HTS 2 Ticari Yazılım

DENEME SÜRÜMÜ
x
2/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
3,436 TOPLAM İNDİRME
5.54 MB DOSYA BOYUTU

Stok, fatura, çek senet, cari hesap, kasa, banka, personel, kargo sevkiyat yönetimi, muhasebe hertürlü kurumsal kaynak yönetimi için kullanılır bir yazılım ...

Üretici Açıklaması :

HTS 2 ( Hedef TÜCCAR Ticari Sistem ) ürünümüz Günümüz İşletmelerinde ; Kurumsal Kaynak Yönetimi Planlaması amaçlı yapılan işlemlerin Hata Payı Oranının Düşürülmesi, maliyet planlaması , Satış ve Alış Koşullarının optimum Kontrolü, Hammadde ve Satış Portföy Kontrolü , Stok Seviye Ambar ve Maliyet Kontrolü , Müşteri (Cari) Portföy Yönetimi , Faturalama ve İrsaliyeleme Yönetimi , Çek / Senet Portföy Yönetimi , Nakit Kasa Yönetimi , Banka Hesap Yönetimi , İnsan Kaynakları (Personell) Yönetimi , Kargo / Ambar Sevkiyat Yönetiminin en uygun bir şekilde tamamlanması amacıyla tüm Kobilerimizin Kullanımına sunulmuş E - Ticaret platformuna uyumlu bir Entegre Ticari Paket tir.

Diğer Ürünlerden Farklı olarak , Hızlı ve Güvenli Veri Girişi , Tüm Modüllere Hızlı Ulaşım , Birden Fazla Kullanıcıyla Daha Hızlı ve Daha Geniş İşlem Hacmi , Kullanıcı Yönetimiyle Kısıtlama Kontrolü , Çoklu Firma Kontrolü ile birden fazla İşletme Verilerinin Tek bir Çatı altında Yönetimi ve Kotrolü , On - Line ve Off - Line Veri Erişimi , Şube - Merkez Erişim Kontrolü ile Anlık veri takibi ve bir çok kolaylık HTS 2 Ticari Sistem Uygulamamızda Siz Değerli Kullanıcılarımızın kullanımına sunulmuştur.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Usb-Ticari Ön Muhasebe Market Stok Barkod Programı

    Barkod desteğinin yanısıra özel çip sistemiyle üst düzey veri güvenliği sağlayan Usb-Ticari Ön Muhasebe Market Stok Barkod Programı ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Türkçe bir yazılım.
  • Apex Ticari Sistem

    Barındırdığı 20 ayrı modül ile çok kapsamlı bir ticari yazılım.
  • Tek Soft Kts - Kolay Ticari Set

    Birçok ticari yazılım var. Ancak kullanımı zor ve uzun eğitimler almak gerekiyor. Ayrıca muhasebe bilgisine de sahip olmanız gerekiyor.ancak Tek Soft Kts - Kolay Ticari Set öyle değil.
  • Aymet Ticari Muhasebe

    Aymet Ticari Muhasebe, firmanızın yada işletmenizin ticari muhasebe işlemlerini yapabileceğiniz kullanımı kolay ve hızlı bir muhasebe yazılımı.
  • Aymet Ticari Muhasebe - İngilizce Rapor

    Aymet Ticari Muhasebe programı ile İngilizce ticari raporlar alabilir ve bunları iş için kullanabilirsiniz.
  • Yılsoft Ticari Muhasebe Programı

    Küçük ve orta ölçekli işletmeler için para ve ürün hareketlerini takip eden ticari bir ön muhasebe programıdır
  • Prof Ticari

    Prof Ticari, standart ön muhasebe yazılımlarından beklediğiniz her türlü işlemi gerçekleştirmenizi sağlar.
  • True My Muhasebe

    True My Muhasebe KOBİ'lerde Excel kullanımına son vermek amacıyla hazırlanmış bir ticari otomasyon yazılımı. Türk işletmeler göz önünde bulundurularak tasarlanan programla tüm ticari faaliyetler gerçek zamanlı olarak takip edilerek verim