HP All-in-One Printer Remote

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,222 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

HP All-in-One Printer Remote ile kablosuz ağınızdaki tüm HP yazıcıları bilgisayar ve tabletinizden yönetebilirsiniz.

HP All-in-One Printer Remote, HP’nin internete bağlanabilme özelliği bulunan yazıcıları için geliştirdiği kullanımı basit ve etkili bir uzaktan kontrol uygulamasıdır. HP yazıcınızın durumunu görüntülemekten sarf malzemesi almaya, yüksek çözünürlüklü belge oluşturmaktan belge yazdırmaya kadar pekçok işlemi Windows 8’li tablet ve bilgisayarınız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Windows 8 için optimize edilmiş arayüz ile gelen HP AiO Printer Remote, HP yazıcınızı tablet ve masaüstü bilgisayarınızdan tam yönetme yetkisi veren ücretsiz bir uygulama. Kablosuz ağ üzerinden bağladığınız tüm HP yazıcıları tek bir yerde görüntüleme ve kontrol etme izni veren uygulama ile belge ve fotoğraf tarama ve yazdırma işlerini yazıcınızın başına gitmeden yapabilir, yazıcı kafalarını hizalama ve temizle işlemlerini yapabilir, yazdırdığınız metinleri takip edebilir, sarf malzemelerin takibini yapabilir, bitmişse orijinal HP yazdırma sarf malzemeleri siparişi verebilirsiniz. Yazıcınızın özelliklerini görme ve ayarlarını değiştirme işlerini bu uygulama üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz.

Kablosuz ağa bağlanma özelliği bulunan tüm HP yazıcılarla uyumludur. Ev veya iş yerinizdeki HP yazıcınızın HP AiO Printer Remote uygulaması ile uyumluluğunu bu adresten kontrol edebilirsiniz.

Erkan Calp

HP All-in-One Printer Remote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
517 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

HP All-in-One Printer Remote, HP yazıcınız için uzaktan kontrol uygulamasıdır.

HP All-in-One Printer Remote, Wi-Fi ağınıza bağlı HP yazıcılarınızın ve Hepsi Bir Arada cihazlarınızın durumunu kontrol etmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. ePrint özelliği bulunan HP yazıcıları destekleyen uygulamayı kullanarak HP yazıcınızın durumunu kontrol etmenin yanı sıra yazıcınızda kalan toner ve mürekkep miktarını kontrol edebilir, yazıcınızın kullandığı toner ve mürekkep kartuşlarının sayı ve adını öğrenebilirsiniz.

HP tarafından ücretsiz sunulan HP All-in-One Printer Remote uygulamasının başlıca özellikleri:

• Taranan resimlerden ve kamerayla çekilmiş resimlerden çoklu pdf dosyası oluşturma
• Taranmış ve kamerayla çekilmiş belgeleri bulut ve e-posta ile kaydetme / paylaşma
• Telefonunun kamerasını kullanarak belge tarama
• Tedarik bilgisini kaydetme veya e-posta ile gönderme
• Yazıcınıza uygun toner ve kartuşların modelini öğrenme
• Kalan toner ve mürekkep miktarını kontrol etme
• Kağıdın bitip bitmediğini, yazıcınızın meşgul olup olmadığını kontrol etme

Erkan Calp

HP All-in-One Printer Remote

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME
28.7 MB DOSYA BOYUTU

HP All-in-One Printer Remote, HP marka yazıcınızı iPhone ve iPad'inizden kolaylıkla yönetebileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

HP All-in-One Printer Remote, belge ve fotoğraflarınızı iPhone ve iPad’inizden yazdırmanızı sağlayan, aynı zaman HP yazıcınızın durumunu anlık olarak takip edebileceğiniz kullanımı basit ve hızlı arayüz ile gelen bir uzaktan yönetim uygulamasıdır.

