Hursoft Güzellik Merkezi Programı

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5,086 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Hursoft Güzellik Merkezi Programı, güzel merkezlerine yönelik bir müşteri - hizmet ilişkisi programıdır.

Hursoft Güzellik Merkezi Programı, güzellik merkezleri tarafından verilen hizmet ya da satılan ürünlere dair detaylı özelliklerin sunulduğu bir programdır. Bu program sayesinde işletilmekte olan güzellik merkezine gelen müşterilere dair detaylı girişler yapılabilir.

Güzellik merkezi kapsamında sunulan hizmetlere dair müşterilerin talebi ve yapılan müdahale bilgileri program üzerinden takip edilebilir. Bu sayede müşterinin hangi talebine ne şekilde bir hizmet ya da ürün verildiği kayıt altına alınabilir. Sonuçları oldukça sağlıklı bir şekilde kaydedilebilir.

Güzellik merkezinde gerçekleştirilen hizmet ve ürün satışı çerçevesinde gerçekleşen muhasebe ile ilgili işlemleri de Hursoft Güzellik Merkezi Programı üzerinden gerçekleştirilebilir. Eğer ürün satışı yapılıyorsa bu program üzerinden stok ve ürün bilgilerini sisteme girebilirsiniz.

Müşteri randevu özelliği de bulunan Hursoft Güzellik Merkezi Programı sayesinde randevu ve bakım işlemlerini çok daha rahat bir şekilde yürütebilirsiniz. Müşterilerin randevularını kısa mesaj ya da e-posta üzerinden kendilerine hatırlatabilirsiniz.

Hursoft Güzellik Merkezi Programı'nın Tüm Özellikleri:

Lazer Epilasyon İşlemi
Akupunktur ile Zayıflama İşlemi
Biorezonans İşlemi
Spa ve Solaryum İşlemi
Mezoterapi İşlemi
Botoks İşlemi
Müşteri Kayıt Ekranı
Randevu İşlemleri
Stok Takibi
Personel İşlemleri
Müşteri Para Puan Kartı
Paket Tanımlama
Genel Gelir İşlemi
Genel Gider İşlemi
Raporlamalar
Gelir Gider (Kasa) Defteri
İşletme Defteri
Arayan Numarayı Gösterme
SMS Gönderme İşlemi
E-mail Gönderme İşlemi 

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hursoft Dershane Öğrenci Geçiş Programı

    Hursoft'un parmak izi veya kart ile çalışan turnikeli sistemlerle uyumlu öğrenci takip sistemiyle öğrencilerin ve personelin giriş çıkış saatlari takip altına alınabilir.
  • Hursoft Emlak Takip Programı

    Bina içi, ev içi, mutfak, banyo, balkon, çevre gibi özelliklerin kayıt edilen eve ait olup - olmadığını evin ne gibi özelliklere sahip olduğunun kaydını yapabilirsiniz.Ve daha birço özelliğe sahip
  • Hasta Takip Programı

    Doktor ve diğer sağlık personellerinin hastaları ile ilgili verilerini bilgisayar ortamında düzenli bir şekilde saklamalarını ve yönetmelerini sağlayan bir hasta takip otomasyon programı.
  • Hursoft Odalar Birliği Programı

    Hursoft Odalar Birliği Programı kullanımı kolay pratik ve etkin.
  • Hursoft Akupunktur Hasta Takip Programı

    Hursoft Akupunktur Hasta Takip Programı, akupunktur tedavisi kapsamında hizmet verilen işletmeler için hazırlanmış bir yazılımdır.
  • Hursoft Mağaza Programı

    Hursoft mağaza programı ile mağazanızdaki stoklarınızı ve kasa işlemlerinizi barkodlu sistem ile rahatlıkla takip edebileceksiniz.
  • Hursoft Müşteri Takip Programı

    Müşterilerine değer vererek yakından takip etmek isteyen işletmeler için hazırlanan Hursoft Müşteri Takip Programı ile müşteri portföyünüzü büyüterek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.
  • Hursoft Spor Klüp Yönetim Programı

    Hursoft Spor Klübü Programı spor salonları, futbol ve basketbol klüpleri, jimnastik salonları, halı saha işletmeleri gibi ve tüm üyelik sistemi ile çalışan tesisler için özel olarak hazırlanmış kapsamlı bir yönetim programıdır. Progr