Heroes of Chaos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

Heroes of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Heroes of Chaos eğer mobil cihazlarınız üzerinde size uzun soluklu eğlence sınabilecek bir oyun arıyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil MMORPG oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Heroes of Chaos'da oyuncular özel savaş yeteneklerine sahip kahramanların yerine geçiyorlar ve dengesi sarsılan bir dünyayı kurtarmaya çalışıyorlar. İnsanların, yaratıkların ve ruhların dünyasının bozulan dengesini sağlamak için hem zamanda yolculuk ediyor, hem de uzaya çıkıyoruz. Bu işi gerçekleştirebilmek için 3 farklı kahraman sınıfı seçeneğine sahhibiz. Haberci, Nesil ve Savaşçı bize farklı savaş stilleri sunuyorlar.

Heroes of Chaos'da oyuncular görevleri tamamlayarak tecrübe puanı kazanıp kahramanlarını geliştirebiliyorlar. Bunun yanında diğer oyuncularla partiler kurup zindanlara girebiliyor ve bölüm sonu canavarlarını yok ederek özel ödüllerin sahibi olabiliyoruz. Oyundaki PvP savaşlarında ise diğer oyunculara karşı savaşabiliyoruz. Heroes of Chaos'un PvP bölümü farklı modlar şeklinde hazırlanmış. Dilerseniz teke tek, dilerseniz takımlar halinde savaşabilmeniz mümkün.

Heroes of Chaos kolay kontrollere sahip. Oyunun grafikleri de tatmin edici kalitede.

Can Erdil Şentürk

Heroes of Chaos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Heroes of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunudur

Heroes of Chaos eğer rol yapma oyunlarını seviyorsanız aradığınız eğlenceyi mobil cihazlarınız üzerinde yakalayabilmenizi sağlayan bir MMORPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Heroes of Chaos'da kaosa sürüklenen bir dünyayı kurtarmya çalışan farklı kahramanların yerine geçiyoruz. Ruhlar, yaratıklar ve insanlar denge içinde bu dünyada yaşarken çağlardır uyumakta olan bir karanlık güç uyanıyor ve dengeyi bozuyor. Biz de bu gücü durdurmak için kahramanımızı seçiyoruz. Oyuna başladıktan sonra hedefimizi gerçekleştirebilmemiz için zaman içinde yolculuk etmemiz de gerekiyor.

Heroes of Chaos içinde 3 farklı kahraman seçeneğine sahibiz. Her kahraman sahip olduğu özel savaş yetenekleri sayesinde bize değişik bir oyun tecrübesi yaşatıyor. Kahramanlarımızı oyunda geliştirebilmek, seviye atlamak ve yeni yetenekler öğrenebilmek için görevleri tamamlıyoruz. Dilerseniz diğer oyuncularla birlikte zindanlara girip bölüm sonu canavarlarını kesebiliyor, büyülü silah, zırh ve ekipmanları toplayabiliyorsunuz.

Heroes of Chaos içinde PvP savaşlarına da yer veriliyor. Bu savaşlarda dilerseniz teke tek karşılaşmalar yapabiliyor, dilerseniz takım tabanlı olarak savaşabiliyorsunuz. Oyunun grafik kalitesi tatmin edici seviyede.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sword of Chaos

    Sword of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Heroes of Order & Chaos

    Android Heroes of Order & Chaos oyunuyla çevrim içi olarak arenalarda ölümüne mücadele edin ve onlara en iyisi olduğunuzu gösterin.
  • Party of Heroes

    Party of Heroes, Android cihazlarda oynayabileceğimiz, ücretsiz ve eğlenceli bir RPG.
  • Guild of Heroes

    Guild of Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Heroes Of The Kingdom

    Heroes of the Kingdom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Soul of Heroes : Empire Wars

    Soul of Heroes : Empire Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz destansı rpg oyunu.
  • Heroes of SoulCraft

    Heroes of SoulCraft online olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • Rush of Heroes

    Rush of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur