HQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Canlı yayına katılın, soruları yanıtlayın, para ödülünü alın.

HQ - Live Trivia Game Show, her gün belli saatlerde düzenlenen para ödüllü canlı bilgi yarışması oyunu. Yabancı dil sorununuz yoksa, genel kültür bilginize de güveniyorsanız Türkiye saatiyle sabaha karşı 04:00’de başlayan ve her gün yayınlanan bu bilgi yarışmasına katılın. Belki de para ödülü sizin olur!

Vine’ın geliştiricileri tarafından hazırlanan, ülkemizde de düzenlenen canlı bilgi yarışması HD Trivia, 12 soru karşılığında para ödülü (her gün farklı) veriyor. Her sorunun üç olası yanıtı var ve oyuna devam edebilmeniz için 10 saniye içerisinde yanıtlamanız gerekiyor. Sorular için belli kategori yok; her yerden soru gelebiliyor. Soru esnasında diğer oyuncularla sohbet edebiliyorsunuz. 12 soruyu olabildiğince hızlı şekilde yanıtlayıp para ödülü almaya hak kazanırsanız ödül PayPal hesabınıza aktarılıyor.

Erkan Calp

HQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
91.7 MB DOSYA BOYUTU

Her gün yarışın, soruyu herkesten önce bilin, 100 doları kapın.

HQ - Live Trivia Game Show, Vıne’ın geliştiricileri tarafından hazırlanan ödüllü canlı bilgi yarışması oyunu. 100 dolar para ödülünün dağıtıldığı oyunda her gün sabah saatlerine karşı tek bir soru soruluyor. O saatte canlı yayında sorulan soruya herkesten önce yanıt vermeyi başarırsanız para ödülünün sahibi oluyorsunuz.

Bir dönem özellikle tanınmış kişilerin sıklıkla kullandığı kısa video paylaşma uygulaması Vine’ın yaratıcılarından elinden çıkan HQ, ülkemizde de düzenlenen canlı bilgi yarışmaları formatında. Her gün belli saatlerde (Türkiye saatiyle sabah 04:00) genel kültür bilginizi ölçen bir soru soruluyor. Canlı yayına katılıp sorunun gelmesini heyecanla bekliyorsunuz. Soru geldiğinde üç şıktan doğru olduğunu düşündüğünüzü işaretliyorsunuz. Bu arada akan yorumları da görebiliyor, oyuncularla sohbete girebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trivia Crack 2

    Trivia Crack 2: Ücretsiz ve Türkçe bilgi yarışması oyunu
  • Emoji Trivia

    Emoji Trivia uygulamasında, emojilerden oluşan binlerce sorunun cevabını tahmin etmeniz gerekiyor.
  • Trivia Türk

    Trivia Türk, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür bilgi yarışması oyunudur.
  • Trivia Crack Kingdoms

    Trivia Crack Kingdoms, bilgi birikiminize güveniyorsanız mutlaka denemeniz gereken Android bilgi yarışması oyunlarından bir tanesi.
  • Zarta

    Zarta, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online Türkçe bilgi yarışması oyunu.
  • Hangisi? Seç Birini!

    Bilginizi, görsel hafızanızı test edin.
  • Payquestion

    Payquestion - Bilgi Yarışması Oyunu İndir Android: Payquestion ile soruları bilin, ödülleri kapın.
  • Gold Quiz

    Gold Quiz oyununda genel kültürünüzü test edebileceğiniz birbirinden ilginç soruları cevaplayabilirsiniz.