Heroes Reborn: Enigma

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Heroes Reborn: Enigma yüksek kaliteli grafikler içeren bir mobil macera oyunudur

Heroes Reborn: Enigma bilim kurgu tabanlı bir hikayeye sahip olan ve göz alıcı grafiklerle süslenmiş bir mobil macera oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir FPS türünde bir bulmaca oyunu olan Heroes Reborn: Enigma'da içerisinde zamanda yolculuk, telekinetik güçler gibi sıradışı öğelerin bulunduğu bir macera bizi bekliyor. Bir önceki Heroes oyununda EVO yani doğuştan sahip oldukları süper güçlerle evrimleşmiş insanlar ile tanışmıştık. Yeni oyunumuzda dünya bu insanlar için tehlikeli bir hal almıştır. Heroes Reborn: Enigma'da ana kahramanımız ise Dahlia adlı inanılmaz güçlere sahip genç bir kadın. Kahramanımız sahip olduğu yetenekler nedeniyle gizli bir hükümet tesisinde tutsak alınmıştır. Maceramıza bu tesiste başlıyoruz ve Dahlia'yı tutsaklıktan kurtarmak için mücadele ediyoruz. Bu işi gerçekleştirebilmek için süer yeteneklerimizi kullanarak çözebileceğimiz zorlu bulmacalar karşımıza çıkıyor.

Heroes Reborn: Enigma'nın oynanışı bize hafiften Valve yapımı olan Portal'ın oynanışını hatırlatıyor. Oyunda telekinetik güçlerimizi kullanarak eşyaların yerini uzak mesafeden değiştirebiliyor, ve onları fırlatabiliyoruz. Ayrıca gizli ipuçlarını ve işimize yarayacak bilgileri ortaya çıkarmak için zamanda yolculuk edebiliyoruz. Oyun boyunca farklı karakterlerle tanışmaktayız ve diyaloglar kurmaktayız.

Heroes Reborn: Enigma'nın grafikleri mobil cihazlar üzerinde görebileceğiniz en kaliteli grafikler arasında. Mekan tasarımları ve karakter modellemeleri yüksek detay seviyesi ile konsol ve bilgisayar oyunlarını aratmamakta.

Can Erdil Şentürk

Heroes Reborn: Enigma

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
1.44 GB DOSYA BOYUTU

Heroes Reborn: Enigma yüksel grafiklere sahip bir FPS oyunudur

Heroes Reborn: Enigma oyun konsolu kalitesindeki grafikleri ile mobil cihazlarınızda size benzersiz bir oyun tecrübesi yaşatacak FPS türünde bir macera oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Heroes Reborn: Enigma'da bilim kurgu temelli bir hikaye konu alıyor. Heroes serisinin önceki oyunlarında doğuştan gelen süper yeteneklere sahip olan ve EVO olarak adlandırılan kahramanlarla tanışmıştık. Yeni oyunumuzda bu kahramanlar için dünya tehlikeli bir yer haline gelmiştir. Evo'lar görüldükleri ve açığa çıkarıldıkları yerlerde yakalanarak özel tesislerde tutsak edilmektedir. İşte Heroes Reborn: Enigma'daki ana kahramanımız olan Dahlia adlı genç kadın da bu tür tesislerden birinde tutsak ediliyor. Biz de ona bu tesisten kaçması için yardımcı oluyoruz. 

Heroes Reborn: Enigma'da ana kahramanımız olan Dahlia telekinetik güçlere sahip. Bu sayede nesnelerin yerini uzak mesafeden değiştirebiliyor, onları fırlatabiliyor. Oyun bu yönüyle biraz Portal'ı anımsatıyor. Dahlia telekinetik yeteneklerinin yanında zaman içerisinde yolculuk da yapabiliyor. Kahramanımızın bu özelliğini kullanarak karşımıza çıkan bulmacaları çözecek ipuçlarını ortaya çıkarmak için geçmişe gidebiliyoruz. Oyun boyunca tanışacağımız karakterlerle kuracağımız diyaloglar da bulmacaları çözmemiz için bize yardımcı oluyor.

Heroes Reborn: Enigma'daki mekan tasarımları ve karakter modellemeleri mobil cihazlarda görebileceğiniz en yüksek kaliteli grafik örnekleri arasında.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes Reborn

    Heroes Reborn, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir Android rol yapma oyunu.
  • Enigma Express

    Enigma Express'te bölümlerde saklı olan objeleri bulmaya uğraşıyoruz.
  • Farm Heroes Saga APK

    Farm Heroes Saga APK, dünyaca popüler olan Candy Crush Saga'nın yapımcıları tarafından hazırlanan 3'lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • Water Heroes

    Water Heroes, oyunda bulunan farklı renkteki karakterleri eşleştirerek eritmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Mushroom Heroes

    Mushroom Heroes, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen, kendine has bir platform-bulmaca oyunudur.
  • Farm Heroes Super Saga

    Farm Heroes Super Saga, Candy Crush Saga'nın yapımcısı King'in yeni bulmaca oyunu.
  • Fruit Heroes Tale

    Fruit Heroes Tale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.
  • ZKW-Reborn

    ZKW-Reborn, ünlü Zombie Kill of the Week oyununun devam oyunu olarak bünyesine yepyeni silah ve bölümler katıyor. 2 boyutlu sidescroller tarzı aksiyona zombi temasını ekleyen ZKW-Reborn, yeni zombi avcılarını bekliyor.