HomyFads Clothing Organizer

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,779 TOPLAM İNDİRME

Özellikle bayanların en büyük problemi pek çok kıyafetin arasından aradığını bulamamaktır. Peki kıyafetlerinizi fotoğraflayarak kategorilendirmek ve sanal bir gardırop oluşturarak birkaç aramayla istediğiniz kıyafeti hemen bulmak ister

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Çeşitli kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

HomyFads Clothing Organizer kıyafetlerinizi farklı kategorilerde istediğiniz etiketlerle gruplandırarak kıyıda köşede unuttuğunuz kıyafetlere bir son verecek. Örneğin giydiğiniz etek üzerine beyaz renkli bir bluz arıyorsanız, programa beyaz yazıp aratarak "beyaz" etiketli kıyafetlerinizi listeleyebilirsiniz. Gece ve gündüz kıyafetleri, ayakkabı ve çantalar fotoğraflarıyla kombinlenmeye hazır şekilde sizi bekliyor olacak. Programla istediğiniz sayıda gardırop oluşturabiliyorsunuz. Yani dilerseniz sadece kendiniz için değil başka kişiler içinde sanal gardıroplar hazırlayabiliyorsunuz.

HomyFads Clothing Organizer'a yeni kıyafet eklemek ise oldukça kolay. Kıyafetleri albümler halinde veya tek tek sürükle-bırak yöntemiyle programa ekleyip hemen etiketlemeye başlıyabiliyorsunuz. Marka, renk, materyal, beden, sene gibi aklınıza gelen kriterleri kendiniz yarattığınız için sanal gardırobunuz her anlamda size özel oluyor. Dolayısıyla kıyafetler arasında kaybolmaktansa sanal bir gardırop hazırlamak için biraz vakit ayıran herkes gardırobundaki düzensizliğe bu programla son verebilir.

Önemli! Programın nasıl kullanıldığını fotoğraflarla gösteren online kullanım kılavuzu için tıklayın.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IP Organizer

    IP adreslerinizi organize edin.
  • Soft Organizer

    Soft Organizer ile kaldırmakta güçlük çektiğiniz programların kalıntılarını temizleyebilirsiniz
  • Reg Organizer

    Reg Organizer ile sisteminizdeki kayıt dosyalarını temizleyerek bilgisayarınızın hızını arttırabilirsiniz.
  • Simple Notes Organizer

    Simple Notes Organizer notlarınızı organize etmenize olanak tanıyan basit bir uygulamadır.
  • Reg Organizer 1.4 Final

    Reg Organizer ile Windows registry dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz. Windows gezginine benzeyen ara yüzü size hiç yabancı gelmeyecek. Sistem dosyaları üzerinde düzenleme yapabilecek kadar usta bilgisayar kullanıcılarına tavsiye edilir.
  • Autorun Organizer

    Windows başlangıcında açılan programları düzenlemek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Doc Organizer 3.3

    Doc organizatör program dosyalarınız ve tipini dikkate almaksızın kategorilerle dosyaları sistematik hale koyar.
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.