Hexic

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
264 TOPLAM İNDİRME
34.9 MB DOSYA BOYUTU

Hexic, Xbox Live destekli bulmaca oyunudur.

Hexic, renkli altıgenleri döndürdüğünüz ve eşleştirmeye çalıştırdığınız bir bulmaca oyunudur. En kolaydan zora doğru ilerleyen toplam 100 seviyenin yer aldığı oyunun kısa sürede bağımlısı olabilirsiniz.

Microsoft tarafından geliştirilen Hexic, farklı renklere sahip altıgen parçaları döndürerek bir kalıp oluşturmaya çalıştığınız, oynarken kafa yormanız gereken harika bir bulmaca oyunu. Tetrisin yaratıcısı Alexey Pajitnov tarafından geliştirilen oyunda ilerlemeniz için aynı üç renkteki altıgeni birleştirmeniz gerekiyor. Aynı anda üçten fazla sayıda parçayı temizlediğiniz zaman yani kombolarla ekstra puan kazanıyorsunuz. Parçaların yerlerini değiştirmek içinse döndüreceğiniz parçaya dokunmanız yeterli.

Döndür ve eşle oynanışına sahip Hexic, yeni başlayanlar için eğitici bölümü de içeriyor. Tek gözlü bir karakter eşliğinde oyunun nasıl oynandığını öğreniyorsunuz ve hemen ardından oyuna geçiş yapıyorsunuz. Ekranın sol tarafında can sayınız, hareket sayınız, puanınız ve oyun boyunca işinize yarayacak, dikkatlice harcamanız gereken yardımcı öğeler bulunuyor.

Xbox Live destekli bulmaca oyunu Hexic, Windows 8 / 8.1 tabanlı masaüstü ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunu.

Erkan Calp

Hexic

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Hexic, eşleştirmeye dayanan bulmaca oyunudur.

Hexic, Windows Phone 8'li akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu yenilikçi bulmaca oyunudur. Renkli altıgenleri eşleştirmeye dayanan bu zorlu bulmaca oyununda geçmeniz gereken onlarca bölüm sizleri bekliyor.

Renkli arayüze sahip bulmaca oyunda amacınız farklı renklerdeki altıgen parçalardan en az üçünü eşleştirmek ve en yüksek puanla bölümü tamamlamak. Benzer eşleştirme oyunlarında olduğu gibi Hexic'te de ekstra puanlar kazanabiliyorsunuz. Bunun için aynı renkteki dört ve daha fazla parçayı birleştirmeniz gerekiyor. Ayrıca zorlandığınız bölümlerde -oyunu açan- çeşitli öğeleri kullanabilirsiniz. Ancak bu öğelerin sınırlı sayıda olduğunu unutmayın.

Microsoft Studios tarafından sunulan oyunda oyunun nasıl oynanacağını gösteren eğitim bölümü de bulunuyor. Hexic oyununu ilk defa oynamıyorsanız, bu bölümü atlayabilir ve direk oyuna geçiş yapabilirsiniz. Kolaydan başlayan oyun gitgide zorlaşıyor. 100. bölüme ulaşmak içinse kafa yormanız gerekiyor. Kısacası oyun oynanışı itibariyle basit gibi görünse de aslında oldukça zor.

Eşleştirmeye dayanan bulmaca oyunlarını seviyorsanız Hexic'i kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2, benzersiz bir hikayeyi zorlu bulmacalar ile birlikte keşfedebileceğiniz birinci şahıs bulmaca oyunudur.
  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.
  • Human Fall Flat

    Human Fall Flat, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Where Shadows Slumber

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Turca Bulmaca Hazırlama

    Turca Bulmaca Hazırlama yazılımı sayesinde sizler de kendi bulmacalarınızı kolayca hazırlayabilirsiniz.
  • Lumines Remastered

    Lumines Remastered, Steam üzerinden edinilebilecek bulmaca oyunlarından bir tanesidir.