Hursoft Akupunktur Hasta Takip Programı

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,738 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Hursoft Akupunktur Hasta Takip Programı, akupunktur tedavisi kapsamında hizmet verilen işletmeler için hazırlanmış bir yazılımdır.

Oldukça geniş bir çerçevede kullanılabilen akupunktur tedavisi doğrultusunda hizmet veren sağlık birimleri tarafından kullanılabilecek olan  Hursoft Akupunktur Hasta Takip Programı, işletmenin ihtiyacı olabilecek birçok özelliği bünyesinde barındırmaktadır.

Personel, işletme ve hasta kapsamında belirlenen ihtiyaç türlerine karşı üretilen çözümleri bir paket olarak sunan  Hursoft Akupunktur Hasta Takip Programı ile detaylı personel, hasta ve işletme kayıtları tutulabilir. Muhasebe bilgilerinin de rahatlıkla tutulabildiği bu program ile müşterilere özel hazırlanan hediye çeki ya da indirim uygulamalarını da sistem üzerinden hayata geçirmek kolaylaşıyor.

Müşteriler için detaylı bir randevu sistemi sunan Hursoft Akupunktur Hasta Takip Programı ile e-posta ve kısa mesaj üzerinden randevu saatleri kapsamında müşteriler bilgilendirilebilir.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hursoft Mağaza Programı

    Hursoft mağaza programı ile mağazanızdaki stoklarınızı ve kasa işlemlerinizi barkodlu sistem ile rahatlıkla takip edebileceksiniz.
  • Hursoft Müşteri Takip Programı

    Müşterilerine değer vererek yakından takip etmek isteyen işletmeler için hazırlanan Hursoft Müşteri Takip Programı ile müşteri portföyünüzü büyüterek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.
  • Hursoft Oto Galeri Takip Programı

    Oto Galeri firmaları için hazırlanmış, kullanışlı bir yönetim programı.
  • Mavi Klinik - Hasta Takip

    Başarılı bir hasta takip programı.
  • Hursoft Hal Yönetim Programı

    Çok kullanıcılı Müstahsil otomasyonu, sebze hali, meyve hali ve kap giriş - çıkışı yapan işletmelere hitap etmektedir.
  • Hursoft Barkodlu Stok Takip Otomasyonu

    Stokların guruplandırılması,aynı malzemenin birden fazla birim(paket, adet, kilo, gram vb.) bazında izlenmesini kolaylaştıracak bir program.
  • Veteriner Hasta Takip Programı v3.1.0

    Bu program, veteriner hekimlerin evcil hayvanlarla ilgili kayıtlarını tutmalarını ve düzenlemelerini kolaylaştırarak zaman ve para tasarrufu sağlayan kullanıcı dostu bir yazılımdır.
  • Hekim Arşivi Programı

    Hekim Arşiv Programı, doktorların hasta arşivlerini kolayca ve rahatça yapabilmeleri için özel olarak hazırlanan oldukça faydalı ve etkileyici bir programdır.