iBasket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
550 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

iBasket, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz zorlu bir o kadar eğlenceli basketbol oyunu.

iBasket, mobilin yanı sıra Windows bilgisayar ve tabletlerde de oynanabilen popüler ve ücretsiz basketbol oyunu. Görsellikten ziyade oynanışıyla öne çıkan spor oyununda süre sınırlı tek bir oyun modu bulunmasına karşın kısa sürede bağımlılık yapıyor.

Düşük seviye masaüstü bilgisayar veya tabletinize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz basketbol oyununda 90 saniye süre boyunca farklı noktalardan topu potayla buluşturmaya çalışıyorsunuz. Süre olabildiğince hızlı işlediğinden ve atış yapacağınız noktaları kendiniz belirleyemediğinizden biraz çaba sarf etmeniz gerekiyor.

Oyunda puan her şey olduğundan kısıtlı sürede olabildiğince isabetli atışlar gerçekleştirmelisiniz. Arka arkaya ve deliksiz atışlar gerçekleştirerek puan, süre kazanma şansına sahipsiniz. Tabii ki bu atışları yapmak basit değil. Topun açısını iyi ayarlamanız gerekiyor. Süre de işlediğinden bunu olabildiğince hızlı yapmalısınız.

Erkan Calp

iBasket

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

iBasket, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz skor odaklı basketbol oyunu.

iBasket, basit oynanabilirliği ile dünya genelinde en çok oynanan basketbol oyunu. Android platformunda ücretsiz karşımıza çıkan oyunda tek oyun modu bulunmasına karşın ilginç olarak bağımlılık yapıyor.

Basketbol oyuınlarından keyif alıyorsanız zaman geçirme makadıyla indirip oynayabileceğiniz eğlence dozu yüksek bir oyun diyebilirim. 90 saniye içerisinde olabildiğince fazla sayı kaydetmeye çalışıyorsunuz. Arka arkayaya, deliksiz sokma veya üçlük mesafesinden atma gibi yetenek isteyen atışlar sergilediğinizde ekstra puan ve süre kazanabiliyorsunuz. Bunu başarmak kolay gibi gözüküyor. Çünkü atış atmak için tek yapmanız gereken açıyı ayarlamak. Lakin açıyı çok iyi ayarlamanız gerekiyor ve bir yandan süre işlediğinden heyecan daha da artıyor. Bizce topun hızını ayarlama da sunulsaydı çok daha zorlu bir oyun olabilirdi.

Oyuna arkadaşlarınızı davet edemiyorsunuz lakin Facebook hesabınıza bağlanarak arkadaşlarınıza meydan okuma, puanınızı karşılaştırma şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

iBasket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

iBasket, 90 saniye sürede olabildiğince sayı yapmaya uğraştığınız basketbol oyunu.

iBasket, iPhone ve iPad’inizde boş zamanlarınızda, evinize giderken toplu taşıma aracında, arkadaşınızı beklerken açıp oynayabileceğiniz basit ancak bağımlılık yaratan basketbol oyunu. Ücretsiz olan ve satın alım sunmayan oyunda tüm hünerlerinizi göstermeniz için 90 saniye süreniz var.

Görsellikten ziyade oynanışa önem veren biriyseniz ve de spor oyunları olmazsa olmazlarınız arasındaysa iBasket sizi uzun süre iOS cihazınıza kiitleyecektir. Oyun tek bir mod sunuyor ve atış yapmak son derece basit olduğundan ısındığınız vakit bırakmanız biraz zor. 90 saniye süre boyunca farklı noktalardan atış yapıyorsunuz. Tahmin edeceğiniz üzere amacınız bu süre zarfında olabildiğince sayı yaparak yüksek puan kazanmak.

Atış yapmak için açınızı ayarlamanız kafi ancak ek süre kazanmak, puanınızı ikiye katlamak istiyorsanız rastgele atışlar yerine biraz daha yavaş davranmalısınız. İsabet oranını artırmak basit ancak gözünüzü süreye dikerseniz panik yapma olasılığınız yüksek.

Erkan Calp

iBasket

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

iBasket, kısa sürede bağımlılık yapan basketbol oyunu ve oldukça popüler.

iBasket, Windows Phone telefonumuza ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan keyifle oynayabildiğimiz yegane kaliteli basketbol oyunu. Görsel açıdan günümüz oyunlarından biraz geri kalsa iş eğlenceye geldiğinde platformu silip süpürebilecek kalitede ve ilginç olarak tek oyun modu içermesine rağmen kısa sürede bağımlılık yapıyor.

Windows Phone platformunda ücretsiz kategorisinde eğlence dozu en yüksek spor oyunu kesinlikle iBasket diyebilirim. Adından da tahmin edeceğiniz üzere basket atışları gerçekleştirdiğimiz oyunda performansımızı göstermemiz için 90 saniye veriliyor. Bu süre zarfında farklı noktalardan atış yapıyoruz. Hangi noktadan atış yapacağımızı seçemiyoruz. Bazen potanın dibinden bazen de üçlük noktasından atışlar yapıyoruz.

İlk atışı yaptığımız an süre işlemeye başlıyor. Süre hızlıca işlerken atışlarımızı seri şekilde yapıyoruz. Arka arkaya veya deliksiz soktuğumuzda ekstra puan, süre kazanıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Liquipedia

    Hemen Liquipedia indirin ve e-spor müsabakaları ile alakalı her şeyi takip edin.
  • Spor Merkezi Programı 1.0

    Spor Merkezi Programı (SCP) spor ve sağlık sektöründe hizmet veren kurumların üyelerinin takibini kolaylaştırmak amacı ile geliştirilmiştir.
  • Hursoft Spor Klüp Yönetim Programı

    Hursoft Spor Klübü Programı spor salonları, futbol ve basketbol klüpleri, jimnastik salonları, halı saha işletmeleri gibi ve tüm üyelik sistemi ile çalışan tesisler için özel olarak hazırlanmış kapsamlı bir yönetim programıdır. Progr
  • Sporx

    Sporx, Windows Mağazası'ndaki en zengin içerikli Türkçe spor gündemi uygulamasıdır. Profesyonel spor müsabakalarını canlı takip etmek isteyenler için futboldan çok daha fazlasını sunan bu uygulama sporseverler için pratik bir kaynak.
  • Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

    Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ile eski günlere geri dönün. Bir döneme damgasını vurmuş bu oyun ile akrobatik hareketler yapın ve stilinizi konuşturun.
  • Klasik Spor Arabalar Teması

    Klasik Spor Arabalar Teması ücretsiz bir Windows temasıdır
  • Laser League

    Laser League indir dememek için hiçbir neden yok!
  • Egzersiz

    Egzersiz, evde rahatlıkla yapılabilecek egzersizler içeren tamamen Türkçe bir spor uygulaması.