HESK Help Desk Software

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,978 TOPLAM İNDİRME
0.12 MB DOSYA BOYUTU

HESK, PHP diliyle kodlanmış olan internet siteleri için hazırlanmış bir destek yazılımıdır. Sitenizde yardım masası kurmanızı sağlar.

Help Desk Software, ücretsiz ve Türkçe olan ender destek sistemlerinden bir tanesi. PHP ile kodlanmış olan Destek sistemi yazılımını her ihtiyaç duyan site sahibi güvenle kullanabilir. Genelde alışveriş sitelerinde ve yazılım sitelerinde gördüğümüz sistemde, kullanıcının sorularına, site yetkilisi tarafından cevaplanır. Bu süreç destek yazılımları sayesinde oluşmaktadır.

Scriptin demosu için tıklayınız.

Scriptin kurulumu oldukça basit. İhtiyacınız olan bir adet ftp yazılımı, bir adet mysql veritabanı, bir adet php host. Dosyaları ftpye attıktan sonra gerekli kuruluma install.php ile başlıyorsunuz. Ardından gerekli yolları size gösteriyor.

Bu yardım masası yazılımını sorunsuz kullanmak için lütfen telif hakkı kısmını silmeyiniz. Eğer ticari bir kuruluşsanız ve silmeniz gerekiyorsa üreticiye ücret ödemeniz gerekmektedir.

Cem Ertem

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cool Desk

    Sanal Masaüstü
  • A4 Desk v3.82a

    A4Desk programiyla bir kaç dakikada çok harika flash menüler..
  • PHP Designer

    PHP Designer FTP destekli Gelişmiş PHP, HTML, CSS ve Javascript editörü olarak tanımlanabilir.
  • PHP Fusion

    PHP-Fusion;kullanımı kolay,ücretsiz,türkçe ve sağlam destek sistemine sahip olan bir portal sistemidir.
  • Php murtiGrid

    murtiGrid, PHP'de ızgara biçiminde veri listelemeyi parametrik ve fonksiyonel bir yapıya entegre etmek amacıyla yazıldı.
  • CodeLobster PHP Edition

    CodeLobster PHP Edition, PHP, HTML, CSS, JavaScript dosyalarını oluşturmak ve düzenlemek için geliştirilen ücretsiz ve kullanışlı bir editördür.
  • Registry Help

    Registry Help bilgisayarınızı inceleyerek sistemde meydana gelmiş olan hataları bulup onararak sisteminizin düzgün bir biçimde ve hızlı çalışmasını sağlar.
  • Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2

    VR oyuncuları için piyasaya sürülen Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2'de, çokça eşya ile etkileşime girebilir ve korkutucu görevleri yapabilirsiniz.