur. Oyunda gerçek zamanlı mücadelelere dahil oluyor ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele edebiliyorsunuz. Dikkatli olmanız gereken oyunda birimlerinizi ve binalarınızı sürekli geliştirmelisiniz. Güçlü olmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Liderlik tablolarına da sahip olan oyunda zevkli bir oyun deneyimi yaşıyorsunuz.

Uzay oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olduğunu söyleyebileceğim Hero Force: Galaxy War, mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Benzersiz silahlara ve mükemmel bir kurguya sahip olan oyunda çok eğleniyorsunuz. Yeni yaşam alanları aramak için çaba gösterdiğiniz Hero Force: Galaxy War'ı sakın kaçırmayın.

Hero Force: Galaxy War oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tank Battle: War of Iron Force

    Tank Battle: War of Iron Force (Tank Strike Battle: Warthunder), tüm Android cihazlarda oynanabilen tank savaşı oyunu.
  • Space War: Galaxy Defender

    Space War: Galaxy Defender, uzayda araştırma yapmak için yolculuk yapan geminize yapılan saldırıları savunmayı amaçlayan bir strateji oyunudur.
  • Galaxy Fleet: Alliance War

    Galaxy Fleet: Alliance War, Android cihazlarda oynayabileceğiniz harika bir uzay oyunudur.
  • Metal Force: War Modern Tanks

    Metal Force: War Modern Tanks, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilen en iyi online tank savaşı oyunlarından biri.
  • Frontline Rangers War 3D Hero

    Frontline Rangers War 3D Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir savaş oyunudur.
  • Photon Strike: Galaxy Force

    Photon Strike: Galaxy Force mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Slugterra: Guardian Force

    Slugterra: Guardian Force, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Hero Academy

    Hero Academy, oynadıkça bağımlısı olacağınız sıra tabanlı bir Android strateji oyunudur.