Hugo Troll Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,038 TOPLAM İNDİRME
86.4 MB DOSYA BOYUTU

Hugo Troll Wars, çoklu dil desteği sunan etkileyici savaş öğeleriyle süslenmiş strateji türünde bir oyundur.

Hugo Troll Wars, bir zamanların en çok oynanan oyunu kahraman Hugo ve cadı Şira’yı bir araya getiren ve aralarındaki savaşı konu alan bir oyundur. Windows 8 tablet ve masaüstü bilgisayarınızda hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz oyun, savaş stratejisi türünün başarılı örneklerinden.

Çoklu dil seçeneği ile öne çıkan Hugo Troll Wars oyununda temel amacınız, köyünüzü olabildiğince geliştirmek ve size dört bir koldan saldıran devasa yaratıklardan oluşan ordulara karşı mücade ederek askerlerinizi zafere taşımak.

Trollerin başı Hugo veya cadıların kraliçesi olarak anılan kötü Şila’dan dilediğinizi seçerek başladığınız oyunda vatanı kurtarmak ve düşmanı püskürtmek adına tek başınıza savaşabilir veya çoklu oyuncu moduna geçiş yaparak güçlü müttefiklerini arkanıza alabilirsiniz. Paralı asker ve alemdarı ordunuza katarak hedefinize daha güçlü bir orduyla ilerleyebilir, düşmanı daha rahat yok edebilirsiniz. Okçularla, bombalarla, tuzaklarla, havanlarla ordunuzu koruyabilirsiniz.

Etkileyici savaş öğeleri içeren Hugo Troll Wars’un başlıca özellikleri:

  • Düşmanınızı iyi seçin: Troller mi? Cadılar mı?
  • Köyünüzü kurun, geliştirin ve yıkılamaz bir kaleye dönüştürün.
  • Dünya genelinden katılan oyunculara karşı savaşın.
  • Güçlü birlikleri gözünüze kestirin, kendi ittifakınızı kurun.
  • Savaş Kartlarını toplayarak ekstra avantajlar elde edin.
  • 10’dan fazla savaşçı ile bir ordu kurun.
  • Tek oyunculu seferlerde düşmanla savaşarak topraklarınızı genişletin.
Erkan Calp

Hugo Troll Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
826 TOPLAM İNDİRME

Hugo Troll Wars, trollerle cadılar arasında geçen savaşı işleyen online strateji oyunudur.

Hugo Troll Wars, trollerin kralı Hugo ile kötüler kötüsü kraliçe Şila arasındaki mücadeleyi konu alan destansı bir savaş strateji oyunudur.

Vatanınızı tek başına savaşarak kurtarabilir ve kahramanlığınızı ilan edebilir veya güçlü gördüğünüz birliklerle birleşerek savunma hattınızı geçilmez yapabilir ve düşmanı yerle bir edebilirsiniz. Savaşçılar, büyücüler, ejderhalar ve diğer devasa yaratıklardan oluşan ordunuzu kurup online platformda savaşmaya hazır olun.

Bağımlılık yapan ve eğlenceli oyunlardan biri olan Troll Wars, bir büyücü ve trol arasında sebepsiz yere çıkan bir savaşı esas alan ve konusu gereği bolca savaş öğeleri içeren strateji türünde tamamen ücretsiz oynanabilen bir oyun.

Tek kişilik ve çoklu oyuncu modlarını içeren oyunda Troller ve Cadılar olmak üzere 2 taraf bulunuyor ve trollerin lideri Hugo veya cadıların şeytan kraliçesi Şila’dan birini seçerek mücadele etmeye başlıyorsunuz. Ordunuzu top, kule, havan, bomba gibi öğelerle koruyarak tek başınıza savaşabilir, müttefiklerle gücünüze güç katarak tek başınıza alt edemeyeceğinizi düşündüğünüz düşmanlara karşı koyabilirsiniz, seçim sizin.

Erkan Calp

Hugo Troll Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME

Hugo Troll Wars oyununda köyünüzü kurun ve güçlü ordunuzla düşmanları püskürtün.

Hugo Troll Wars, ordu kurma ve düşmanı yok etme temeline dayanan hem online hem de tek başınıza oynayabileceğiniz eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir strateji oyunudur. Troll ve Cadılar adını taşıyan iki tarafın bulunduğu oyun, hem tek başınıza hem de online platformda savaşma imkanı sunuyor.

