Horse Park Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8,018 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Horse Park Tycoon, Facebook arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz at parkı yönetme oyunu.

Horse Park Tycoon, mobilde ve bilgisayarda oyun oynamaya meraklı çocuğunuz veya küçük kardeşiniz varsa indirip gönül rahatlığıyla beğenisine sunabileceğiniz bir park açma ve yönetme oyunu.

Küçük yaşta oyuncular için özel olarak hazırlanmış park yönetimi oyununda parkımızı farklı türde atlar süslüyor. Amacımız parkımıza ziyaretçi akınını sağlamak. Oyuna ilk başladığımızda atlarımızı güvenli şekilde tutabileceğimiz çitleri yapıyoruz. Çitlerden sonra atlarımızı yerleştirmeye başlıyoruz. Sonrasında da parkımıza giden yolu yapıyoruz. Yol yapımından sonra ilk gün ziyaretçiler gelmeye başlıyorlar. Tabii ki ilk günün kazancı fazla değil. Parkımızın ziyaretçi sayısını artıran iki önemli unsur var. Bunlardan biri tahmin edeceğiniz atlar. Her atın kendine has güzelliği var ve bize getirisi farklı. Atlar kadar parkımızın süslemeleri de önemli. Parkımızı ne kadar canlandırırsak o kadar ziyaretçi alıyoruz.

Oyunda ilerlemek son derece basit. At parkımız temelleri atılmış olarak geliyor. Biz sadece atları yerleştiriyor ve parkımızı nasıl genişletebileceğimize bakıyoruz. Bu noktada da öğretici yardımımıza koşuyor ve basit Türkçe metinlerle neyi nasıl yapacağımızı söylüyor.

Oyun internet tabanlı olduğundan sosyal ağ desteğinin olmaması düşünülemezdi. Facebook hesabımızı bağladığımız vakit Facebook arkadaşlarımız oyuna dahil olmuş oluyor. Onları parkımıza davet edebiliyoruz. Aynı şekilde biz de arkadaşlarımızın parkına ziyarette bulunabiliyoruz.

Erkan Calp

Horse Park Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
301 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Horse Park Tycoon, farklı türde atlardan oluşan parkınızı kurup yönettiğiniz bir Android oyunu.

Horse Park Tycoon, tamamen atlardan oluşan bir park kurup parkınızın ziyaretçilerle dolup taşmasını sağlamanız gereken eğlenceli bir Android oyunu. Atları seviyorsanız ve de uzun soluklu park kurma oyunlarına sıcak bakıyorsanız bu oyun sizi ekran başına kilitleyecektir.

Android cihazlarınızda Türkçe olarak oynayabileceğiniz en zevkli at parkı işletme oyunu diyebileceğim Horse Park Tycoon’da parkınızı farklı türde atlardan oluşturuyorsunuz. İşe hayvanlarınızı tutacak çitleri yapmakla başlıyorsunuz. Çitin ardından hayvanlarınızı yerleştiriyorsunuz. Sonrasında yolunuzu da yaptığınızda ziyaretçiler ufaktan gelmeye başlıyorlar. Oyunda amacınız her park oyununda olduğu gibi parkınızın doluluk oranını olabildiğince artırmak. Parkınızı sil baştan kurduğunuzdan büyük emek harcamanız gerekiyor.

Göze hoş gelen ancak fazla kaliteli olmayan görsellerle bizleri karşılayan oyun simülasyon tadında olduğudan uzun soluklu oynayışa sahip. Hayvanlarınız için kurmanız gereken çitler, hayvanlarınızı besleyen çalışanlar, ziyaretçilerin parkınızı bulmalarını kolaylaştıran yollar, ziyaretçilerin parkınızda daha çok zaman geçirmesini sağlayan dekorlar dahil her şey tek çırpıda olmuyor; belli bir süre geçmesini bekliyorsunuz.

Oyunun sosyal ağ yönünden bahsetmek gerekir. Facebook veya Google hesabınıza giriş yaptığınızda parkınızı arkadaşlarınıza açmış oluyorsunuz. Arkadaşlarınız parkınızı ziyaret edebiliyor ve onlarla birlikte çalışabiliyorsunuz. Tabii ki aynı şekilde siz de arkadaşlarınızın parklarına göz atabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Horse Park Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Horse Park Tycoon, atlara meraklı çocuğunuz için seçebileceğiniz en iyi iOS oyunlarından biri.

