I am Bread

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,841 TOPLAM İNDİRME

I am Bread detaylı bir fizik motoruna sahip olan bir platform oyunudur

I am Bread oldukça ilginç bir oyun deneyimini ve hikayeyi birleştiren bir 3 boyutlu platform oyunu.

Surgeon Simulator oyununun geliştiricileri tarafından hazırlanmış bir başka oyun olan I am Bread'de ana kahramanımız bir dilim ekmek. Bu bir dilim ekmek parçası birgün bir somun ekmekten ayrılıyor ve tost olmak amacıyla bir maceraya çıkıyor. Biz de ona bu macerasında eşlik ediyoruz ve farklı ortamlarda onu yönlendirmeye çalışıyoruz.

I am Bread sıradışı bir oyun yapısına sahip. Bir ekmek parçasını yönetmekle ilgili aklınızda çok şey canlanmıyor olabilir; fakat ekmek dilimine raflar arasında yol aldırmak, lambaların üstünden sallanarak karşıya geçmesini sağlamak, zincirleme olaylara sebep olarak etrafı yıkıp dökmek oldukça heyecan verici. Oyun sadece bir ekmek dilimini sağa sola yönlendirdiğiniz basit bir yapım değil. I am Bread içerisinde ciddi bir hikaye de bulunuyor ve biz de bu hikayeyi adım adım çözüyoruz.

I am Bread'in grafikleri oldukça kaliteli. Fakat oyunun başarısının en büyük payı gerçekçi fizik motoruna sahip. Ekmek dilimiyle yol alırken hareketlerimizin çevremizdeki etkilerini görebiliyoruz. Ayrıca oyun içerisinde yüzlerce farklı cisim ile de etkileşime girebilmekteyiz. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows 7 işletim sistemi
  • 2 GB RAM
  • 2.4 GHZ işlemci
  • Nvidia GeForce GTS 450 ekran kartı
  • DirectX 9.0
  • 500 MB boş depolama alanı
  • DirectX 9.0 uyumlu ses kartı
Can Erdil Şentürk

I am Bread

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
272 TOPLAM İNDİRME
389 MB DOSYA BOYUTU

I am Bread mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

I am Bread eğer simülasyon oyunları sizi yeterince şaşırtmayı başaramıyorsa bu konuda bir hayli iddialı olan bir mobil smülasyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş bir ekmek simülatörü olarak tanımlanabilecek I am Bread ilk olarak bilgisayar sürümüyle karşımıza çıkmıştı. Oyunun Steam üzerinde yayınlanan PC sürümü kullanıcılar tarafından büyük beğeni kazanmış ve iyi inceleme notları yakalamıştı. Artık bu başarılı oyunu Android cihazlarımız üzerinde oynayabilmemiz mümkün.

I am Bread'de temel olarak bir tost ekmeğinin maceralarına tanık oluyoruz. Oyundaki temel amacımız ise en lezzetli tost olabilmek. Bu iş için ise evin bahçesi de dahil olmak üzere evin farklı yerlerinden tost makinasına doğru ulaşmak. Fakat yolculuk ederken dikkat etmemiz gereken bir şey var; o da lezzetimizi kaybetmememiz. Bu nedene sıvılardan kaçmamız, lezzetimizi bozacak yüzeylere temas etmememiz gerekiyor. 

I am Bread bize zorlu fizik tabanlı bulmacalar sunuyor. Eğer bir ekmeğin yerine geçmenin nasıl bir duygu olduğunu merak ediyorsanız I am Bread hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

I am Bread

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
509 MB DOSYA BOYUTU

I am Bread sıradışı bir mobil platform oyunudur

I am Bread ilk olarak bilgisayar için yayınlanan ve bir hayli beğeni kazanan ilginç simülasyon oyununun mobil versiyonu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu tost ekmeği simülatöründe sıradışı bir senaryo bulunmakta. I am Bread'de bir tost ekmeğinin maceralarına tanık oluyoruz. Temel amacımız ise tost makinasına girerek en lezzetli tost olabilmek. Fakat bu işin bir tost ekmeği için nasıl zorlu bir mücadele olacağını oyunu oynadıkça anlıyoruz. Her gün kullandığımız eşyalar, evdeki mobilyalar, araçlar ve farklı yüzeyler karşımıza ölümcül birer engel olarak çıkıyor. Bir tost ekmeği olarak lezzetimizi kaybetmemiz bu engelleri aşmamıza bağlı.

I am Bread 3 boyutlu bir platform oyunu olarak tanımlanabilir. Oyunda ilerlerken karşımıza aşmamız gereken fiziksel bulmacalar çıkıyor. Bu bulmacaları çözmek için etrafımızdaki öğelerden faydalanıyoruz ve kendimize bir çıkış yolu yaratıyoruz. Oyunda yer alan 8 bölümde mutfağın haricinde evin diğer yerlerinde yol alıyoruz ve hatta bahçeye bile çıkıyoruz. Zemindeki lezzetimizi kaçıracak şeylere dikkat etmemiz gerekiyor.

I am Bread göze hoş görünen yüksek detaylı grafiklere sahip. Kendine has oyun yapısıyla beğeni kazanan oyunun kontrollerinin de kolay olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AM-DeadLink

    En favori siteleriniz ve yerimlerinizin sayısı çok fazla ise çalışmayanlarını AM-DeadLink ile tespit edebilir ve gereksiz yerimlerinden kurtulabilirsiniz.
  • Bread & Fred

    Yardımlaşmanın en üst seviyelerde olduğu Bread & Fred'de, partnerinizle parkurları tamamlayıp zirveye ulaşmaya çalışıyorsunuz.
  • I Am Weapon

    I Am Weapon oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir oyundur
  • PowerWash Simulator

    Basınçlı su ile çeşitli ortamları temizlediğimiz bu simülasyon oyununda siz de sakinleşebilirsiniz. Hemen PowerWash Simulator indirin ve gevşemeye başlayın.
  • Gold Rush: The Game

    Çeşitli iş makinelerini kullanarak altın çıkarmak isterseniz Gold Rush: The Game'den keyif alabilirsiniz.
  • Kebab Simulator: Prologue

    Kebab Simulator: Prologue, hayalinizdeki restoranı oluşturabildiğiniz ve çeşitli yemekleri deneyimleyebildiğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Pet Shop Simulator: Prologue

    Kendi pet shop işletmenizi oluşturun ve hayvanları yeni sahiplerine ulaştırın. Pet Shop Simulator: Prologue'da, çeşitli evcil hayvan ürünleri tedarik edin, satış yapın ve dükkanınızı geliştirin!
  • TV Manager 1.2e

    TV Manager ile Dünyanın en büyük TV şirketi olma yolunda ilerlerken kendinize çeşitli yollar çiziyorsunuz.