HP All-in-One Printer Remote, ağa bağlı tüm HP yazıcılarınızı akıllı telefon ve tabletinizden yönetebilmenizi sağlayan resmi bir uygulama. Tamamen ücretsiz sunulan uygulama mobil cihazınızla aynı kablosuz ağa bağlanan HP yazıcınızı otomatik olarak buluyor ve hiçbir ayarla uğraşmadan yazıcınızı uygulamaya tanıtmış diğer bir deyişle yazıcınızı mobil cihazınızdan kontrol etmek için hazır olmuş oluyorsunuz. Telefon ve tabletinizin hafızasında bulunan veya Dropbox, Box, Google Drive, iCloud gibi bulut servislerde depoladığınız dosyaların yanı sıra herhangi bir internet sayfasını, Microsoft Office belgelerinizi doğrudan mobil cihazınızdan yazdırma kolaylığı sunan uygulama ile HP yazıcınızın tarama, kopyalama, yazdırma işlevlerini kullanabiliyorsunuz. Akıllı tarama teknolojisini de sahip olan uygulama ile yazıcınızın bir sorunu olup olmadığını görmeniz de mümkün. Sarf malzemelerin seviyesini takip edebildiğiniz gibi tükenmesi durumunda kolaylıkla satın alabiliyorsunuz.

HP 2010 veya daha yeni ePrint özelliği bulunan biçok hepsi bir arada modeli ile uyumlu olan HP All-in-One uygulamasını tam anlamıyla kullanabilmeniz için HP yazıcınızın mobil cihazınızla aynı WiFi ağında olması gerekiyor.

Erkan Calp

HP All-in-One Printer Remote

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

HP All-in-One Printer Remote, HP yazıcınızı akıllı telefon veya tabletinizden yönetmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

HP All-in-One Printer Remote, HP marka yazıcınızı akıllı telefon ve tabletinizden yönetebilmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. PDF belgelerini ve resimleri yazdırma, mürekkep ve toner seviyesini görüntüleme, yazıcı durumunu kontrol etme ve daha fazlasını mobil cihazınızdan rahatlıkla yapabilirsiniz.

HP’nin kablosuz ağa bağlanabilen yazıcıları ile uyumlu olan HP AiO Printer Remote uygulaması ile PDF, JPEG belgelerinizi kaydedebilir, saklayabilir, paylaşabilir veya doğrudan mobil cihazınızdan yazdırabilirsiniz. Yüksek kalitede dökümanlar oluşturmanıza imkan tanıyan akıllı mobil tarama teknolojisini kullanan uygulama yazıcınızın yazdırma ve tarama fonksiyonlarını kontrol etme imkanı da tanır. Fotoğraflarınızı, belgelerinizi, web sayfalarını, e-posta eklerini, Microsoft Office dökümanlarınızı ve çok daha fazlasını mobil cihazınızdan tek dokunuşla yazdırabilirsiniz. Bunların dışında Dropbox, Box, Google Drive gibi popüler bulut depolama servislerinde ve Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda saklanan belgelerinize de erişebilirsiniz.

HP All-in-One Printer Remote uygulamasını sorunsuz bir şekilde kullanabilmeniz için HP yazıcınız ile akıllı telefon veya tabletinizin aynı kablosuz ağa bağlanmış olması gerekiyor. HP AiO Remote uygulaması ile uyumlu olan HP yazıcı modellerinin tam listesine adresinde HP yazıcı desteği altından ulaşabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • HP Photosmart C3125 All-in-one Printer Driver

    HP Photosmart C4580 All-in-one (Üçü bir arada) yazıcının sürücü programı.
  • Dell Photo All-in-One Printer 962

    Dell Photo All-in-One Printer 962 ürününe ait Windows vista işletim sistemi iç...
  • HP Printer Control

    HP Printer Control ile yazıcınızın durumunu tek bir yerden kontrol edebilirsiniz.
  • HP Photosmart C4580 All-in-one Yazıcı Driver

    HP Photosmart C4580 All-in-One Yazıcı serisi tam özellikli yazılım ve sürücüsü
  • HP LaserJet 4/4m Printer Driver

    HP LaserJet 4/4m yazıcılar için sürücü program.
  • HP LaserJet 4L/4mL Printer Driver

    HP LaserJet 4L/4mL yazıcıları için sürücü.
  • HP LaserJet 5/m/n Printer Driver

    HP LaserJet 5/m/n yazıcıları için sürücü.
  • HP LaserJet Pro M1212NF CE841A Printer Driver

    HP LaserJet Pro M1212NF CE841A yazıcı sürücüsü.