Hornil Photo Resizer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,486 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

Hornil Photo Resizer fotoğraflarınızı büyütüp küçültebilirsiniz

Hornil Photo Resizer temel olarak kullanıcılara fotoğraf büyütme ve fotoğraf küçültme konusunda yardımcı olan, bunun yanında resim döndürme, fotoğraflara filtre ekleme, resim dönüştürme ve watermark ekleme konularında yardımcı olan bir resim boyutlandırma programıdır.

Zengin resim düzenleme seçeneklerini ücretsiz olarak sunan bir program olan Hornil Photo Resizer bize fotoğraflarımızın boyutlarını değiştirmek için kolay bir yol sunuyor. Program ile büyük olan fotoğraflarımızı küçültebilir, dilersek tam tersi şekilde küçük olan fotoğrafları büyütebiliriz. Hornil Photo Resizer ile sadece genişlliği veya yüksekliği değiştirebileceğimiz gibi ikisini de aynı oranda değiştirebiliyoruz. Eğer birden fazla resim dosyasını aynı anda işlemek istersek programın toplu işlem yapma özelliği sayesinde zamandan kazanabilirsiniz.

Hornil Photo Resizer ile işlem yaptığımız fotoğraflara siyah beyaz, sepya veya vintage gibi çeşitli fotoğraf filtreleri de uygulayabiliyoruz. Dilersek fotoğrafları döndürebilir, resimleri farklı formatlarda bilgisayarımıza kaydedebiliriz. Program PNG, JPG, BMP, GIF, TGA ve TIF gibi yaygın olarak kullanılan resim formatlarını desteklemektedir. Eğer fotoğraflarımızın çalınmasını engellemek istersek Hornil Photo Resizer'ın watermark ekleme özelliğini kullanarak fotoğraflarımıza dijital imzalarımızı bırakabiliriz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • High Quality Photo Resizer

    Elinizdeki resim dosyalarının formatlarını toplu olarak değiştirmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • FastStone Photo Resizer

    Resimleri düzenleme, dönüştürme, yeniden adlandırma, yeniden boyutlandırma, döndürme, yazı ekleme ve damgalama gibi işlemleri toplu olarak rahatlıkla gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Batch Photo Resizer v.3.0

    Resimlerinizi çok kolay bir şekilde BMP, JPEG, PNG, GIF, TIFF, ICO, TGA, PCX, JDC, PGX, PNM, WBMP, JP2, WMF, EMF formatlarina cevirebilirsiniz.
  • Hornil StylePix

    Hornil StylePix, bilgisayarınızdaki görsel tabanlı dosyaları görüntüleyip isterseniz üzerlerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir editördür.
  • Free Picture Resizer

    Free Picture Resizer, resim dosyalarınızı hızlı bir şekilde yeniden boyutlandırabileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Free Image Resizer

    Free Image Resizer ile görüntülerinizi, resimlerinizi ve fotoğraflarınızı kolay ve hızlı bir şekilde yeniden boyutlandırabilirsiniz.
  • 4dots Software Image Resizer

    4dots Software Image Resizer ile resimlerinizin boyutunu hızlı bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz.
  • iRedSoft Image Resizer

    iRedSoft Image Resizer ile fotoğraflarınızın ölçülerini değiştirebilir, farklı formatlarda kaydedebilirsiniz