Kuzeyin derinliklerinde bir büyücünün bir trole yaptığı kötü bir şey sonucunda savaşa tutuşan trol ve cadıların mücadelesini konu alan Hugo Troll Wars oyununda ordunuzu kurup geliştirerek vatanınızı istila etmeye çalışan kuvvetleri geri püskürtmeye çalışıyorsunuz. Dünyanın dört bir köşesindeki düşmanlarla tek başınızı mücade edebilir veya dikkatlice seçtiğiniz müttefiklerle ordunuzu daha da güçlendirerek yenilmez gördüğünüz düşmanların kalesine girebilir ve her yeri yerle bir edebilirsiniz. Ordunuzu toplarla, okçu kuleleriyle, havanlarla, çeşitli tuzaklarla koruyabilirsiniz.

Savaşçılar, Büyücüler, Ejderhalar ve daha onlarca devasa yaratıktan oluşan ordularla savaşma imkanı tanıyan destansı savaş stratejisi oyunu, oldukça sade tasarlanmış menülerle sizi karşılıyor. Taraf (Trol mü? Cadı mı?) seçiminin ardından, adını girerek köyünüzü geliştirme adına çalışmalara başlıyorsunuz. Oyunu istediğiniz dilde oynayabiliyorsunuz. Ayarlar menüsüne giderek, oyunun başlangıcında beliren öğretici ve uzun yazıların Türkçe dilde görüntülenmesini sağlayabiliyorsunuz.

Hugo Troll Wars, bir yandan köyünüzü geliştirirken diğer yandan güçlü ordunuzla düşmanlara karşı gerek tek başınıza gerekse de arkadaşlarınızla online platformda mücadele edebileceğiniz süper bir strateji oyunu.

Erkan Calp

Hugo Troll Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Hugo Troll Wars, trollerin başı Hugo ile cadıların kraliçesi Şila'nın arasındaki savaşı konu alan sürükleyici bir strateji oyunu.

Hugo Troll Wars, Windows Phone tabanlı telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz strateji oyunlarından biri. Trolerin başı Hugo ile cadıların kraliçesi Şila arasındaki amansız savaşı konu alan yapım hem tekli hem de çoklu oyuncu modunu destekliyor.

Türkçe dil desteği ile geldiğinden rahatlıkla oynayacağınızı düşündüğüm strateji – savaş oyununda amacınız köyünüzü olabildiğince genişletmek ve dört bir tarafınızı saran devasa canavarlardan oluşan ordulara karşı direnmek. Köyünüzü geçilmez bir kaleye dönüştürebileceğiniz çok sayıda birim bulunuyor. Okçu kuleleri, havanlar, bombalar, tuzaklar, duvarlar kullanabilekleriniz arasında. Ayrıca savaşçı, büyücü, ejderhalardan oluşan güçlü ordularla destek vermeniz mümkün.

İster tek başınıza mücadele edebileceğiniz isterseniz güçlü ittifaklar kurarak diğer oyuncularla birlikte güçlerinizi birleştirerek düşman birliklerini püskürtebileceğiniz Hugo Troll Wars oyunu ücretsiz olarak oynanabiliyor ancak oyunu hızlandırmak veya ekstra öğeler satın almak için gerçek para kullanmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander, Disney tarafından ücretsiz sunulan strateji oyunudur.
  • Lambda Wars

    Lambda Wars, Half Life 2 evreninde geçen bir strateji oyunudur
  • Tribal Wars 2

    Tribal Wars 2 internet tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Dune: Spice Wars

    Dune: Spice Wars'ta, kendi grubunuza liderlik etmeli ve Arrakis topraklarında stratejinizi konuşturmalısınız.
  • Halo Wars 2

    Halo Wars 2, Windows 10 PC ve Xbox One oyun konsolunda oynanabilen gerçek zamanlı strateji oyunu.
  • Kingdom Wars

    Kingdom Wars ücretsiz bir üç boyutlu online gerçek zamanlı strateji oyunu olarak genel free-to-play kültüründen ayrı, oyunda kazanmak için para ödemeniz gerekmeyecek dengeli bir kuşatma oyunudur.
  • Troll and I

    Troll and I sürükleyici hikayeye sahip olan bir aksiyon oyunudur
  • Liquid War

    Liquid Wars; ana hatlarıyla gerçek zamanlı bir strateji oyunu fakat bildiğiniz RTS?lerden çok çok farklı. Oyunda ne yönetmeniz gereken birimler, ne inşa etmeniz gereken binalar, ne de toplamanız gereken kaynaklar var.