Hideman VPN

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
110,586 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

Hideman VPN, girişi engellenen ve yasasklanan internet sitelerine kimliğinizi ortaya çıkarmadan anonim olarak giriş yapmanızı sağlayan yararlı ve etkili bir VPN programıdır.

Hideman VPN, internet üzerinde güvenli ve özgür bir şekilde gezmenizi sağlayan yararlı VPN programlarından bir tanesidir. Programa giriş yaptıktan sonra IP adresinizi otomatik olarak saklanarak internet üzerinde kimliğinizi belli etmeden gezinti yapabilirsiniz.

VPN programları kullandığınız IP adresini saklayarak internete diğer ülkeler üzerinde bulunan farklı sunucular üzerinden bağlanmanızı sağlarlar. Böylelikle ülkemizde yasaklı ve engelli olan sitelere VPN programları kullanarak giriş yapabilirsiniz. Yasaklı ve engelli sitelere giriş yapmanızı sağlamak dışında internet verilerinizi 256 bitlik bir şifreleme ile koruyan program tam bir internet özgürlüğü ve güvenliği sunmaktadır.

Programı indirerek ücretsiz olarak 1 aylık deneme sürümünü kullanabilirsiniz. Fakat bir çok diğer VPN programı gibi deneme sürecinden sonra kullanabilmek için haftalık, aylık veya yıllık üyelik almanız gerekiyor. Ülkemizde gittikçe sayısı artan yasaklı sitelere özgürce girmenizi sağlayan Hideman VPN ile daha yeni yasaklanan Twitter'a da rahatça giriş yapabilirsiniz.

Hideman VPN, pratik kullanımı ve hızlı çalışması ile oldukça başarılı bir VPN programı olarak öne çıkıyor. Engelli ve yasaklı sitelere girmek, internet üzerinde kimliğinizi gizlemek ve internet verilerinizi korumak için bir VPN programına ihtiyaç duyuyorsanız Hideman VPN'i denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Hideman VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,464 TOPLAM İNDİRME
10.1 MB DOSYA BOYUTU

Hideman VPN APK İndir Android: Yasaklı, engelenen site veya servislere serbest erişim

Hideman VPN (APK), Android akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde interneti özgürce kullanmanızı sağlayan yararlı bir VPN uygulamasıdır. VPN servisleri internete diğer yurt dışı ülkelerde bulunan sunuculardan bağlanmanızı sağlayarak ülkemizde herhangi bir sebepten ötürü mahkemeler tarafından girişi engellenen sitelere giriş yapmamızı sağlamaktadır.

Hideman VPN İndir APK Android VPN Programı

Tek bir tuşa basarak 20 farklı ülke üzerindeki sunuculardan birine bağlanmanızı sağlayan Hideman VPN, IP adresini gizleyerek internet üzerinde kimliğinizi gizlemektedir. Kimliğinizi gizlemekte birlikte internet üzerindeki verilerinizi de 256 bitlik şifreleme yöntemi ile korumaya alan servis oldukça pratik ve kolay kullanıma sahiptir.

VPN servislerinin büyük bir çoğunluğu aylık yada haftalık olarak ücretlendirme ile çalışmaktadır. Hideman VPN, 1 ay boyunca haftalık 5 saat kullanım hakkını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunmakta. Bu nedenle servisten memnun kalırsanız 1 aylık süre sonunda haftalık, aylık yada yıllık üyelik satın almanızı tavsiye ederim.

İnternet üzerindeki güvenliğinizi sağlayan, IP adresinizi gizleyen, verileri sıkıştırarak internet kotanıza yardımcı olan ve en önemlisi devlet tarafından yasaklanan sitelere girebilmenizi sağlayan Hideman VPN'i Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek Twitter dahil tüm engellenen sitelere rahatça girebilirsiniz.

Barış YANIK

Hideman VPN

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23,894 TOPLAM İNDİRME
2.35 MB DOSYA BOYUTU

Hideman VPN, Mac'leriniz ile internet üzerinde özgürce gezmek ve engellenen sitelere girmek için kullanabileceğiniz etkili ve kullanışlı bir programdır.

Hideman VPN, Mac kullanıcılarının internet üzerinde güvenli ve özgürce sörf yapmalarını sağlamak amacıyla hizmet veren bir VPN programıdır.

VPN programları internete bağlanırken kendi kullandığınız IP'yi saklayarak kimliğinizi tespit edilemez kılıyor ve seçeceğiniz ülkelerden birinden internete bağlanıyorsunuz. Ayrıca internet verilerinizin hepsi oldukça kuvvetli denilebilecek 256 bitlik şifreleme sistemi ile güvence altına alınıyor.

VPN programlarının en büyük artısı ise yasaklanan ve engellenen sitelere giriş yapabiliyor olmanızdır. 20 Farklı ülkeden birini seçerek internete oradaymış gibi bağlanabilir ve ülkemizde girişi engellenmiş olan sitelere rahatlıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Ülkemizde özellikle son zamanlarda artan yasaklı site sayısından sonra neredeyse VPN programı kullanmak zorunda kalacağız. Twitter'ın da yasaklanmasından sonra bir çok kişinin ihtiyaç duyduğu VPN programlarının büyük bir çoğunluğu aylık ödeme karşılığı kullanılabilen servisler. Hidemna VPN'i ücretsiz olarak indirerek 1 aylık deneme sürümü boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Bu süreden sonra programdan memnun kalırsanız haftalık, aylık yada yıllık üyelik satın alarak servisten yararlanmaya devam edebilirsiniz.

Programı kullanırken Türkiye'ya yakın olan Avrupa ülkelerini kullanmayı tercih etmenizi öneririm. Ayrıca kimi zaman bazı sunuclarda yüklenme sebebiyle yavaşlama olabiliyor. Bu tür bir yavaşlama ile karşılaşırsanız bağlı olduğunuz ülkeyi değiştirmenizi tavsiye ederim.

Hideman VPN'i Mac'lerinize ücretsiz olarak indirerek internet üzerinde özgürce ve güvenli bir şekilde gezebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SoftEther VPN + VPN Gate Client

    SoftEther VPN + VPN Gate Client ile özgürce internete bağlanabilirsiniz
  • Betternet

    Betternet VPN: Windows bilgisayarlar için ücretsiz, hızlı, güvenilir ve sınırsız VPN programı
  • ProtonVPN

    ProtonVPN İndir: Windows bilgisayarlar için ücretsiz VPN programı
  • ZenMate

    ZenMate ile VPN ve proxyler üzerinden internete kolaylıkla giriş yapabilir ve kişisel gizliliğinizi muhafaza edebilirsiniz.
  • Avira Free Phantom VPN

    Avira Free Phantom VPN kişisel bilgi güvenliğinizi sağlıyor ve engelli sitelere girme
  • VPN Unlimited

    VPN Unlimited İndir: Keepsolid VPN Unlimited programı ile kişisel bilgi güvenliğinizi sağlayabilir ve yasaklı sitelere erişebilirsiniz.
  • Ivacy VPN

    En hızlı VPN ödülü alan Ivacy VPN en ideal VPN programları arasında yer almaktadır.
  • UFO VPN

    UFO VPN İndir PC: Windows için en iyi ücretsiz VPN programları arasında yer alıyor.