Hotkey Sound Recorder

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
952 TOPLAM İNDİRME
3.03 MB DOSYA BOYUTU

Hotkey Sound Recorder, tek bir klavye kısayol tuşu yardımıyla ses kaydı yapmanıza olanak sağlayan başarılı bir ses kayıt programıdır.

Hotkey Sound Recorder, tek bir tuş yardımıyla ses kaydetmeye başlayabileceğiniz başarılı bir ses kayıt aracıdır. Normal ses kaydetme fonksiyonlarının dışında kendinizin ayarlayacağı bir klavye kısayol tuşu yardımıyla veya sistem tepsisinde yer alan ikonu yardımıyla ses kaydetmeye başlamanıza olanak sağlar.

Ayrıca yine program yardımıyla ayarlayabileceğiniz klavye kısayol tuşları sayesinde ses kısma, ses arttırma, ses kapama, ses açma gibi ekstra özelliklerden de faydalanabilirsiniz.

Winamp, Windows Media Player, Quick Time, Real Player ve benzeri programlar üzerinde çalan sesleri, oyunlar içerisinde yer alan sesleri, mikrofon üzerindeki sesleri ve bilgisayarınız üzerinde doğrudan oynatılan sesleri Hotkey Sound Recorder yardımıyla kaydedebilirsiniz.

MP3'ler için ID3 etiket özelliğini destekleyen program ile MP3, WMA, OGG, WAV ve VOX formatlarında ses kaydı yapabilirsiniz ve yine ses kaydı yapmış olduğunuz dosya formatları arasında ses dosyası dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Perfect Sound Recorder

    Perfect Sound Recorder yüksek kaliteli ses kaydı yapmanıza imkan veren bir ses kayıt programıdır
  • F.C.E. Easy Sound Recorder

    F.C.E. Easy Sound Recorder kolayca mikrofonunuzdan ses kaydedebilirsiniz
  • Free Sound Recorder

    Free Sound Recorder programı ile ücretsiz ve kolay bir şekilde ses kaydı yapabilirsiniz.
  • Free2X Sound Recorder

    Free2X Sound Recorder, bilgisayar kullanıcılarının ses kaydetmek için kullanabilecekleri ücretsiz ve basit bir ses kaydetme programıdır.
  • RecordPad Sound Recorder

    RecordPad Sound Recorder, ses kaydetme işlemleriniz için kullanabileceğiniz basit bir yazılımdır.
  • All Sound Recorder XP

    All Sound Recorder programı ile bilgisayarınızda ki ses kartınızın mikrofon girişinden yapılan her türlü sesi MP3, WMA, OGG yada WAV formatında kaydedebilirsiniz.
  • Sound Recorder Professional

    Gelişmiş ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken bu ses kaydedici ile online veya offline kayıt işlemlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz.
  • 007 MP3 Sound Recorder

    Seslerinizi kaydederek Mp-3 dosyaları oluşturun ve çeşitli dosyalardan ses kaydı yapın.