I, Gladiator Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
591 TOPLAM İNDİRME
160 MB DOSYA BOYUTU

I, Gladiator Free, acımasız gladyatörlerle dolu bir arenada hayatta kalmaya çalıştığınız dinamik yapıda bir dövüş oyunu.

I, Gladiator Free, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi gladyatör oyunu diyebilirim. Yüksek kalitede görsellerinin yanında arena havasına sokan atmosferiyle oldukça bağlayıcı ve uzun süreli oynamada dahi sıkmayacak tarzda hazırlanmış.

Acımasız gladyatörlerin çarpıştığı arenaya giriş yaptığınızda oyunun popüler gladyatör filmlerinden esinlenerek hazırlanmış olduğunu rahatlıkla anlayabiliyorsunuz. Arena ortamı, seyircilerin bağrışmaları dahil tüm detaylar düşünülmüş ve oyuna başarılı bir şekilde aktarılmış. Bu yönüyle Windows platformundaki en iyi gladyatör oyunu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Oyunda görseller kadar animasyonlar da dikkat çekici. Kılıç, topuz ve diğer silahlarınızla düşmanların vücutlarını paramparça edebiliyorsunuz. Kafa, kol, bacaklardan çıkan kanlar sayesinde kendinizi gerçekten bir gladyatör gibi hissedebiliyorsunuz. Tabii ki çarpışma sahneleri kadar seyirciler de gaza getiriyor. Kan gövdeyi götürürken onlar da arkadan destek veriyor.

Gladyatörünüzü üçüncü şahıs kamera açısından yönetebildiğiniz oyunda yakın dövüş oyunlarının olmazsa olmazı kombolar da düşünülmüş. Hızlı kaydırma, dokunma hareketiyle gladyatörünüzün daha seri dövüşmesini, daha etkili vuruşlar yapmasını sağlayabiliyorsunuz. Zaten oyundaki göreviniz 2 dakika süre zarfında diğer tüm gladyatörleri öldürmek olduğundan kombo hareketleri kesinlikle uygulamanız gerekiyor.

Dinamik oynanış stiliyle, yüksek kalitede görselleriyle, atmosferiyle I, Gladiator, çok başarılı bir gladyatör oyunu olmuş. Yüksek dozda kan içeren gladyatör filmleri ilginizi çekiyorsa bu heyecanı mobile yansıtan I, Gladiator’ı kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

I, Gladiator Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
752 TOPLAM İNDİRME
128 MB DOSYA BOYUTU

I, Gladiator Free'de arenaya adım atıyoruz ve yeteneklerimizi kanıtlıyoruz

I, Gladiator Free bize arenanın acımasız atmosferini yaşatan, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir gladyatör oyunudur.

I, Gladiator Free geçmişte vizyona girmiş ünlü gladyatör filmleri ile oyun konsolları ve bilgisayarlar için çıkış yapmış gladyatör oyunları temel alınarak geliştirilmiş bir aksiyon oyunudur. Oyunda bir gladyatör olarak arenaya adımımızı atıyoruz ve heyecan dolu bir maceraya başlıyoruz.

Oyunda oldukça gerçekçi olan bir gladyatörü 3. şahıs bakış açısından dokunmatik kontroller aracılığıyla kontrol ediyoruz ve karşımıza çıkan gladyatörleri birer birer yenmeye çalışıyoruz. I, Gladiator Free'de temel amacımız bize verilen 5 dakika içerisinde yenebildiğimiz kadar gladyatörü yenmek ve en yüksek puanı elde etmek.

I, Gladiator Free'de kolay bir şekilde gerçekleştirilebilen dokunmatik hareketler yardımıyla gladyatörümüzün farklı açılarla saldırmasını sağlayabiliyoruz. Ayrıca farklı saldırıları birleştirerek kombolar yapabilyoruz ve verdiğimiz hasarı arttırabiliyoruz. Oyunun grafikleri oldukça yüksek kaliteye sahip ve aksiyon üst düzeyde. Yendiğimiz rakipleri ölümcül bitiriş vuruşlarıyla son yolculuklarına uğurlayabiliyoruz. Oyunda yumruklarımızı kullanabildiğimiz gibi farklı silahları ve kalkanları da kullanabilmekteyiz.

Eğer gladyatörleri ve aksiyon oyunlarını seviyorsanız I, Gladiator Free'yi kesinlikle denemelisiniz.

Can Erdil Şentürk

I, Gladiator Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME
153 MB DOSYA BOYUTU

I, Gladiator Free ile arenaya adım atan bir gladyatörü kontrol ediyoruz

I, Gladiator Free bize arenaya ilk adımını atan bir gladyatörü kontrol etme ve diğer gladyatörlerle ölümcül bir mücadeleye girme imkanı tanıyan, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir gladyatör oyunudur.

