Heroes Evolved

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,308 TOPLAM İNDİRME
1.41 MB DOSYA BOYUTU

Heroes Evolved ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur

Heroes Evolved oyunculara bol heyecan dolu online karşılaşmalar yapabilme imkanı veren bir MOBA oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Heroes Evolved'da bizi fantastik bir dünya bekliyor. Bu dünyaya konuk olduktan sonra büyülü güçlere sahip kahramanlardan birini seçiyoruz ve hakimiyet için mücadele ediyoruz.

Heroes Evolved'da oyunculara çok sayıda kahraman seçeneği sunuluyor. Bu kahramanların herbiri kendilerine has savaş yeteneklerine ve hikayelere sahipler. Oyunda çıktığımız karşılaşmalarda temel amacımız ise kendi karargahımızı korurken rakip takımın karargahını ilk yok eden taraf olmak. 5'e 5 maçlar yaptığımız oyunda takım oyunu büyük önem taşıyor.

Heroes Evolved'da 2 farklı oyun modu bulunmakta. Bu oyun modları da seçtiğimiz haritaya göre şekilleniyor. Altar of Striffe haritasında oyuncular geniş bir ormanın içine konuk oluyorlar. Bu ormanı geniş bir nehir ayırıyor ve taraflar karşı takımın karargahına farklı yolları kullanarak ulaşabiliyorlar. Bu nedenle bu haritada taktiksel tercihler önem taşıyor. Diğer harita olan Valley of War ise daha aksiyon ağırlıklı bir oynanış sunuyor. Bu modda oyuncular rastgele seçilen kahramanlardan biriyle oynuyorlar, rakip karargaha gitmek için ise sadece tek bir yol var. Yani rakibinizi atlatarak savaştan kaçınmanız ve hızlıca rakip karargahına ulaşmanız gibi bir durum söz konusu değil.

Heroes Evolved'da altın kazandıkça kahramanımızı geliştirebiliyor, yeni silahlar ve eşyalar satın alabiliyoruz. Oyun tatmin edici grafik kalitesine rağmen bilgisayarınızı yormadan çalışabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Heroes Evolved

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
161 TOPLAM İNDİRME

Heroes Evolved, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, stratejilerinizi ve yeteneğinizi konuşturmanız gereken harika bir online MOBA oyunudur.

Heroes Evolved, daha önce PC platformunda çok başarılı olmuş ve şimdi de mobil piyasasına giriş yapmış bir online MOBA oyunu olarak ön plana çıkıyor. Oyuncuların çok seveceği türde bir oyun olması nedeniyle, diğer strateji oyunlarından ayrılan Heroes Evolved, taktik ve stratejilerinizi gösterebileceğiniz en iyi oyunlar arasında gösteriliyor. Mobil cihazınızda online MOBA deneyimi tatmak isterseniz, Android akıllı telefonlarınız ve tabletlerinizde harika bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Heroes Evolved, dünyanın her yerinden oyuncularla gerçek zamanlı karşılaşacabileceğiniz bir oyun. Dengeli bir rekabet oyunu arayanların mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Heroes Evolved, içerisinde 30'dan fazla benzersiz kahraman bulunduruyor ve oyuncular bunlar arasından seçim yapabiliyor. Diğer yandan muhteşem haritalara da sahip olan oyun, 5x5'lik harika bir mücadele yaşanmasına imkan veriyor. Hayatta kalmak ve başarılı olmak için tüm beceri, takım çalışması, kurnazlık ve stratejilerinizi kullanmak için tüm vaktinizi Heroes Evolved'da değerlendirebilirsiniz.

Oyunun çaprıcı grafiklere ve kesintisiz animasyonlara sahip olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Kendi stratejik ve öngörülemeyen avantajlarınızı bir araya getirmenize olanak tanıyan benzersiz bir derinlik ve karmaşıklık sunan Heroes Evolved'da, tank, roque veya melee karakterlerden birini seçerek yeteneklerinizi sergileyin. Ya da şöyle diyelim, çevirimiçi savaş alanında kendinizi kanıtlayın!

Heroes Evolved Özellikleri

  • PC sürümü kadar derin oynanış
  • Maçlarda hızlı eşleşme
  • Düzenli olarak eklenen 30'dan fazla benzersiz kahraman
  • Beceri ve yeteneklerinizi kolay göstermenizi sağlayan kontroller
  • Adil oyun için dengelenmiş oyun mekaniği

Eğer online MOBA türünde mobil bir oyun arıyorsanız Heroes Evolved oyununu ücretsiz indirebilirsiniz. Oynaması son derece keyifli olan bu yapımı denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of Paragon

    Heroes of Paragon bol aksiyon içeren savaşlara yer veren bir strateji oyunudur
  • Heroes of Order & Chaos

    Heroes of Order & Chaos, Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarlar için Türkçe MOBA oyunu.
  • Last Heroes

    Last Heroes, zombilerin istilasına karşı koymaya çalışacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir savunma oyunudur.
  • Company of Heroes 2

    Company of Heroes 2 gerçekçiliği ile öne çıkan başarılı bir strateji oyunudur
  • Nords: Heroes of the North

    Nords: Heroes of the North, farklı klanların birbirine girdiği online bir savaş/strateji oyunudur.
  • Company of Heroes

    Gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu Company of Heroes.Meraklılarının beklediğine değmiş
  • Call of Duty: Heroes

    Call of Duty: Heroes ile şimdiye kadar oynadığınız tüm Call of Duty oyunlarını unutacaksınız.
  • Villagers and Heroes

    Villagers and Heroes ile köyünüzü esir almaya çalışan düşmanlarla savaşın, yeteneklerinizi konuşturun.