Heroes of Order & Chaos

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
921 TOPLAM İNDİRME
692 MB DOSYA BOYUTU

Heroes of Order & Chaos, Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarlar için Türkçe MOBA oyunu.

Heroes of Order & Chaos, Gameloft tarafından geliştirilen Türkçe dil seçeneği ile gelen bir çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası (MOBA) oyunu. Windows tabanlı tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz kaliteli bir MOBA oyunu arıyorsanız kesinlikle es geçmemeniz gereken bir yapım olduğunu düşündüğüm Heroes of Order & Chaos oyununda ister tek başınıza isterseniz de takım halinde savaşma şansına sahipsiniz.

Kısa sürede bağımlılık yaratan MOBA oyununa sunucu seçiminizi yaptıktan sonra Lav Lordu, Toprak Devi, Karanlık Sürgün Elf adlarını taşıyan üç kahraman arasından seçiminizi yaparak oyuna giriş yapmış oluyorsunuz. Tahmin edeceğiniz üzere ilk bölüm karakterleri ve oynanışı tanıtmaya yönelik ve ilk bölüm köye saldıran canavarları durdurmaya çalıştığınız hemen sonlanan ve kolay bir bölüm. Direktifler doğrultusunda ilerlediğinizden ve de oyun Türkçe olduğundan oynanış hem kolay hale geliyor, hem de oynaması daha zevkli oluyor. Ancak keşke menü ve konuşmaların yanında karakter seslendirmeleri de Türkçe olsaydı… Oyunun beğendiğim diğer bir yanı da bu denli karmaşık ve derin bir oyun olmasına rağmen oynanışın çok basit tutulması oldu.

Kahramanlarınızı yönlendirmek için sağ fare ile tıklamanız veya ekranın herhangi bir yerine dokunmanız, savaşmak ve özel güçlerinizi kullanmak için sağdaki butonları kullanmanız yeterli oluyor. Zaten alıştırma bölümünde nasıl savaşacağınız, güçlerinizi nasıl kullanacağınız, kahramanınızı nasıl yönlendireceğiniz gösteriliyor.

Haradon ve Heroes of Order & Chaos dünyasında yakın dövüş uzmanlarından korkunç büyücülere kadar 40’dan fazla kahramanla savaşma şansı bulduğumuz MOBA oyununda 3’e 3 veya 5’e 5 dövüşebileceğiniz iki farklı türde harita sunuluyor. Bu haritalarda tek başınıza veya çok oyunculu modda savaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Heroes of Order & Chaos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,215 TOPLAM İNDİRME
811 MB DOSYA BOYUTU

Android Heroes of Order & Chaos oyunuyla çevrim içi olarak arenalarda ölümüne mücadele edin ve onlara en iyisi olduğunuzu gösterin.

Yapımcılığını Gameloft'un üstlendiği, Arcane Legends benzeri MMORPG oyunu olan Heroes of Order & Chaos etkileyici 3D grafiklerin yanında çoklu oyuncu desteğiyle Google Play Store'de geçtiğimiz günlerde oyun severler ile buluştu.

İlk başlarda kısa bir eğitim ile başlangıç yaptıktan sonra Gameloft hesabıyla giriş yapmanız gerekiyor. Create Account diyerek birkaç saniyede yeni bir hesap oluşturabilir veya var olan aktif hesabımızı kullanabiliriz.

Farklı bir çok karakter ve özel yeteneklerle donatılmış kahramanlara eşlik ettiğimiz Heroes of Order & Chaos'ın çoklu oyuncu modunda ise savaş arenalarında ölümüne mücadeleye bırakıyor. Kazandığımız puanlarla veya ücretli olarak yeni ekipmanlar ve karakterler alabiliyoruz.

Hali hazırda Google Play Store'da 50'nin üzerinde oyuna imza atan Gameloft, farklı oyun türleriylede her alanda iddialı olduğunu kanıtlıyor.

Android Heroes of Order & Chaos Özellikleri

  • 10 dil seçeneği
  • Etkileyici grafikler ve soundtrack
  • 3 karakter (Moltem Lord, Earth Colossus ve Dark Elf Exile)
  • Oyun içi ekipman satın alma
  • Çoklu oyuncu desteği (Multiplayer)
  • Multi-Touch desteği
  • Sohbet
  • 3 kamera açısı
Şükrü Erdem ÇETİNER

Heroes of Order & Chaos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
763 MB DOSYA BOYUTU

MOBA oyunlarının mobil platformda da oynanabileceğini gösteren başarılı bir oyun olan Heroes of Order & Chaos, sonunda iOS için de çıktı.

2 sene önce Android'e gelen ilk mobil MOBA oyunlarından biri olan Heroes of Order & Chaos, sonunda iOS kullanıcılarına da "ben buradayım" dedi ve iPhone 5 kullanıcılarının oyun yelpazesini attıran bir alternatif sundu. Her MOBA gibi Heroes of Order & Chaos da arkadaşlarınızla oynayıp başka oyunculara karşı mücadele etmenize olanak tanıyor. Tam bir takım çalışması gerektiren bu oyun siz oynadıkça daha da çok keyif vermeye başlayacaktır.

