Hurriyet E-gazete

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
804 TOPLAM İNDİRME
0.72 MB DOSYA BOYUTU

Hurriyet E-gazete ile Hürriyet gazetesini ekleriyle birlikte Windows tablet ve bilgisayarınızdan okuyabiliyorsunuz.

Hurriyet E-gazete, Hürriyet gazetesini ekleriyle birlikte web tarayıcınızı açmadan tablet veya bilgisayarınızdan okuyabileceğiniz bir uygulama. Doğrudan Hürriyet’in sitesinden okumaya alışamadıysanız, gazeteden okuma geleneğini sürdürmek istiyorsanız e-gazete uygulamasını indirmenizi öneririm.

Gerek web sitelerinden gerekse de sosyal ağ kanallarından her gazetenin sunduğu haberleri rahatlıkla takip edebiliyoruz. Son derece pratik olan bu uygulamalara alışmayan bir kesim de var ve bu insanlar gündemi gazete üzerinden takip etmeyi tercih ediyorlar. Siz de bu kişiler arasındaysanız ve de olan biteni Hürriyet gazetesinden takip ediyorsanız, gazete ve eklerini sunan Hürriyet E-gazete uygulamasına Windows cihazınızda kesinlikle göz atmalısınız.

Hürriyet E-gazete uygulamasını ilk açtığınızda doğrudan o günün taze haberleri karşınıza çıkıyor. Dilerseniz geçmiş 45 güne ait ana gazeteye ekleriyle birlikte ücretsiz olarak ulaşabiliyorsunuz. 30 günlük süre sonunda abonelik paketinizi başlatmanız gerekiyor. Aboneliğinizi aylık ve yıllık olarak belirleyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Hurriyet E-gazete

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,343 TOPLAM İNDİRME
0.71 MB DOSYA BOYUTU

Android için Hürriyet Egazete uygulamasıyla Hürriyet gazetesine ve gazete eklerine Android telefonunuzdan ya da tabletinizden ulaşmanız mümkün.

Android için Hürriyet Egazete uygulamasıyla Hürriyet gazetesine ve gazete eklerine Android telefonunuzdan ya da tabletinizden ulaşmanız mümkün.

Hürriyet gazetesini ekleriyle birlikte okumak istediğinizde yapmanız gereken tek şey bu uygulamayı indirmek. Her gün gündemde olan gelişmelerden haberdar olabilir, Android cihazınızdan gazetenize kolayca erişebilirsiniz. Ayrıca, uygulamayı indirerek geçmiş 45 güne ait gazetelere de ücretsiz olarak 30 gün boyunca ulaşabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Hurriyet E-gazete

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME
8.9 MB DOSYA BOYUTU

Hurriyet E-gazete ile Hürriyet gazetesi ve eklerini iPhone ve iPad'inizden okuyabiliyorsunuz.

Hürriyet e-gazete, Hürriyet gazetesini ekleriyle birlikte iPhone ve iPad’imize taşıyor. Hürriyet’in web sitesi üzerinden de haberleri takip etmeniz mümkün lakin eskiden beri gazete okuyan biriyseniz yabancılık çekmek yerine iOS cihazınıza bu uygulamayı indirerek gazete okuma keyfini dijital ortamdan sürdürmenin keyfini yaşabiliyorsunuz.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte okuma alışkanlarımız da değişti. Artık haberleri internet üzerinden hızlı bir şekilde takip edebiliyoruz. Lakin hangi haber sitesi olursa olsun gazeteden okuduğumuz keyfi veremiyor. Bu durumda iki seçeneğimiz var: Yakınımızdaki büfe, mağaza veya bakkala uğrayıp gazetemizi satın almak veyahut evimizden çıkmadan gazetemizi mobil üzerinden okumak. Tabii ki ikinci seçenek günümüzde çok daha uygun. Gündemi Hürriyet gazetesinden takip ediyorsanız Hürriyet e-gazete uygulamasını indirerek klasik gazete okuma alışkanlığınızı tablet ve telefonunuzda sürdürebilirsiniz.

Hürriyet e-gazete uygulamasında gazeteyle birlikte sunulan ekleri de okuma şansına sahipsiniz. Arşiv, son dakika, hava durumu, finans, astroloji, tv rehberi, sinema ve bulmaca sayfalarını okuyabiliyorsunuz ki içerik dijital ortamda sunulduğundan taze haberleri herkesten önce okumuş oluyorsunuz.

Hürriyet e-gazete uygulamasının en güzel yanı haberleri okumak için sürekli internete bağlı olmanız gerekmiyor. İnternete bağlandığınız vakit gazete ve ekler otomatik olarak cihazınıza indiriliyor. Sonrasında gün boyunca çevrimdışı okuyabiliyorsunuz.

Not: Hürriyet e-gazete uygulamasını 1 hafta 3 gün ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Sonrasında haftalık, aylık veya yıllık abonelik paketlerinden seçmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • hurriyet.com.tr

    hurriyet.com.tr Windows 8 uygulaması ile Hürriyet web sitesinin içeriğine masaüstünüzden erişebilirsiniz.
  • Hürriyet Gazetesi - Haber Alarmı

    Hürriyet internet sitesine yeni gelen haberlerden anında haberdar olun...
  • Freda

    Freda, Windows kullanıcılarına özel hazırlanmış e-kitap okuma uygulaması.
  • Kobo

    Kobo, kategorize edilmiş milyonlarca kitaba ulaşabileceğiniz e-kitap okuyucu.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • Euronews

    Euronews, Bing haber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Reuters

    Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz en iyi haber uygulamalarından biri.
  • CNET

    CNET'in resmi Windows 8 uygulaması ile teknoloji dünyası parmaklarınızın ucunda.