Horse Park Tycoon, atlara ilgi duyan çocuğunuz için seçebileceğiniz en iyi mobil oyun. Hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu olan oyunda farklı türde atların yer aldığı bir park oluşturuyor ve ziyaretçilerinizin parkınıza akın etmesini sağlamaya çalışıyorsunuz.

iPhone ve iPad’lerle uyumlu olan Türkçe olarak gelen park işletme oyununda parkınıza sadece at yerleştirebiliyorsunuz. Farklı türde atlarla parkınızı yavaş yavaş dolduruyorsunuz. İlk işiniz atları tutacak çitleri oluşturmak. Çitleri yaptıktan sonra atlarınızı içerisine yerleştiriyorsunuz. Sonrasında yol yaparak parkınızı ziyaretçilere açmış oluyorsunuz.

Oyunun sadece çocuklar için yapıldığını hem basit görsellerden hem de oynanıştan anlayabiliyoruz. Görseller basit ancak göze hoş gelecek şekilde hazırlanmış ve çekici kılmak adına animasyonlar unutulmamış. Oynanış tarafında da bu basitlik hakim. Oyuna giriş yaptığınızda parkınızın temellerini nasıl atacağınız ve ziyaretçilerinizi artırmak için nasıl geliştireceğiniz gösteriliyor. Türkçe ve basit metinlerle hazırlanmış.

Bu tür oyunların olmazsa olmazı sosyal ağ entegrasyonu Horse Park Tycoon’da da karşımıza çıkıyor. Sosyal ağ hesaplarınızı bağlarsanız arkadaşlarınızla etkileşime geçebiliyorsunuz. Onların parkını ziyaret edebiliyor, parkınızı arkadaşlarınıza açabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Horse Park Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Horse Park Tycoon, kendi at parkınızı açıp yönetebileceğiniz bir Windows Phone oyunu.

Horse Park Tycoon, atlara meraklı çocuğunuz veya küçük kardeşinizin oyalanması için beğenisine sunabileceğiniz en iyi mobil oyunu diyebilirim. Windows Phone platformunda da ücretsiz ve Türkçe olarak karşımıza çıkan oyunda farklı türde atları parkımıza yerleştiriyor ve parkımızı yeterince genişlettikten sonra ziyaretçilere açıyoruz.

Animasyonlarla süslenmiş görselleriyle ve basit oynanışıyla çocukların ilgisini çekebilecek yapıda bir oyun olan Horse Park Tycoon’da amacımız at parkımıza olabildiğince ziyaretçinin gelmesini sağlamak. At parkımızı açmak kadar yönetmek te son derece zor. Çitler arasında almamız gereken ve sürekli olarak bakımlarıyla uğraşmamız gereken çok sayıda at var. Tabii ki ilk etapta daha fazla ilgi çeken atları parkımıza yerleştirmemiz mümkün değil. Tanındıkça parkımızı genişletebiliyoruz. Parkımıza farklı türde atlar yerleştirebilmenin yanında ziyaretçilerin daha çok zaman geçirmesini sağlayacak dekorlarla da süsleyebiliyoruz.

Oyunun oynanışı hem çok basit hem de Türkçe olarak geliyor. Oyuna ilk giriş yaptığımızda atları parkımıza nasıl yerleştirebileceğimiz, parkımızı nasıl genişletebileceğimiz ve de en önemlisi parkımızı ziyaretçilere nasıl açacağımız basit metinlerle öğretiliyor.

Oyunda at parkımızı sadece nereden geldiğini bilmediğimiz ziyaretçiler süslemiyor. Facebook arkadaşlarımız da parkımızı görmeye gelebiliyor. Hatta bizimle bir olup parkımızın gelişmesine katkıda bulunabiliyorlar.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Animal Park Tycoon

    Animal Park Tycoon, arkadaşlarınızla oynayabildiğiniz eğlenceli zaman geçirten hayvanat bahçesi oyunu.
  • Mall Tycoon

    Kendi alış-veriş merkezini kurmak isteyenler için ideal bir oyun.
  • Trimmer Tycoon

    Trimmer Tycoon ilginç bir simülasyon oyunudur
  • Game Studio Tycoon 3

    Game Studio Tycoon 3, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyun stüdyosu kurma oyunu.
  • Computer Tycoon

    Computer Tycoon, kendi bilgisayar şirketinizi kurarak dünya devi olmaya çalıştığınız bir simülasyon oyunu
  • Arms Trade Tycoon: Tanks

    Arms Trade Tycoon: Tanks, kendi tank yapım şirketinizi kurabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Şirketinizi kurun, yönetin ve muhteşem tanklar üretin!
  • Espresso Tycoon

    Espresso Tycoon, kendi kahve dükkanınızı hayalinizdeki gibi işletebildiğiniz bir yönetim simülatörüdür.
  • Zoo Tycoon

    Zoo Tycoon hayvanat bahçesi oyunu olarak, birçok farklı detayı ve mekaniği barındıran farklı bir oyun olarak yayınlanmıştır.