Karşılıklı bir simetri kuralıyla dizilmiş olan üsleri olan cepheler arasında dönen savaşta gidişatı değiştirebilecek kahramanlardan birini oynadığınız Heroes of Order & Chaos'ta rakip takımı ve sizin aranızdaki dengenin yararınıza veya zararınıza doğru bozulması oyunda yapmış olduğunuz hamlelere göre belirleniyor. Dolayısıyla, bilgi, zeka, yetenek, stratejik düşünce, takım oyunculuğu gibi etmenlerin tamamını bu oyunda hissetmeniz mümkün.

Android kullanıcıları çoktan meydanı doldurdular bile. iOS oyuncular, siz niye bekleyesiniz? Buyrun er meydanına! Tek kişisiniz diye tereddüt etmeyin, teke tek oyun modu belki de sizin aradığınız şeydir. Öte yandan 3'e 3 veya 5'e 5 oynamanın getirdiği keyif de bir ayrı. MOBA oyunlarının mobil platforma çıkması oyun dünyası adına güzel bir sürpriz ve sizin de bu mutluluğu yaşamanızı temenni ederim.

Alper Çetiner

Heroes of Order & Chaos

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
660 MB DOSYA BOYUTU

Heroes of Order & Chaos, Windows Phone cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli bir MOBA oyunu.

Heroes of Order & Chaos, Windows Phone tabanlı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz en iyi MOBA oyunu diyebilirim. Takım halinde stratejiler geliştirip savaşabildiğiniz gibi diğer oyunculara karşı tek başınıza savaşarak hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz oyunda gerçek zamanlı aksiyonun tadını doyasıya alıyorsunuz.

Mobil platform için geliştirilen ilk MOBA (Çok Oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası) oyunu olma özelliğini taşıyan Heroes of Order & Chaos, sesli bir alıştırma bölümü ile başlıyor. Üç kahramandan birini seçmek zorundasınız. Order & Chaos Online’ın aksine karakterlerinizin görünümünü veya sınıfını özelleştiremiyorsunuz. Ancak karakterlerden bir takım oluşturmanız mümkün. Kahramanınızı seçtikten sonra oyuna direkt savaş alanında başlıyoruz. Canavarlar tarafından saldırıya uğrayan bir köye giriş yapıyor ve canavarları savuşturmaya çalışıyoruz. Sonrasında takım arkadaşlarımızla birlikte kontrolü ele almış oluyoruz. Kısacası ilk göreviniz oldukça zor.

Heroes of Order & Chaos, derin ve karmaşık bir oyun olmasına rağmen nasıl mücadele edeceğinizi çok kısa bir zamanda öğreniyorsunuz. Kahramanlarınızı bir yerden bir yere götürmek için ekranın herhangi bir yerine dokunmanız veya silik analog çubuğu kullanmanız yeterli oluyor. Savaşa girmek, hedef ve beceri seçmek için ise sağ tarafa yerleştirilmiş butonları kullanıyorsunuz. Ekranın sağ üst köşesindeki ufak harita ise kahramanlarınızı bir hedefe hızlıca yönlendirmenize izin veriyor.

Yer yer çok güçsüz yer yer çok dayanıklı düşman kahramanlar ile karşılaşacağınız oyun tahmin edeceğiniz üzere aktif internet bağlantısı gerektiriyor. Gameloft veya Facebook hesabınıza giriş yaparak oyununuzu kayıt edebiliyor ve kayıtlı oyununuza diğer cihazlarınızdan ulaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Total War: WARHAMMER III - Champions of Chaos

    Total War: WARHAMMER III - Champions of Chaos ile 4 yeni savaş lordunu deneyimleyeceksiniz.
  • Company of Heroes

    Gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu Company of Heroes.Meraklılarının beklediğine değmiş
  • World of Warships

    World of Warships, savaş oyunları oynamaktan keyif alan bilgisayar oyuncularını memnun edecek heyecanlı ve aksiyon dolu bir savaş oyunu.
  • Warcraft III: Reign of Chaos

    Warcraft III: Reign of Chaos; Ünlü Warcraft serisinin son oyunu.
  • Nords: Heroes of the North

    Nords: Heroes of the North, farklı klanların birbirine girdiği online bir savaş/strateji oyunudur.
  • Age Of Mythology

    Age Of Mythology, Tanrıların yerine geçtiğiniz online strateji savaş oyunu.
  • Warhammer 40,000: Dawn of War 2

    Warhammer 40,000: Dawn of War II ile savaş kaldığı yerden devam ediyor. İlk oyunun başarısından sonra gelen Dawn of War II ile galaksiye hükmetmeye çalışın.
  • Heroes of Paragon

    Heroes of Paragon bol aksiyon içeren savaşlara yer veren bir strateji oyunudur