Houseparty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,722 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Houseparty, Android işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışan, arkadaşlarınızla birlikte toplu görüntülü konuşmalar yapmanızı sağlayan bir uygulamadır.

Houseparty, Android telefon ve tabletler üzerinden kullanılabilen bir toplu görüntülü sohbet uygulamasıdır. 

Günümüz görüntülü sohbet uygulamalarında, aynı anda birden fazla kişiyle konuşmak çok meşakkatli olabiliyor ya da belirli ücretler ödemeniz istenebiliyor. Herzick Apps tarafından geliştirilen Houseparty ise bu sorunu kolay şekilde halletmenizi sağlayan ibr uygulama. Tamamen görüntülü sohbet üzerine kurulu olan bu uygulamada, altı arkadaş aynı anda sohbete katılabiliyor ve eğlenmeye başlayabiliyor. 

Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra kendinize bir profil düzenliyor ve arkadaşlarınızı listenize eklemeye başlayabiliyorsunuz. Arkadaş listenizde uygulamayı kullananlar olduğunda, başka arkadaşlarınızın başlattığı konuşmalara da sahil olma şansı yakalıyorsunuz. Ayrıca, rehberinizde yer alan arkadaşlarınıza da kolayca SMS atıp, uygulamada başlattığınız konuşmaya dahil edebiliyorsunuz. 

Houseparty'nin bir diğer güzel tarafı ise görüntülü sohbet devam ederken, başka işlerle uğraşabiliyor oluşunuz. Cihazınızdaki home tuşuna bastığınızda, uygulama geri planda çalışmaya devam ediyor ve siz başka işlerle de meşgul olabiliyorsunuz. 

Ramazan Tugay Kahraman

Houseparty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
214 TOPLAM İNDİRME
44.8 MB DOSYA BOYUTU

Houseparty, iPhone ve iPad üzerinden çalışabilen, aynı anda altı farklı arkadaşın görüntülü sohbet yapabilmesini sağlayabilen bir uygulamadır.

Houseparty, iPhone ve iPad üzerinde çalışan bir toplu görüntülü sohbet uygulamasıdır. 

Kolayca görüntülü sohbet yapmanızı sağlayan Houseparty, önümüzdeki günlerin en gözde uygulamalarından bir tanesi olmaya aday. Uygulamayı cihazınıza indirdikten sonra, kendinize bir profil ayarlıyor ve telefon numaranız ile onaylama yapıyorsunuz. Onaylama işlemi de tamamlandıktan sonra, uygulamayı kullanan arkadaşlarınızı kişi listenize ekleyebildiğiniz gibi, kullanmadığını bildiğiniz arkadaşlarınızı da SMS yoluyla kolayca uygulamaya davet edip, hızlıca görüntülü sohbet başlatabiliyorsunuz.

Altı kişinin aynı anda konuşmasını sağlayabilen Houseparty, kolay kullanını ve ücretsiz bir şekilde çok fazla kişiyi bir anda bir araya getirmesiyle ön plana çıkıyor. Ayrıca uygulamada ekli olan arkadşalarınız başlattığı konuşmalara da çok kısa sürede dahil olabiliyorsunuz. Böylece birbirinden çok uzakta olan arkadaşlar, saniyeler içinde görüntülü sohbetin içine girip, geyik muhabbeti çevirmeye başlayabiliyorlar. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.