Horas

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
908 TOPLAM İNDİRME
3.5 MB DOSYA BOYUTU

Windows için Horas programı ile zaman dilimlerine göre dünyanın herhangi bir yerinde saatin kaç olduğunu masaüstünüzde görebileceksiniz.

Windows için Horas programı ile zaman dilimlerine göre dünyanın herhangi bir yerinde saatin kaç olduğunu masaüstünüzde görebileceksiniz.

Görüştüğünüz kişi dünyanın neresinde ve hangi zaman diliminde olursa olsun oradaki saati görebilirsiniz. Dünyada iletişim, iş, uluslararası arkadaş edinme ve uzaktaki aile bireyleri ile görüşme daha da kolaylaştı. Dolayısıyla başka zaman dilimlerine ve ülkelere ait saat bilgilerini öğrenme ihtiyacımız da arttı. Horas programı işte bu ihtiyacınıza yönelik tasarlanmış bir programdır. Horas, çoklu saatleri masaüstünüzde göstererek farklı ülkelerdeki zamanı takip etmenizi sağlar. Horas çok sayıda farklı özellikler de içerir ve profesyonel de olsanız, normal kullanıcı da olsanız, Horas işinize yarayacak nitelikli bir programdır.

Kullanımı kolay, basit tasarımlı ve iyi arayüzlü bir yazılım olan Horas, başka ülkelerdeki saatleri hesaplarken yaşadığınız karışıklığa son verecek. Horas, sahip olduğu araçlarla zamanı bilmenizi kolaylaştıracak. Horas, bir şehrin adını ve saatini yazdığınızda diğer şehirlerde saatin kaç olduğunu gösteren bir dönüştürücüye sahiptir. Arama ve hesaplama için hızlı takvim aracı ile zaman dilimi bilgisi için tarayıcı mevcuttur.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NotfyMe

    Bilgisayarınızda açılan pencereler ve animasyonlar, sesler ile alarmlar ve hatırlatmalar kurabilmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Atomic Alarm Clock

    Windows için Atomic Alarm Clock programı, farklı alarmlar ile önemli olayları size hatırlatan masaüstü saat uygulamasıdır.
  • Timer

    Timer, Windows masaüstünüzde kullanabileceğiniz basit ve kullanışlı bir kronometre programıdır.
  • DiNDaR SaaT

    Bilgisayarınızdaki saatinizin dindar bir saat olmasını istermisiniz ?
  • Effective DesktopClock

    Effective DesktopClock kullanışlı bir masaüstü saatidir
  • AlarmPro

    Windows kullanıcıları için gelişmiş alarm yöneticisi ve alarm düzenleme programı.
  • ClockED

    ClockED masaüstünüzü süsleyecek hatırlatma özelliği olan başarılı bir dijital saat uygulamasıdır.
  • Concenturio

    Concenturio, Windows için ücretsiz bir alarm oluşturma yazılımıdır.