I, Gladiator Free'de oldukça gerçekçi olarak tasarlanmış bir gladyatörün kontrolünü elimize almaktayız. Gladyatörümüzü dokunmatik hareketlerle kolayca kontrol edebiliyoruz; oyun bize temel hareketleri oyun başındaki eğitim bölümüyle adım adım öğretiyor. Bu eğitim adımlarını tamamladıktan sonra kolayca oyunda ustalaşabiliyor ve arenada rakiplerimizi alt edebiliyoruz.

I, Gladiator Free eğer Spartacus gibi ünlü televizyon yapımlarını seyrettiyseniz yabancılık çekmeyeceğiniz bir görsellik ve atmosfer sunmaktadır. Oyundaki müzikler oldukça kaliteli ve bu kalite oldukça iyi canlandırılan atmosferle desteklenmekte. Rakiplerinizi yendikçe seyircilerin çığlıklarını duyarak oyunu daha da heyecanla oynayabiliyorsunuz. Oyun görsel olarak da bu tip gladyatör temalı yapımları andırmakta. Grafikler oldukça yüksek kaliteye sahip ve oyunun en çok öne çıkan yanları arasında.

I, Gladiator Free'de oynanış oldukça hızlı ve akıcı bir yapıya sahip. Kombo sistemine dayanan dövüş sistemi bize eğlenceli anlar yaşatıyor. Ayrıca rakiplerimizin direncini kırdıktan sonra onlara kuvvetli infaz vuruşları yapabiliyoruz.

Eğer gladyatör oyunlarını seviyorsanız I, Gladiator Free'yi kaçırmayın.

 

Can Erdil Şentürk

I, Gladiator Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
160 MB DOSYA BOYUTU

I, Gladiator Free, Windows platformunda görsellik, oynanabilirlik, atmosfer olarak en başarılı gladyatör oyunu.

I, Gladiator Free, destansı gladyatör filmlerinden esinlenerek hazırlandığından gerek görselleriyle gerekse de atmosferiyle son derece çekici bir gladyatör oyunu.

Windows Phone platformundaki en başarılı gladyatör oyunu olduğunu düşündüğüm I, Gladiator Free’de kendimizi acıma duygularını yitirmiş gladyatörler ve en ufak hatamızda hayatımıza son vereceği aşikar tuzaklarla donatılmış bir arenada buluyoruz. Etrafımızı saran gladyatörleri elimize geçen silahlarla teker teker öldürmeye çalışıyoruz. Gerek kılıcımızla kafalarını kopararak, gerekse de topuzumuzla bacaklarını parçalarına ayırarak arenadan silmek için uğraş veriyoruz. Biz bunları yaparken seyirciler de akışlarıyla, bağrışlarıyla bize destek oluyor. Seyircilerin sesleri bizi gaza getirecek, seriye ölümlere imza atacak kadar başarılı.

Görselleriyle de göz dolduran gladyatör oyununda amacımız 2 dakika içerisinde olabildiğince gladyatörü arenadan silmek. Gladyatörler her yerden çıktıklarından çabuk ve akılcıl davranmamız gerekiyor. Onları yavaş yavaş öldürmenin zevkini tatmak veya kombo hareketlerle ortalığı kan gölüne çevirmek tamamen bize bırakılmış.

Bolca kan içeren dövüş sahneleriyle dikkat çeken oyunda gladyatörümüzün kontrolünü kaydırma hareketleriyle sağlıyoruz. Kombo hareketler, savunma, çarpışma dahil oyunda ne kadar hareket varsa hepsini butonlar yerine ekranda farklı noktalara dokunarak gerçekleştirebiliyoruz. Kısacası kontrol sisteminin basit tutulduğunu söyleyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Torchlight: Infinite

    3 oyunuyla başarı yakalayan Torchlight serisi şimdi de ücretsiz bir oyunla karşımızda. İşte Torchlight Infinite.
  • Elite Forces

    Elite Forces, online bir free to play MMOFPS oyundur.
  • Kaspersky Free Antivirus

    Kaspersky Free Antivirus, kaspersky'nin ücretsiz antivirüs programıdır. Windows bilgisayarınızı virüslere karşı korur.
  • Avast Free Antivirus

    Avast Free Antivirus, gerçek zamanlı olarak gelişmiş kötü amaçlı yazılım ve virüs koruması sağlayan ücretsiz antivirüs programı.
  • Amiti Free Antivirus

    Amiti Free Antivirus ile bilgisayarınızı virüslere karşı koruyabilirsiniz
  • Ashampoo Zip Free

    Ashampoo Zip Free ücretsiz bir arşiv yöneticisidir
  • WinShutdown Free

    WinShutdown Free, Windows işletim sisteminizi ve bilgisayarınızı otomatik olarak kapatabileceğiniz ücretsiz bir araçtır.
  • Xftp Free

    Xftp Free kolay kullanımlı, sade arayüzlü, güçlü bir FTP ve SFTP istemcisidir.